Jump to content

Вопросы При Болезнях И проблемах Растих (Выкладываем С фотографиями)

Recommended Posts

Доброго времени суток!) Подскажите, на стадии вегетации началось, отмирание и плесневые веток. Возможно кто сталкивался с подобным, каковы могут быть причины? И как с этим бороться? Отрезать ветки очень жалко, возможно есть иные способы! 

IMG_2321.jpeg

IMG_2322.jpeg

IMG_2324.jpeg

IMG_2325.jpeg

IMG_2326.jpeg

В 05.08.2023 в 10:28, kekozavr сказал:

Як на мене, схоже на проблеми із магнієм

это что то генетическое, со временем проходит и на росте особо не отражается

• Like +1 1

Posted (edited)

Всім привіт, 40 днів як зійшло orange autofem , три дня назад вирішив зовсім трохи покормити універсальним 16.7/12/15 земля торфосуміш з перлітом - сьогодні бачу проблеми , я так розумію передоз . Чим полікувати ? Calmag ?

Screenshot_20230814-111046.png

Screenshot_20230814-111052.png

Edited by Яр13

10 годин тому, Яр13 сказав:

Всім привіт, 40 днів як зійшло orange autofem , три дня назад вирішив зовсім трохи покормити універсальним 16.7/12/15 земля торфосуміш з перлітом - сьогодні бачу проблеми , я так розумію передоз . Чим полікувати ? Calmag ?

Screenshot_20230814-111046.png

Screenshot_20230814-111052.png

Калмаг близько не знайшов , найшов сульфат магнію , розвів 1гр на 1.5літра - попшикав по листу , буду наблюдати 

В 14.08.2023 в 22:05, Яр13 сказав:

Калмаг близько не знайшов , найшов сульфат магнію , розвів 1гр на 1.5літра - попшикав по листу , буду наблюдати 

Дав ще під корінь янтаркі , поки без змін 

12 години тому, Яр13 сказав:

Дав ще під корінь янтаркі , поки без змін 

Поки так виглядає , дав два рази по листу магній - ніби +/- все так же , ще бачу ніби хтось покусав пару листків , під листям найшов паро білих жучків - завтра щось куплю і оброблю всі кущі 

Screenshot_20230816-183707.png

Screenshot_20230816-220626.png

В 16.08.2023 в 22:53, Яр13 сказав:

Поки так виглядає , дав два рази по листу магній - ніби +/- все так же , ще бачу ніби хтось покусав пару листків , під листям найшов паро білих жучків - завтра щось куплю і оброблю всі кущі 

Screenshot_20230816-183707.png

Screenshot_20230816-220626.png

Обробив актарою від шкідників + дав ще по листу калій , проблема залишилась тільки на нижніх двох листах , верхні прийшли в норму

• Like +1 1

• 2 months later...

Всім привіт,полив вчора компотом і сьогодні маю печальку(( 

Загляньте будь ласка може хтось щось порадить,ось мій репорт 

Всім привіт!

Нам сьогодні 23 дні від каски. Світло: Квантумборд 240Вт. Відстань: 40-50 см від макух. Температура: 27-30 градусів. Вологість: 70%. Обдув і вентиляція в нормі. Полив: по мірі висихання горшка. Земля: 1л біобіс лайт мікс. Удобрила 1 раз 5 днів назад добривами connoisseur ph perfect A 2мл. на 1л. І сьогодні ось така біда .

Допоможіть будь ласка

IMG_20231112_133418.jpg

Посмішка - це крива, яка випрямляє все!

1 минуту назад, АндрейСынВолоди сказал:

Всім привіт!

Нам сьогодні 23 дні від каски. Світло: Квантумборд 240Вт. Відстань: 40-50 см від макух. Температура: 27-30 градусів. Вологість: 70%. Обдув і вентиляція в нормі. Полив: по мірі висихання горшка. Земля: 1л біобіс лайт мікс. Удобрила 1 раз 5 днів назад добривами connoisseur ph perfect A 2мл. на 1л. І сьогодні ось така біда .

Допоможіть будь ласка

IMG_20231112_133418.jpg

горить , або від лампи або від добрив 

може бути що дознув ?

47 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

Полив: по мірі висихання горшка. Земля: 1л біобіс лайт мікс

Бро,(и систер:smile:)привет! есть подозрение ,что растению уже маловат горшок..почему не пересадите?очень быстро просыхает,с таким объёмом даже "на опыте" сложно,плюс 30это жарко..возможно несвоевременный  полив стал причиной.

Edited by синоптик

Привіт бразерс і сістерс. Хелп Один кущ огермився десь давніше, а помітив я тільки сьогодні. Кущ захарвив, бокс попшикав спиртом, кущі водою. Зараз в боксі дві расти яким до харва 2 і 3 тижні(на них ше не видно, але напевно будуть сємки), і 5 раст по 20 дн. Чи великий шанс запилення молодняка? Підкажіть шо робити?

Срочно хуярь мфк по шишкам. Я хуй знает зачем, но профессор пингвин говорит очень нужно.:giggling:

6 часов назад, jahzist сказал:

і 5 раст по 20 дн.

От семки или цвета? Пыльцу видел? Бывает что бананы и не пылят вовсе. Или найдешь пару десятков семок по итогу. В аут закинешь. Если опылились ничего уже не сделаешь, если ещё не цвели и водой брызгал живой пыльцы почти не останется к цветению.

• Like +1 1