Перейти к публикации

Care este diferența dintre Cannabis Sativa și Cannabis Indica?


Рекомендованные сообщения

Plantele de gen Sativasunt mari. Efect: vesel, luminos, dă un efect energetic activ. Plantele Sativa se maturează mai încet, au mai puțină clorofilă și mai mulți pigmenți auxiliari (pigmentarea auxiliară protejează planta de lumina soarelui excesivă). Datorită faptului că soiurile Sativa au mai puțină clorofilă decât Indica, ele cresc mai lung, mature și au nevoie de mai multă lumină.

sativa-indika.jpg.e4d607e73c66d6f9d1064e491f00746f.jpg.b72ee1aa71d6e9ca1041898c5df88807.jpg

Plantele de gen Indica sunt joase, tufoase. Efect: "puternic", relaxant, liniștitor. Plantele Indica matură devreme, au mai multă clorofilă și mai puțini pigmenți auxiliari.Deoarece în soiurile Indica există mai multă clorofilă decât în sativa, ele cresc și se coacă mai repede.

Multe soiuri sunt amestecate. De exemplu: 75% Sativa / 25% Indica. Plantele hibride au caracteristicile combinate de Indica și sativa, care corespund proporției în care soiurile sunt amestecate.

Cele mai compacte și rapide soiuri: Lowryder și Lowryder # 2.

Lowryder

Înălțimea medie este de 30 cm, min. 13cm, max. 40cm (depinde de iluminare). LR (Lowryder) nu are de fapt o etapă de creștere vegetativă: trece aproape imediat, de la stadiul de germinare până la perioada de înflorire. LR are cel mai scurt ciclu de viață și cea mai mică înălțimea printre toate speciile de canabis cunoscute. Plantele de sex masculin pot fi identificate în ziua 17-20, femeile fiind identificate câteva zile mai târziu - acestea vor înflori chiar și sub o lumină constantă. LR crește de obicei nu mai mult de 40-50 cm, de obicei 30-40 cm. Cu cât mai bune sunt condițiile de creștere (intensitatea luminii, mărimea potului, pH-ul corect), cu atât dimensiunea și randamentul sunt mai mari. De exemplu, crescând într-un pahar pe un prag de fereastră, LR poate da numai 1 gr și nu poate depăși 15 cm. Dar cu bună grijă (HPS, potulcu volmul de 15l, îngrășământ) va crește un monstru pufos puternic cu înălțimea de 60cmcu o greutate a conului de pana la 45g. LR produce o singură cola principală, deși atunci când primește suficientă lumină, devine largă și densă.

Semne dominante: sativa. EFECT: "înalt", "creșcător", surprinzător de puternic, echilibrat. Cele mai potrivite pentru recreere în aer liber. Fumul este moale, cu linii de pământ plăcute. Mirosul nu este foarte puternic. Lowryder # 2 este mai parfumat decât Lowryderul original.

Unele soiuri miros foarte puternic - aceasta poate fi o problemă de securitate. Soiul cu miro cel mai slab se numește Lumină de Nord, precum și hibrizii săi.

Northern Light

Tip de soi: Indica

Cultivare: în interior

Înflorire: 8-9 săptămâni

Recoltare: ~ 100 grame pe bucată

THC: 15-20%

Multe soiuri moderne celebre conțin genele de Northern Lights. Un raport ridicat de flori pe frunze, conuri sunt dense cu o cantitate extrem de mare de rășină. Fumul este puternic, cu un miros neutru.

Unele soiuri au potențial bun și sunt mai productive decât altele. Dacă creșteți un soi "greu", aceasta nu înseamnă obținerea automată a unei culturi mari. Acest lucru înseamnă numai că planta are potențialul pentru acest lucru. Cultivatorul trebuie să asigure condiții optime pentru soiul, pentru planta să-și deschidă complet potențialul.

Soiurile descrise mai sus și alte tipuri de canabis sunt comandate în mod tradițional în magazinele online, unele dintre magazinele de semințe sunt listate în catalogul de resurse psihoactive.

În medie, aproximativ 100 g din produsul uscat sunt obținute dintr-o singură plantă. Cifra este destul de arbitrară, unii ajung până la 300 de grame de la un singur tufiș atunci când sunt folosite tehnici avansate de cultivare. Ceea ce va fi la ieșire depinde complet de genetica semințelor, diligența și echipamentul tehnic. Dacă aveți de gând să crească în interior și nu aveți un grou-box normal cu toate echipamentele necesare, atunci nu ar trebui să contă pe o recoltă mare.

Recolta depinde în egală măsură de următorii factori: lumină, temperatură, umiditate, udare, îngrășăminte, CO2 / ventilație, genetică. Imaginați că acest lucru e un motor: fiecare factor de creștere este un piston în motor. Desigur, motorul va funcționa în cazul în care un cilindru nu va funcționa corespunzător sau chiar deloc, nu va funcționa, dar pentru a obține toată puterea motorului, toate cilindre trebuie să funcționeze la eficiență maximă.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • БЖГ pinned this тему

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...