CannabisGodfather 361 Опубліковано: 12 березня, 2018 Буду сетку натягивать подастаю чтоб пофоткать подробнее каждую расту,уже то что имеется тебя удивит,а им цвести то еще ухуху сколько,пару месяцев точно,а там посмотрим IMG_1723.bmp IMG_2718.bmp Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wmek 568 Опубліковано: 12 березня, 2018 Короче харв не за горами,дней так через 100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CannabisGodfather 361 Опубліковано: 12 березня, 2018 20 минут назад, Wmek сказал: Короче харв не за горами,дней так через 100 С сушкой думаю/расчитываю где то так и будет ведь сатори ой какой долгоиграющий стрейн по всей видимости,но Ак думаю от силы пару месяцев и можно будет рубить,время покажет IMG_1723.bmp IMG_2718.bmp Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wmek 568 Опубліковано: 14 березня, 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cpaka 96 Опубліковано: 26 березня, 2019 Всем доброго времени суток) Раздача на этот аут планируется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз