markov75 10 Опубліковано: 4 грудня, 2015 Нам 27 дней цветем и пахнем Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 6 грудня, 2015 Запах сильный пошел. Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mnogomalo 103 Опубліковано: 10 грудня, 2015 могешь, красава Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 12 грудня, 2015 Нам 34 дня, но почему то нижние лопухи пожелтели, Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 18 грудня, 2015 Вот что оно получается Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 23 грудня, 2015 Сегоднешнее селфи, примерно нам 42 дня Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 29 грудня, 2015 49 дней Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Это вчерашнее в догонку Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 9 січня, 2016 Дней 10 и сбор Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markoff1984 1 522 Опубліковано: 9 січня, 2016 Норм,нужно было с 3х недель по кругу горшка пустить,больше урожая было бы,на скидку грамм 40,т.е.стакан! С одной! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 9 січня, 2016 Норм,нужно было с 3х недель по кругу горшка пустить,больше урожая было бы,на скидку грамм 40,т.е.стакан! С одной! Следующий раз умнее будем, я вообще решетку хочу и лампу 600 vОтправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markoff1984 1 522 Опубліковано: 9 січня, 2016 Дерзай, я тоже хочу расширяться,но дело движется к разводу с женой,боюсь что бы из-за обиды мусорам не сдала! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 9 січня, 2016 Дерзай, я тоже хочу расширяться,но дело движется к разводу с женой,боюсь что бы из-за обиды мусорам не сдала!Акуратнее надо броОтправлено с моего CW-V17HD через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zazo9я 105 Опубліковано: 9 січня, 2016 Дней 10 и сбор Отправлено с моего ImPAD 6413 через Tapatalk Норм растихи бро с харвестом не торопись смотри на янтарь и стигмы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YouHim 0 Опубліковано: 28 січня, 2016 Удачи бро, буду следить так как буду растить эти же орехи в ауте весной, интересно что да как) удачного харва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zazo9я 105 Опубліковано: 24 лютого, 2016 Что схарвил все уже ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
markov75 10 Опубліковано: 24 лютого, 2016 Что схарвил все уже ?Та да, съели уже. Уже новая подрастает. Скоро фото выложу.Отправлено с моего CW-V17HD через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zazo9я 105 Опубліковано: 24 лютого, 2016 Что схарвил все уже ?Та да, съели уже. Уже новая подрастает. Скоро фото выложу.Отправлено с моего CW-V17HD через Tapatalk О буду смотреть,продолжай тут думаю не мне одному будет интересно.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз