Перейти к публикации

БенЛаден

Strain Hunters
  • Публикации

    8 252
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    38

Сообщения, опубликованные пользователем БенЛаден

  1. В 04.03.2024 в 01:04, Roeder сказав:

    Бро, я своїй бувшій дав якось подивитись фільм "супер трава" , провів лекцію щодо медичного застосування і користі, і хоч вона і не могла фізично курити , коли я їй заїбенив "веселе печиво" з підгону другана(мішечок тріму), вона була в захваті і дала добро. А коли при тому через час тотально зав'язав з бухлом, в неї взагалі питання відпали. Єдині її умови були це не барижить, не роздавати(бо то паліво)  і щоб не смерділо вдома...

    На рахунок останнього це точно. Там де бокс духан прото такий що курити не тре. 

    Останій раз проспався з ростіхами то виздоровів. Так на легені вплив дало))

  2. 11 година тому, Деменция-онлайн сказав:

    Ніяк Бро. Це в твоїх інтересах. Якщо ви завтра розбіжитесь, то виявиться, що є чужа людина, яка знає, що ти вирощуєш удома коноплі. Причому не просто людина, а людина, яка на тебе швидше за все скривджена. Зрада буде потім не слабка в тебе і ти сто разів пошкодуєш, що вона дізналася. Інша справа, коли телиця з якою ти прожив уже 10+ спробувавши шишла повисла тобі на шию почала просити тебе сама, щоб загрозити і курити потім разом. Допустимо я знаю точно, якщо я розбіжуся зі своєї зради у мене не буде і стукати вона не стане ні за яких умов, тому що сама теж постійно роститиме, зі мною чи без мене. Ну чи нехай не обов'язково щоб сама любила цю справу, але принаймні щоб ваші відносини тривали довго і вариків "розлучення" не було б взагалі.

    Ну бро курити вона точно не буде. На рахунок розбіжемося то навряд, хіба щось серйозне буде. То що вирощую гербарій то так знає. 

    • Like +1 1
  3. Народ, банальне питання. Як вламати дівчину на гров? Живу вже пів року. Вирощую в другому місці. Хочеться спільно і під боком тим більш в такий час. То що курю - ставлення нейтральне. Проблема з родаками які час від часу бувають. Посадити рослину піпец як хочеться:weedbush::upset:

    Ви мене розумієте як натураліста гровера:)

     

    • Like +1 4
  4. В 26.12.2023 в 20:48, GG19876 сказав:

    ну хуй його знає .... зазвичай товщина і так така, що якщо її збільшити - навпаки знизиться щільність шишки і підвищиться шанс плісняви і тд. 

    Нема щось бажання 

    Надріз шишки та щільність збільшенна однозначні плюси до плісняви. Потрібний турбо обдув однозначно та стерильнісь.

    • Like +1 1
  5. В 09.01.2024 в 10:45, andriyko сказав:

    Привіт. Ще користуєшся озонатором? Яким саме? Думаю собі придбати для боротьби із запахом

    Ліпше фільтр бери. На постоянку озон шкідливий. Хіба що запахи тимчасово усувати. 

    • Like +1 1
  6. В 05.09.2023 в 07:28, Aligito сказав:

    А що якщо застосувати електричний теплий пол на нічний час?

    Не сильно поможе, тільки потужню вентиляцію пасивну та активну. На пізніх стадіях писец буде полюблому. Так як за ніч літрів 7-10 іде..

  7. 28 хвилин тому, fires сказав:

    А чого на кокосі а не на землі? На землі наче жирніші виходять

    IMG_20230822_154345.jpg

    Замішаю землю з кокосієм на половину. 

    2 години тому, синоптик сказав:

    можно и зарядить,тебе ж это потом кушать. а так то и зерна хватит.пропорции(для кейсинга) -овес-кокос 1/3 по объему.

    Поняв прийняв)

  8. 12 години тому, exquzmi сказав:

    Приветствую форумчан :peace:! Все как и всегда шло хорошо и ничего не предвещало беды..... Как вдруг в мой мухосранск пришли очень сильные и непрерывные дожди. В результате чего моя растиха начала страдать от перелива, а после вчерашнего урагана ее и вовсе вырвало с корнем. Незамедлительно в тот же час был произведен экстренный харвест (хотя ей бы по хорошему стоять еще недели 2-3) и тут внимание вопрос - как это все высушить и не потерять в качестве? Сушить я могу только на улице (так как ее запах я чувствую не заходя во двор - дома вообще не вариант), а быстрые методы сушки использовать не желательно так как сорт и так не очень мощный так еще и не совсем вызревший и терять в силе продукта не хочется. Сейчас все это отманикюренное добро лежит завернутое в газеты, боюсь что может заплесневеть, а дожди будут идти еще 2 недели минимум. Может быть кто сталкивался с такой проблемой, прошу поделиться опытом. Всем  :thankyou:

    В духовку на 30с якщо пітримує духовка сушку) варварсько но ефективно.

  9. В 25.08.2023 в 09:46, Толя сказав:

    Я думаю погреб не герметичный, значит при норм вытяжке воздух сам вход найдёт. Я бы не стал гровить в погребе без норм осушителя, чистый гемор. 

    Днат норм осушитель)  

    Є багато тут репостів по підвальному грову..

    • Like +1 2
×
×
  • Создать...