flora-good 47 Опубликовано: 26 февраля 10 часов назад, Яр13 сказал: купи бро , яка в тебе вода для поливу ? чому заливаєш пш5.4 ? я гровив на коко кіт - від зерна і до харву йщов -50% від таблиці виробника ,варто починати з меншої дози тим більше що кокос був заряджений , а там дивитися по апетиту рослини Вода водопровідна, пш 8, 0.6ес, додаю трохи дистильованої, доводу до 200 ппм. Дозування табличне робив лише раз. А полив з таким низьким пш робив для вирівнювання в кокосі. Типу дренаж був зависокий пш, та і всюди пишуть що для коко 5.5-6.5 ідеальний діапазон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 47 Опубликовано: 26 февраля Як думаєш, може краще поливати стабільно 5.8-6.2 ?А щодо яєць тих, сьогодні зранку все наче добре, вчора подив пш 6.2, 300 ппм та додава 2/3 від рекомендованого антистресант, обробив розчином прополісу по листу. Не знаю чи він допомагає, але поки не побачу тих малих гівнюків чи демедж листям - хімію юзати не буду. А так на готові є актоцид. Мда, а я думав шишкі вирощувати це взагалі не важко 😅. Всім миру та врожаїв Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 901 Опубликовано: 26 февраля Я б лив пш 5.8-6 , слідуючий полив пролив би до дренажу 30% від влитого , заміри зробив би з останніх 0.5л , якщо не буде тенденції до покращення або з'являться якісь проблеми з растою, я б промивав кокос і залив би легенький кампот з пш5.8-6 , але рослини маленькі корінева ще слабенька - треба дуже обережно проливати щоб не змити рослину . А так більше і не знаю що порадити бро може хто з хлопців на опиті ще щось тобі підкаже , а поки наблюдай може саме устаканиться , далі буде легше) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 47 Опубликовано: 26 февраля (изменено) 6 часов назад, Яр13 сказал: Я б лив пш 5.8-6 , слідуючий полив пролив би до дренажу 30% від влитого , заміри зробив би з останніх 0.5л , якщо не буде тенденції до покращення або з'являться якісь проблеми з растою, я б промивав кокос і залив би легенький кампот з пш5.8-6 , але рослини маленькі корінева ще слабенька - треба дуже обережно проливати щоб не змити рослину . А так більше і не знаю що порадити бро може хто з хлопців на опиті ще щось тобі підкаже , а поки наблюдай може саме устаканиться , далі буде легше) Бро полив вчора як зазначено на скріншоті(перше повідомлення це блюбері, друге відповідно північне сяйво) і вимкнув витяжку на 7 годин(фото з вологістю зробив через 20хв після відключення видуву). Блюбері, ліворуч, яка має 1% зморшок та висвітлених плям, стала помітно більша хоча мала більш пожовтівші кінчики ніж сяйво, у якого плям та зморшок більше. Походу затрмика росту була через низьку вологість+ раніше сяйво стояло біля вент входа пасивного, а в кімнаті вологість низька, а у шафі в якій стоїть гроубокс ще сухіше ))). Але ще досі парюсь за яйця чи що воно таке було, так і не розумію. Про пш занизький у моєму компоті ти правильно сказав, трішки пороздумував і прийшов до відповідного висновку. Дякую що виручив. Сподіваюсь не дохуя написав бо шось так убило) Изменено 26 февраля пользователем flora-good забув дописати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 901 Опубликовано: 26 февраля 50 минут назад, flora-good сказал: Бро полив вчора як зазначено на скріншоті(перше повідомлення це блюбері, друге відповідно північне сяйво) і вимкнув витяжку на 7 годин(фото з вологістю зробив через 20хв після відключення видуву). Блюбері, ліворуч, яка має 1% зморшок та висвітлених плям, стала помітно більша хоча мала більш пожовтівші кінчики ніж сяйво, у якого плям та зморшок більше. Походу затрмика росту була через низьку вологість+ раніше сяйво стояло біля вент входа пасивного, а в кімнаті вологість низька, а у шафі в якій стоїть гроубокс ще сухіше ))). Але ще досі парюсь за яйця чи що воно таке було, так і не розумію. Про пш занизький у моєму компоті ти правильно сказав, трішки пороздумував і прийшов до відповідного висновку. Дякую що виручив. Сподіваюсь не дохуя написав бо шось так убило) Найкращий антистрес як на мене мегафол+ від велагро , завжди раджу взяти мінімальне фасування 25мл - цього вистачить на весь цикл , раз на 10-14 днів можна давати для профілактики - буде працювати як бустер 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 47 Опубликовано: 26 февраля 2 часа назад, Яр13 сказал: Найкращий антистрес як на мене мегафол+ від велагро , завжди раджу взяти мінімальне фасування 25мл - цього вистачить на весь цикл , раз на 10-14 днів можна давати для профілактики - буде працювати як бустер я занадто лінивий для цього) Простіше в коко залить. Але назву препарату збережу про всяк випадок, дякую ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 901 Опубликовано: 26 февраля 46 минут назад, flora-good сказал: я занадто лінивий для цього) Простіше в коко залить. Але назву препарату збережу про всяк випадок, дякую ! Якщо що , я давав його як по листу так і під корінь , і в соло і в міксі інших стимуляторів , все гарно працює 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Батяястараюсь 11 Опубликовано: 17 марта (изменено) . Изменено 17 марта пользователем Батяястараюсь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Thegreatedog 1 Опубликовано: 12 апреля Добрий день. Можете порадити що з ним робити, вирощую без бокса, на вікні. Горщик 10 літрів. Земля 50 на 50 для квітучих і для не квітучих. Дуже повільно росте-всій шов 26.03 і почало наче сохнути край листочка нижнього і трошки вкручує листя гострі частини вверх і в цілому поникший якийсь. Поливаю відстояною водою з під крана раз в 3-5 днів, палець в землю пхаю, як заходе на 4 см - поливаю(прочитав так перевіряють сухість). Волога скоріше за все низька, намагаюсь зволожувачем підняти, але наврядчи він справляється. Світло пів дня. Будинок розташований так що тільки пів дня сонце світить у вікно, як потепліє винесу на вулицю. Навіть в день додаю світло від лед світильників в 20-30см(яке є, тут я поки що змінити нічого не зможу). PH води в крані 7.5-7.7 на вул ці брав дощову і не дуже вона відрізняється 7-7.5. Всунувши той пристрій просто в вологу землю в горщику показало пш більше 7(незнаю чи так можна і чи правельно воно так землю міряє). Завтра думаю поливати і може взяти дощову воду і додати оцет для зниження пш до~5? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 505 Опубликовано: 13 апреля @Thegreatedog полей дождевой водой только без уксуса, маленькими порциями по 200 мл с перерывам 2-3 минуты, так чтобы снизу вытекло мл 300-500 и несколько дней не трогай вообще, и не опрыскивай с пульвика 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Thegreatedog 1 Опубликовано: 13 апреля 3 часа назад, webmaster сказал: @Thegreatedog полей дождевой водой только без уксуса, маленькими порциями по 200 мл с перерывам 2-3 минуты, так чтобы снизу вытекло мл 300-500 и несколько дней не трогай вообще, и не опрыскивай с пульвика Спасибо, попробую,но наверное через несколько дней. Сегодня утром встал и чудо-растение ожило, подняло листья. Возможно связано с тем что вчера потеплело и я выключил отопление, возможно из-за этого поднялась влажность, батарея прямо под растением, но подоконник из гранита, почти не нагревается от неё + вазон я поставил на куски пенопласта на всякий случай, думаю это был не перегрев, а все таки влажность. Подожду пару дней посмотрю как она себя будет чувствовать и потом пролью. А почему не нужно опускать пш воды уксусом? Читал так многие делают. Спасибо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Thegreatedog 1 Опубликовано: 13 апреля Так целый день было все ок. Вечером смотрю и края уже и верхних листьев посвеилели, хоть растение и выглядит живым. Завтра утром пролью как советовали выше... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 505 Опубликовано: 14 апреля В 13.04.2025 в 15:32, Thegreatedog сказал: А почему не нужно опускать пш воды уксусом? Читал так многие делают. Спасибо у осмоса или дождевой воды очень маленький ппм а значит маленький буфер кислотно-щелочного баланса. У такой воды ровнять пш смысла нет Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас