Перейти к публикации

elDiavlO

Джаратор
  • Публикации

    4 233
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

2 612 ++

О elDiavlO

  • Звание
    Джа форум - второй дом

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и более лет
  • Интересы
    Indoor
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Другая

Посетители профиля

13 288 просмотров профиля
  1. Прикольно, гарного старту! А авти будуть?
  2. лінк не працює тому хз шо там. Нижні гілки як правило отримують меншне світла тому завжди будуть трохи не дозрілі. Орієнтуйся на верхні і коли вони ок - пора рубати. Чекати поки "дозріють" низи нема ніякого сенсу.
  3. наклеїти світловідбивачку і втулити плакат зверху) а малі гарні!
  4. Да простят меня другие форумчане но лично я не верю во всякие дефициты серы и прочих микро второстепенных элементов. В 90% случаев у тебя дефицит/избыток макроелементов (азот/фосфор/калий) - на них растихи ругаются больше всего. По мне так избыток фосфора и калия. Без замера ППМ дренажа то все гадания и тыкания пальцем в небо.
  5. Як тільки малі поскидають каски так і пересаджуй в великі горщки. 4000 може попалити тендітні корінці ростків. Щодо мене - то я взагалі на воді тримав перший тиждень-півтора. Але можна і зарядити кокос, малим я б рекомендував ~400-500ппм. (цікаво де ти знайшов ті 4000 бо в моїх випадках коли показник сягав >1800-2к ппм рослинок хуйовило страшно і побочки вилазили і поки не промию не відпускало..) Дренаж не потрібен. ПШники йдуть з заводу калібновані в основному.. можеш перевірити про всяк але ті розчини для калібрування з комплекту треба заливати в дистилят/осмос (10-20ппм максимум).
  6. спробуй КБД якщо в медичних цілях. Або кбд+індіка.
  7. Візьми та пообрізай лишнє якщо воно тобі не треба. Нема такого сорту
  8. elDiavlO

    хочу начать гроув с 0

    40x40 - то 1 куст, если по уму сделать займет весь бокс и даже мало будет =). Почва - кокос, 14-16л горшок (бегпот) свет - от 80вт ЛЕД (больше-лучше) топовьіе светильники дорогие, можно обойтись китайскими фитодиодами на радиаторе побольше (собирай на свет)
  9. elDiavlO

    Долго зреет, или норм?

    з того що я бачу- вже можна рубать. Трихоми мають бути жовті відсотків на 10 - ті що більш старі вже почорніли в тебе =)) так що пора.
  10. elDiavlO

    Первый гров

    фото? в любому випадку тримай до перших сильних нічних похолодань менше +5 - +8 град. (залежно від морозостійкості рослини), за +- місяць має ще нарости щось
  11. канабиноиды из конопли вытягивают жиры и спирты - потому супчик должен быть наваристый, на сале..
  12. В спальні як на мене - зразу нє. Який би тихий не був той канальник - все одно будеш чути. Мене почали бісити мудили які сидять киряють/ пиздять і ржуть в камєнду за 100м від вікон і їх пиздець як добре чутно з відкритим вікном. А по сабжу - 160/100 має вистачити та і фільтр продуватиме норм.
  13. Розібрались і добре) нікому попередження не давав)
  14. elDiavlO

    Конопляний Ярмарок Київ 2023

    Ярмарку відвідував регулярно ще починаючи з першої - дуже крутий захід і було приємно дивитись як він розвивався, щоразу щось нове, навіть стенд тіпів з Ізраїлю знайшов на останній) дуже атмосферний захід! Я ще не впевнений що загляну в цьому році, але з одного боку виставка потрібна і на хвилі легалізації вона потрібна для підтримки суспільного резонансу а з іншого боку - якийсь їбучий мопед може наробити лиха, це звичайно не військова виставка та все ж скупчення людей по якому ворог любить запускати всяку залупу, і їм похуй що там цивільні чи пацифісти чи взагалі діти.. Тому краще продумати
  15. @kostia фігні не порадить) Світловий режим роби так щоб в день у рослин була ніч, літом допомагає зменшити темпу, а взимку - зігріти.
×
×
  • Создать...