nikera 83 Опубліковано: 11 листопада, 2017 Куплю Черенки Salvia Divinorum Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 11 листопада, 2017 2 часа назад, nikera сказал: Куплю Черенки Salvia Divinorum Страна: США @nikera Кто тебе их туда пошлет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hryap 1 816 Опубліковано: 11 листопада, 2017 5 минут назад, fires сказал: Страна: США @nikera Кто тебе их туда пошлет??? привет бро! смотрю ты всё ищешь куда передать свои.. уже небось пальмы?? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 11 листопада, 2017 3 минуты назад, hryap сказал: . уже небось пальмы?? Какие пальмы Бро? Те первые уже давно продал, и вторые и третьи тоже Я их каждые 2-3 недели новые режу на укоренение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hryap 1 816 Опубліковано: 11 листопада, 2017 45 минут назад, fires сказал: Какие пальмы Бро? Те первые уже давно продал, и вторые и третьи тоже Я их каждые 2-3 недели новые режу на укоренение а я чёт последний раз смотрел -уже такие были шо самовывозом тока)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikera 83 Опубліковано: 11 листопада, 2017 Блин сорян Страна УКРАИНА @hryap @fires Блин сорян Страна УКРАИНА))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 11 листопада, 2017 4 часа назад, nikera сказал: Куплю Черенки Salvia Divinorum https://jahforum.org/topic/52291-prodam-rasteniya-i-sazhency-salvia-divinorum/?tab=comments#comment-1271784 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз