jokermoto72 12 Опубликовано: 15 мая, 2017 ну що можу сказати 49° західніше, дощі, холодні дні і ночі, прийшлось переставити під лампу, дякую хто слідкує за репом! Ситуація з висадкою в стакани мене трохи насторожила, не знаю що це, але в ауті ще не був, була погана погода, а ось дома наступна ситуація з усього дисанту не проросло 2 горіха(lemon haze,auto silver bullet) інші повсходили за допомогою стаканчиків якими їх накривав,але інші silver bullet 2шт померли, зараз чекаю кращої погоди і в аут, потім заскочу на місце де дисантувалися без пророщення, надіюсь побачити гарний результат, але повторюсь була погана погода! замовив auto fem amnesia, хто що може порадити, як він в ауті себе поводить на якому етапі його краще переносити в аут!? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ярик456 44 Опубликовано: 15 мая, 2017 В 06.05.2017 в 19:47, jokermoto72 сказал: Ну як сказати))) перенервувався, думав що все пропало, хотів вже навіть на ерор сід думати, але все минулось)) надіюсь що усі взійдуть Бро у тебя все огонек, я так же накручивал себе, просто чуток надо подождать))) здоровых тебе растих. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jokermoto72 12 Опубликовано: 15 мая, 2017 Бро у тебя все огонек, я так же накручивал себе, просто чуток надо подождать))) здоровых тебе растих. Спасибо бро ;) уже так и понял что накручев себя...)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jokermoto72 12 Опубликовано: 22 мая, 2017 Друзі, якась хрєнь, тормозить в рості і одна диформована, що з нею, може допоможите!? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
halk1238654 1 Опубликовано: 6 июня, 2017 перелив Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jokermoto72 12 Опубликовано: 6 июня, 2017 перелив Дякую ;) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jokermoto72 12 Опубликовано: 6 июня, 2017 ось і навідав своїх барижних красунь, результат радує...)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jokermoto72 12 Опубликовано: 23 июля, 2017 ну що, аут є аут, довго нічого не допосував і не викладав фото, ситуація наступна, 5 точок, з них вциліли тільки 3, на одній вже почались трабли, щось підїло корінь одній красуні, на інших 2х точках автіки і барижки, до барижок заходжу рідко, але поки що крім проблем з деревами які перекривають світло, проблем не має, двох амнезіях теж все добре, але помічені якісь сліди, думаю що то бездомні собаки, але жодного мошкодження, а ось на останній як і писав щось підїло корінь, але надіюсь ще її підняти але там глинистий грунт, але місце посто чудове, ось і фото! на днях скину з інших точок як там буду ;) усім рівного гроу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gidroponikk 366 Опубликовано: 25 июля, 2017 Братишка как там твой супер лимон поживает?? У меня тоже один растёт.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас