Jump to content
З медовим Спасом!
 

З медовим Спасом!

  • Like +1 21
From the album:

Микс

  • 124 images
  • 0 comments
  • 634 image comments


Recommended Comments

1 година тому, Jafarin сказав:

каннамёд?)

Ні, не цього разу)

Але класно іде на попуски.

 

  • Like +1 3
Link to comment
1 час назад, БенЛаден сказал:

Але класно іде на попуски

А роблять люди щось з меду і канабісу в суміші? Може ТГК-концентрати в меді, щось таке?

ІМХО мед унікальна і специфічна річ, має високу біохімічну активність і йомовірно здатен пригнічувати активність інших сторонніх речовин. Або навпаки значно покращувати властивості кінцевих продуктів

  • Like +1 1
Link to comment
6 годин тому, Warming сказав:

А роблять люди щось з меду і канабісу в суміші? Може ТГК-концентрати в меді, щось таке?

ІМХО мед унікальна і специфічна річ, має високу біохімічну активність і йомовірно здатен пригнічувати активність інших сторонніх речовин. Або навпаки значно покращувати властивості кінцевих продуктів

Можна активовувати в духовці шишло і пізніше залити медом для витяжки. Настояти і фільтранути. На хліб бімба)

  • Like +1 2
Link to comment
2 години тому, БенЛаден сказав:

. На хліб бімба)

Раніше в родинах було багато дітей, тому господині пекли велику хлібину, хліб "сільський" увесь корочкою, то на такий хліб звісно бімба будє) Кто куштував той знає. В сільпо бачив щось подібне зама₴ятав що він дуже дорогий, тому інет в помощ. мука Є в Україні.

  • Like +1 1
Link to comment
1 година тому, jdpt сказав:

Раніше в родинах було багато дітей, тому господині пекли велику хлібину, хліб "сільський" увесь корочкою, то на такий хліб звісно бімба будє) Кто куштував той знає. В сільпо бачив щось подібне зама₴ятав що він дуже дорогий, тому інет в помощ. мука Є в Україні.

Сам випікаю хліб на лібопічці. Топчик 200грам муки, 200 плавстівців 200 цільно зернової муки. То як база. Дальше пів почки масла хорошого, два яйця домашніх. Та 2 столові ложки меду. Також 2 чайні солі. В диспенсер ізюм з льоном і на виході така бімба що пипец! Пізніше на хліб масло мед або мед з сметаною. 

Під накуром це божжжествено!

І чай до того всього чи сік..

  • Like +1 1
Link to comment

Зараз ще набіжать місцеві кухарі з форуму)) і слюньки потечуть:feedme:

  • Like +1 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...