Перейти к публикации
семкі.
 

Рекомендованные комментарии

9 годин тому, Irokezzz сказав:

Пробував уже качку вирощувати? 

Бачу фотіка і автіка  маєш 

пробував,в ауті,харв.в 20 х числах жовтня.

Ефект сатівний,дневна трава,енергія,радость потім стоун)я б сказав 50/50 по ефекту.

п.с.я багато чого маю)

  • Like +1 4
Ссылка на комментарий

Сорта хороши Goodmaster 

Bay Burger — новий сорт від Delicious Seeds. Здебільшого індика, з відсотком ТГК, що перевищує 26%... і так, з назвою, яка напевно вам знайома і викликає гарні спогади. Ходімо за нею:

Так, це звучить як Bay 11 (Best Sativa 2011). І це те, що Bay Burger є результатом схрещування цієї міфічної рослини з indica Donny Burger (який, у свою чергу, походить від двох інших культових сортів, таких як GMO та Han Solo Burger). Такий екзотичний, як і вона сама, повністю виготовлений у США та з деякими особливостями, які нагадують нам найміфічніші сорти Delicious Seeds. Чому ми це сказали?

Тому що цього разу немає жодних сумнівів: коли ви спробуєте це, ви усвідомите суміш Піно-Лимон-Куш, яка здається спеціально створеною для початкового земляного смаку з відтінками лісу. Але будьте обережні, ми пропускаємо третій крок: остаточний органолептичний вибух металевого смаку кушу в роті. Переживши це, ми не можемо придумати кращого визначення, ніж оргазм для почуттів.

Розслаблюючий ефект, характерний для індики, не потрібно пояснювати вам, але ми маємо попередити вас про невгамовне бажання посміятися, яке з’явиться у вас, коли ви його спробуєте, і, до речі, ми кажемо вам, що воно триватиме довше 

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...