@doc 3 Опубликовано: 1 апреля, 2014 Бокс. висота- 120см, пізніше упиляний до 85см( нах... я це зробив???). 120 було норм. ширина- 50см. глибина- 50см. Афуєть! Ваша система вставки зображень просто чудесна, клас! Фотки є ще, якщо комусь стане цікаво, буду викладати більше. Наразі це просто цікавий дослід, в житті коноплі не курив і ніяких рослин не доглядав)). Матеріали боксу каркас- дубові( потому що халява) рейки 15*30 мм скручені самонарізами і додатково склеєні ПВА. стінки- ДВП 4мм товщини, прибите до каркасу степлером і проклеєне ПВА. внутрішнє покриття- якась біла водоемульсійна фарба( в 2 шари). Дверей у боксі нема, передня стінка незакріплена і вставляється в бокс зверху у пази, як засувка. Додатково ця конструкція вирішила проблему світлоізоляції, та надійного закривання Грунтосмесь. Методом вирощування обрано DWC, тому що прикольно і компресор від старого акваріума присутній. система зібрана із будівельного відра(22 літра), знайденої на смітнику кришки із 100літрової бочки. У нижню частину відра врізано фланець для спуску води. В кришці видно отвір з корком на різьбі, для заливання свіжого розчину добрив( плюс кришки від бочки). Далі буде... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 1 апреля, 2014 ... Горшок вибирав найдешевший,1.5 літра, тонкий( 5 гривень в Ашані). Дірки зробив нагрітою тонкостінною трубкою, 1см товщиною. Багато дірок. Наповнювач- будівельний керамзит, промитий кілька раз водою. Нейтралізації не робив. Вода водогінна, пропущена через вугільний фільтр. Об`єм системи 12літрів. Повітря подається радяньським компресором, безперервно, через саморобний розпилювач( висверлений обломок абразивного круга). Світло. 4 ЕЗЛ, по 38 ват, EUROLAMP, пара на 4100К, пара 2700К, по 2500Lm кожна, ціна у ПРАКТІКЕР 39.99гр штука. Все прикручене на кронштейнах до стелі бокса( мінус- на початках трава росте на табуретці, щоб поближче до світла) Підсвітка нон-стоп, тобто 24\0, потім 12\12. Світло вмикається аналоговим таймером, одночасно із додатковим кулером на вдув( без нього- сауна) Вентиляція. 3 кулери, корпусна 12-ка, підключена на 9.5 вт( не шумить), на видуві у верхній частині бокса, 10-ка з відеокарти, дує всередину поки включене світло, врізана внизу, мікробна 5-ка, хзн від чого, висить над ростками для обдуву. При такому розкладі температура тримається 24-25 градусів круглодобово. Добрива . От мої добрива, 20 грам в упаковці, 1.99гр- пачка( АШАН). Вміст NPK викладу завтра, шрифт дрібний, мобілка не стягує, треба заряджати фотоапарат)). Удачі!... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 2 апреля, 2014 Значить вміст елементів. розміщені у порядку відповідників. Тест-драйв. Для випробування системи і економії корму для папугаїв)), було пророщено 2 зернятка карликової дині. зернятко проросло 1 січня, перша фотка 7 січня, третя 24 січня. Ці фото від 26, 27, 29 і 31 січня відпвідно. Диня зацвіла і сходила нах.й, тому що проросли дві регулярні насінини від еррор-сідс, white russian i ladyburn 1974. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 2 апреля, 2014 Диня зацвіла і сходила нах.й, тому що проросли дві регулярні насінини від еррор-сідс, white russian i ladyburn 1974. будэ цикаво @@doc, давай уже конопельку показывай , ...растет ведь уже Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 2 апреля, 2014 Ги))! А прелюдія..? В догонку до дині- на фото https://jahforum.org/topic/13226-deshev-dobriva-slabosiln-lampi-dwc-white-russian--ladyburn-1974/# видно пожовтіння листків, проблема ідентифікована, як недостача магнію. 1 ампула сульфату магнію закрила питання проягом 7 днів. Растительная ветеринария, ёпте...) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 2 апреля, 2014 Растительная ветеринария, ёпте...) бачив , ... ну судя по зеленой ботве на соседнем фото ...тож поняв шо проблема идентифекована Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 От-такі вони були 16 лютого 2014р Пророщені в торфяних таблетках, попередньо замочені в ватних дисках. Розкривати зернята виявилося зручно щипчиками для нігтів, дуже легко регулювати зусилля. Ростуть поки-щоі на простій воді. 23 лютого 2014р. В день Армії вода злита і система залита пітатєльним раствором)). А саме: 12 л води+ 2гр ROYAL MIX ( далі РМ) УНІВЕРСАЛЬНИЙ + 2гр РМ ДЛЯ АЗАЛІЙ І РОДОДЕНДРОНІВ + 2ГР аптечного порошкового сульфату магнію ( 2.50гривні за пакет 25грам) + 2 мл концентрованої азотної кислоти. Фото по днях. 24/02/2014 25/02/2014 i 26/02/2014 27/02/2014 i 28/02/2014 Теж 28 лютого, якщо придивиись, видно воду налиту по краю кришки, хороший спосіб підвищення вологості, велика площа випаровування, під самим вентилятором. Коротше, кришка правильна Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 @@doc, че тут скажиш ... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 Перший день весни). Заміна компоту. 4гр РМ УНІВЕРСАЛЬНИЙ+ 4гр РМ ДЛЯ АЗАЛІЙ І РОДОДЕНДРОНІВ + 4гр порошку сульфату магнію+ 2мл конц. азотної к-ти. 03.03.2014 і 04.03.2014 були хреновими( 05.03.2013 ще гіршим- Я за...бався читати про БОЛЄЗНІ РАСТЄНІЙ і прочав погано спати. ...змотався на рибалку ...25-й раз перечитав журнал гровера і все зрозумів)). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 (изменено) @@doc, а кормиш как , в смысле по "системе" какой то , расчеты как делаеш , че надо , и скока калькулятор не юзаещ ? https://jahforum.org/topic/5198-kalkuliator-dlia-rascheta-udobrenii-i-videoinst/ удобная штука ....я хоть и не рыбак , ну прикольное это занятие сто пудов Изменено 3 апреля, 2014 пользователем массяня Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 хто знає де був прокол- возьми з полки пирожок)). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 ...плоховато канеш шо вместе в один бак посадил , ...они ж хавать могут по разному , к примеру кто то раньше зацветет ...а другая на веге еще у нас есть еще с дешовых Ферти Микс http://gileya.kherson.ua/ru/catalog/fertimiks их на кальке считать удобно , ...да и так вроде норм , если че ...я на земле на них растил ...вообщем мало ли , мож пригодиться Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 бля, я не встигаю відповідати)), діти зайо... супруга з роботи прибула, в хаті гонки. 2 МАССЯНЯ- ти вибач, я появлюся за годинку, все розкажу. я пів-року настроювався на цю хуйню, поділитися пре))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 я пів-року настроювався на цю хуйню, поділитися пре))) главное шо настроился Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
isb100 214 Опубликовано: 3 апреля, 2014 Вот хочется почитать репорт, а понимаю, что нихера не понимаю ))) ■ ¶ ■Строительство бокса своими руками в подвале ¶ ■ ¶ Выращивание в ГРОУРУМе 1,7х2,2м. BlueBerry, BlackDomina, BubleGum, Euphoria, "безымяшка" )) ДНаТ-600 - ХАРВ расслабленный гров PowerPlant, BubleGum, Euphoria, SKUNK11 ДНаТ-600 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 Поехали! -как кормиш, ...система..., калькулятор-- з калькуляторами не склалося, не вдуплився я в них, хзн. А система у мене така- "Я юзаю N=120, P=100, K=180, Mg=70, Ca=90"- це репліка з статті "Рецепты питательных растворов для гидропоники", на форумі вона є. І нах.. тут калькулятор, підбирав з POYAL MIX (їх там 20 варіантів) найбільш близьку комбінацію, на мікроелементи забив. Потреба в магнії вилізла ще на дині. Свободное падение, коротше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 А система у мене така- "Я юзаю N=120, P=100, K=180, Mg=70, Ca=90"- це репліка з статті "Рецепты питательных растворов для гидропоники", на форумі вона є. І нах.. тут калькулятор, підбирав з POYAL MIX (їх там 20 варіантів) найбільш близьку комбінацію, на мікроелементи забив. Потреба в магнії вилізла ще на дині. Свободное падение, коротше а ну главное шо е система , ну тады да , калькулятор и не надо ...ну а паш воды и компота как меряеш ....чи тож "свободное падение" на мікроелементи забив а походу наверно не стоит , посмотри в магазе чет типа "Зеленый лист" и т.п ...есть у Ферти такая штука , сам юзал http://gileya.kherson.ua/ru/catalog/mistercvet_antihloroz ...ну микра все таки надо ...имхо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 Про 2 в одному горшку- так проросли 2 з 2-х і вижили, відро одне- не викидати-ж, Попередньо пророщував кілька насінин- захерив, багато води -загнило все. ДО ISB100- ты извини, друг, война у нас сейчас, нельзя по другому((. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 PH- буде зараз про пе-гаш. TDS-метр і РН-метр я вибирав і не вибрав, індикаторних папірців різниз назбирав, думав хватить. Не хватило), ніхуа вони не показують , де 5, де 6, де 7 - один хер, тому я до кожної долитої літри води додавав 0.5 мл азотної кислоти. Це було 10.03.2014 і 14.03.2014. 10березня розчин змінено на більш концентрований 6гр РМ універсальний+ 6гр для азалій+ 5гр магнію+ 3 мл азотної к-ти. 19 березня все пішло на поправку- По моєму сухі краї листочків- високе РН, жовувате листя- мало азоту. Кажеться, так)). 21.03.2014 і 22.03.2014, все ніби норм, одно гавно, леді-бьорн виявилася містер бьорн, потому як полізли яйця з усіх вузлів)). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 TDS-метр і РН-метр я вибирав і не вибрав, паш канешно надо бы точно знать , вот если че , недорогие вроде и тдс тож http://uawest.com/pH-metr.html http://uawest.com/tdsmeter.html 19 березня все пішло на поправку- ... сто пудов , похорошели Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
@doc 3 Опубликовано: 3 апреля, 2014 Треба сказати, що яйцатий леді-бьорн був відправлений на просушку, і через тиждень зважений. 17грам сухого листя, хзн, що за результат. Викинув я його. В мусор. Пробував). Хуйня)). Зато Білий Рускій -явно леді. Посєму переведено світло на 12\12 і прописані тренування. 24.03.2014 і 25.03.2014. Кожних 2 дні я доливаю 2 літри води + 1мл азотної к-ти. Кожних 10 днів я міняю компот. Нахера я обрізав бокс???) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
массяня 5 680 Опубликовано: 3 апреля, 2014 Нахера я обрізав бокс???) сетку делай , как на дыне Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас