deepmj 530 Опубліковано: 28 червня, 2013 скачай npk калькулятор v1.27 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 28 червня, 2013 @массяня, его ж прикрыли ?... @deepmj, чёт )) чёт как-то ... ))) бля, Макс, не получается... Ну чё? мож я просто кальция прибавлю к тому который ты до этого писал?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
массяня 5 680 Опубліковано: 28 червня, 2013 его ж прикрыли ? ...через "дЭшифратор" ... ...там обЪяснение , как пользоваться , ...мануАл , сразу понятно вААще....все , и зачем он , и как , и почему... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deepmj 530 Опубліковано: 28 червня, 2013 ну гровь на глаз..раз тебе так легче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 28 червня, 2013 @deepmj, да надо будет просто тебя в следующий раз не отпускать пока не научишь )) Дверь на ключ, ключ с балкона ))) Макс, подскажи с компотом посл. раз ))) Не буду напрягать тебя больше с этой хернёй ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deepmj 530 Опубліковано: 28 червня, 2013 да при чём тут напряг,мне не сложно,просто я хочу чтобы ты вникал в суть,а не в инструкции бро... хочешь лучше растить...читай,вникай в детали,обдумывай и внимательно наблюдай за садом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 28 червня, 2013 Макс, мне серьёзно интересно! Просто комп- это ваще не моё ... Не втыкаю... Ну чё? Если не сложно, на твой взгляд... Чё им дать? По плану завтра компотик... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deepmj 530 Опубліковано: 28 червня, 2013 120-100-190 вот такой дай -+ 10 азот,калий +сульф+микра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ka6ah91 41 Опубліковано: 29 червня, 2013 Лови плюс Браза все ништяк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 29 червня, 2013 @ka6ah91, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 1 липня, 2013 Всем привет! )) Вобщем нам сегодня 39 дней ( 11 цвета ) Я окуеваю... Растишки уже не помещаются в бокс (дверь уже не закрыть )) Короче фото: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deepmj 530 Опубліковано: 1 липня, 2013 надо чё купить для грова я в мск в гринмаркете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 1 липня, 2013 http://www.greenmarkt.ru/shop/item/482 http://www.greenmarkt.ru/shop/item/2 http://www.greenmarkt.ru/shop/item/1136 регуляторы пш какие нибудь... и уголь для фильтра Заебись ))) Макс, спасибо тебе друг!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
массяня 5 680 Опубліковано: 1 липня, 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 1 липня, 2013 @массяня,ага бро )))) чёт типа этого ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ka6ah91 41 Опубліковано: 1 липня, 2013 gimage_847.jpg Зачетная картинка ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KpenkuuOpeIIIeK 2 727 Опубліковано: 2 липня, 2013 Ну а чо, "Лысым" обзови)))) Вот что я тебе скажу, охуенно гровить на пездатом свете)) Быть добру!;) Быть Добру!..© Я б микологи пошел!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sshkiper 5 739 Трофеи і Медали Опубліковано: 2 липня, 2013 Ещо недели 3 будут расти крепись ! exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 3 липня, 2013 @sshkiper, ай яй !... )) Шож делать то?)) А когда листочки обрезают? Я иногда по листу с куста срезаю (те которые шишки закрывают и деть их некуда) Это правильно? , Как скажешь )) Она самая большая осталась безымянная ! Будет "лысым" ! Только аву не меняй ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
elldorado 501 Опубліковано: 3 липня, 2013 Сад зачотный, мне о таком только мечтать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KpenkuuOpeIIIeK 2 727 Опубліковано: 3 липня, 2013 Ок))) аву не меняю, зафтра ещё сам схожу постригусь)) Быть Добру!..© Я б микологи пошел!.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
batiskav 2 945 Опубліковано: 3 липня, 2013 , Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
огалделый 111 Опубліковано: 4 липня, 2013 4 недели веги 2 недели цвет. Кушают девочки хорошо, растут тож неплохо. Полив: вода-засуха-компот-засуха-вода... NPK компота 120/100/170 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vuglum 129 Опубліковано: 4 липня, 2013 Ку! Ништяк! - А ты что видишь?! - Песок. - Значит сработала эта хреновина! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
batiskav 2 945 Опубліковано: 4 липня, 2013 @огалделый, Заебись.Плюс занесу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз