Перейти к публикации

Monky

Гроверы
  • Публикации

    78
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    2

Последний раз Monky выиграл марта 18 2023

Публикации Monky были самыми популярными!

Репутация

498 +

4 подписчика

О Monky

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Indoor
    Индика
    Гибриды
  • Страна
    Испания

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. 60/61. Coffee Creamer лишилась одненька доживати 🥲😅, знатно набрала за останній тиждень, хоч і пʼє вже тільки воду. Почала хавати листя вже, значить ще разок проляю на днях і буде вже сохнути горщик сам. Знімав пробу з низів(щоб зря думаю не стояла), це напевно сама смачна mj, яку мені доволилось спробувати..😛😋😳, ефект теж дуже приємний і мʼякий, щасливий(ні разу не слабий), без параної. Шкода, що врожайність в стрейну на трієчку.. але воно компенсується цим смаком! Джа☝️
  2. Йо✌ Підсохла The Biz😃, поки трімив, назнімався проб, то дуже задоволений🥳 Шиши вийшли невеличкі, але вони мають вагу і дуже смолисті.. штиняють так, що жахливо просто в кімнаті знаходитись… як коти обісцяли клумбу з квітами🤣🤣🤣, та вона і працює так, як треба!!! Смак теж цікавий, але треба полічити. трімчик шикарний в неї😋 Джа☝️
  3. Йо!! Сиджу трімлю Apple Tartz😋 Дуже седативно і смачно, мені подобається🫠🫠 Тихої ночі всім(на скільки це можливо)!!!
  4. 60/52. Ось і прийшла черга The Biz..🥲 Хоч шиши, як горох, але їх усипано і гілочок неймовірно багато! Рослина врожайна, хоч і не гранати..(але такі шш не бере пліснява). Вигляд мала в останні хвилини зовсім не гарний, але нічого не поробиш 😁, розвалилась, як скотиняка🤣 Без сітки такі стрейни нема шо гровити☝️ Coffee Creamer ще постоїть, хоч і уродець, але має крутезний аромат і почали валитись гілки(значить набирає ще). Світло скрутив, пролив лайтовим кампотом крайній разок, далі
  5. 60/49. Було прийняте рішення рубати Apple Tartz, дуже плотнючі коли і вже місцями почали підсихати листочки, думаю від гріха по далі, треба харвити. Відцвіла неймовірно швидко… місцями зʼявився янтарик(дуже мало), проба вже знімалась, ефект дуже седативний. Сатіви в ефекті - нуль. Дуже смачна навіть без пролічки, віддає кислим. Котрий цикл підряд помічаю, що відцвітає під FR швидше як мінімум на тиждень(можливо я помиляюсь, але прям підряд вже стільки разів).. Більш детальніше після сушки/тріму. Шиши повинні бути просто бомба!!!🤗
  6. 60/47. Закінчується сьомий тиждень в режимі 12/12, різких запахів так і не було, що тішить. The Biz має самий хімічний запах серед усіх (але не дуже різкий, якщо не чіпати). Квітки плотнючі, але дуже компактні. Гілочки всі позавалювались, які не підвязав. Досить врожайна буде, візьме вагою. Apple Tartz красуня просто, як на мене, виглядає шикарно 🤗Гілки заліплені шишками, дуже гарні будуть після тріму.. на вигляд майже готова, можна мити(47 днів тільки). Coffee Creamer горе
  7. 60/42. Цвітем і пахнем(смердим рибою копченою). Creamer на вигляд буде довше всіх поспівати, цікавий, але не врожайний зовсім сорт.. ті шишки з ніготь будуть певно🤣 The Biz теж має компактні шиши, але вони дуже важкі і плотні, має легкий запах крему. Apple Tartz фаворитка по швидкості і розміру голів, але має багато лопухів, буде не зручно трімити.. пахне солоним тістом(шось таке). HESI COCO + PK 14/15 + Silicon + меласа. Джа☝️
  8. 60/35. Продовжують радувати погляд дівчатка, зʼявився приємний букет (як парфуми, але не різкі). Apple Tartz має запах яєчного тіста солодкого, як на млинці, а інші поки не зрозуміло, але запахи дуже круті😋. Coffee Creamer незвичайна рослина, відрізав бранч на всяк випадок, якщо сподобається , то лишу.. The Biz має купу компактних але плотнючих бутончиків, як цукерки!! Доволі врожайна вийде, нижні гілочки, які не підвʼязав, вже починають падати, а ще майже місяць, Карл!! Наступного разу щось придумаю..
  9. 60/30. Йо!! Нам три місяці, продовжують набирати дівчата по трохи😋. Полив кожен день по 4л на горщик. Витікає до 0.5л в дренаж. П’ють поки добре👌 Apple Tartz сама швидка з трьох виявилась.. місяць з переводу, а вона вже прям мʼясо набирає💪 The biz буде сама врожайна мені здається, гарні цукерочки вʼяже🥳 Coffee Creamer має якийсь металевий відтінок, з кожним днем прогресує! Думаю це через тріхоми на листях, круто обсипає його!! Видно шо породиста мала🤗 HESI COCO + SuperVit + Silicon + PK 14/15.
  10. 60/24. Гарно пʼють, динаміка подобається😎. Підкрутив трошки світла, близько 600вт зараз в дівчат. Темпа 26-29, вологість 35-45. Маю додаткову приточку активну, поки не вмикав. Вирішив підв’язати The Biz, інших вже по потребі. Краще думаю одразу це зробити, щоб потім липкі коли не кріпити як попало🤪 HESI COCO + SuperVit + PK 14/15 + Меласа. Джа🤙
  11. 60/21. Навідався до дівчат, вирішив почистити крайній разок, щоб норм пробивало світло. Покормив базою чисто без навантажень цей раз. Джа☝️
  12. 60/18. Пройшов черговий тиждень, динаміка тішить погляд(незважаючи на постійну сухість). Пити стали значно краще, переходимо на щоденний полив👌 Apple Tartz Coffee Creamer The Biz Раціон HESI COCO + Silicon + SuperVit + HESI BOOST. По листу Delta9(далі вже буду в коріння). Джа🤙
  13. 60/11. Все-таки прибрав трохи лопушари, бо закрили все на світі.. Гілки стрімко тягнуться, скоро почнуть вʼязатись одувани 🤗 Зліва направо - Coffee Creamer, Apple Tartz, The Biz. Подобається, що мікроклімат в нормі(тьфу-тьфу), переживав за температуру, але все прям гуд, тільки суховато, та краще вже так, ніж боротись з вологою😬😬😬 HESI COCO + SuperVit + Silicon + HESI BOOST. По листу Delta9. Джа☝️
  14. 60/5. Починаємо тягнутись по трохи , вирішив поки не стригти, хай зацвітуть вже, тоді приберу лишні гілки і листя. HESI COCO + жменя янтарки. По листу SuperVit + BioProtect + Алое. Темпа 25-26, вологість 35-45. Джа🤙
  15. 60/3. Набираємо оберти, почали більше пити! Це добре, динаміка не погана😎. Підрубив Far Red канал, буде працювати 12/12 разом з основою. В суммі +-400вт зараз в дівчат. HESI COCO + SuperVit + Silicon + HESI BOOST. По листу BioProtect + вітаміни. Джа☝️
×
×
  • Создать...