Перейти к публикации
Конопляний #МаршСвободи
 

Конопляний #МаршСвободи

#ПочуйтеЛікарів Головний лікар Національного інституту раку Андрій Безносенко підтримав заклик своїх колег до уряду: узаконити використання канабicy в медицині На думку онколога, препарати на основі кoнoпель дозволяють паліативним пацієнтам позбутися болю без властивих синтетичним анальгетикам побічних ефектів - звикання та потреби у підвищенні дози. "Пацієнти на останніх етапах кажуть, що навіть наркотики припиняють діяти. І люди живуть в абсолютних муках. Допомогти їм ми не можемо. І це дуже негуманно". Для онкопацієнтів, які проходять курс променевої або хіміотерапії, найважливішою є здатність ліків на основі канабicy зменшувати силу нудоти і блювоти. Окрім того, під час тривалих і травматичних для психіки курсів лікування пацієнти потребують препаратів для зменшення страху і тривоги. Андрій Безносенко вважає кaнабic найбільш дієвим засобом у таких випадках. "Ми можемо за допомогою дешевого препарату полегшити пацієнтам як фізичний, так і психологічний стан". З точки зору онколога, переконаний Андрій Безносенко, немає жодних причин не використовувати кaнабic у медицині. "Якщо говорити про суспільний резонанс, то я думаю, що людей, у яких в анамнезі була хіміотерапія з високим нудотним рефлексом, або у яких близька людина тривалий час помирала від раку і нічим не була знеболена, не треба переконувати в необхідності легалізації вживання кaнабicy в медичних цілях. А людей, які не стикалися з цим болем і досі живуть стереотипами, навіть переконувати не варто". Хочеш допомогти владі почути лікарів? Долучайся до конoпляного руху України: https://forms.gle/EH9yMCHuzo9Zzgvj8 Підтримуй Марш Свободи донатами: https://bit.ly/36lZTHh Джерело: https://mister-blister.com Поддержим!

  • Like +1 17


Рекомендованные комментарии

Для нуждающихся больных, власти в принципе не против о разрешении канабиса. Все это дело, тормозит отсутствие механизма, который не позволит пользоваться этим окном, наркоманам и наркодельцам. 

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий
3 часа назад, JAMPER сказал:

Для нуждающихся больных, власти в принципе не против о разрешении канабиса. Все это дело, тормозит отсутствие механизма, который не позволит пользоваться этим окном, наркоманам и наркодельцам. 

Да все просто, можно пойти потому же механизму как например для морфия...

А от себя как от человека с 4 стадией могу сказать, что канабис значительно улучшает качество жизни, и помогает переносить побочные эффекты от лечения!

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...