Перейти к публикации

Roeder

Продвинутый Гровер
  • Публикации

    1 287
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Последний раз Roeder выиграл марта 1 2020

Публикации Roeder были самыми популярными!

Репутация

1 089 +

О Roeder

  • Звание
    Джа постоялец

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Более 5 лет
  • Интересы
    Гидропоника
    Indoor
    Outdoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Другая

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Брази підкажіть будь-ласка який стимулятор цвітіння для наших рослин можна придбати в звичайному магазині ? дельта9 закінчилася, нову замовляти не маю сенсу. База якою годую Plagron "Terra" .
  2. Roeder

    Шось

    Привіт, приблизно через 10 днів після переводу на 12/12
  3. Roeder

    Cinderella- 99

    Сорян не пам'ятаю, знаю що була семка типу оригінальна і пздц стара, думав не зійде.
  4. Roeder

    Cinderella- 99

    © Roeder

  5. Значить фільтр дуже туго напресований вугіллям, або воно набрало в себе бруду і вологи що перестало пропускати повітря. Суши, перетруси фільтр, якщо забагато вугілля жменьку відсип.
  6. що гуде, не зроз? Оберти є, тяга є? Тт сам по собі не з тихих, гуде норм... щодо фільтрації, якщо фільтр довго лежав на складі його треба перетрусити, короче кажучи обернути вугілля іншою стороною..а може косяк виробника, і вугілля просто фуфло..
  7. Roeder

    Що з листям?

    Щось це все все меньше і меньше схоже на септоріоз.🤔 Таке враження що вона горить..Шо в грунті робиться, який рН дренажу, чим годуєш ? І чому так мало грунту, скільки там, два літри горщик? Там же їсти нічого і буферу на косяки майже нуль! Магнікур це комплексний фунгіцид, можна використовувати весь цикл, окрім 15-20днів на фініші, щоб дати препарату перетравитись(вийти). Зміцнює імунітет рослини через корінь, щоб вона могла сама опиратися хворобам/грибкам. Можна оприскувати. Також спасає коріння від різної гнилі і їбєйши стимулює їх ріст, давав 0.5мл/Л для грунту раз на тиждень , не опри
  8. Roeder

    Шось(фото)

    Так...
  9. Брехлива, двулика підорашка пішла за "руZкім воєнним кораблем"
  10. Roeder

    100 мкм

    Дідівський метод: шматок сітчастої тканини натягни один/два слої на якусь посудину як барабан, насипаєш стаф, накриваєш зверху ще одним слоєм щоб не розсипалось, береш ложку і барабаниш. Бажано стаф перед процедурою потримати в морозильнику, так тріхоми краще відпадають.
  11. Roeder

    Що з листям?

    Призупиняти розростання допомагав "превікур"(магнікур) під корінь.. Я про хавку не спроста писав, тому спочатку пограйся з режимом харчування, щоб точно його відкинути, бо реально ураження "Септоріозом" дуже схоже на передоз фосфора, а потім діло покаже.
  12. Roeder

    Що з листям?

    Бро 100% тобі тільки мікробіолог це підтвердить після аналізу зразків на гриби , а не я по фото .. В мене на фініші була майже гола, вся в цій параші, і як на зло напало на цвітінні шо нічим оприскувати не можна було, тому я чисто загодовував щоб вона сама вивозила. Короч якщо з кормом і по показами приборів все норм(ррм, рН), то залишається тільки ця муйня. Але з годівлею будь обережним, в тебе я бачу сатівка, можеш спалити. Покури гугл, може ще щось знайдеш з нового, діло давненько було.
  13. Roeder

    100 мкм

    продаються мішки з ситчастим дном для льодяної екстракції .
  14. Roeder

    Що з листям?

    Була якось схожа параша, септоріоз, грибкове ураження, допомагало лише "загодовування" ростішки до відвалу, щоб вона сама стримувала розповсюдження, а також обрізання уражених ділянок.
×
×
  • Создать...