Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Pentru a obține numărul dorit de plante, plantați un număr tot mai mare de semințe (unele nu vor germina, altele pot fi de gen masculin).

Aveți nevoie de 2 bureți pentru spălarea vesela. Ambii bureți sunt umeziți uniform cu apă la o umiditate ridicată (~ 100g), dar apa nu trebuie să picure din bureți. Semințele trebuie să fie umede pentru germinare. Excesul de apă împiedică sămânța să primească oxigen. Semințele sunt puse între bureți, bureți cu semințe sunt puse într-o pungă, care se închide. După 24-48 de ore, semințele ar trebui să pornească un ger de culoare albă. În principiu, puteți tăia un burete în 2 părți și umeziți 50 de grame de apă.

Unele semințe nu germinează atunci când sunt înmuiate. Motivul este că, atunci când coapte, ei au absorbit o mulțime de calciu, iar apa nu pătrunde îninteriorul, dar poate ajuta tăierea vârfului al seminței și în continuare înmuiere obișnuită. Această metodă garantează furnizarea apei embrionului. Luați sămânță cu degetele mâinii la "fund". În mâna dreaptăluați FOARFECE PENTRU COAFURĂ (subțiri, bine controlate), ele "împărțesc" încet vârful ascuțit al semințelor, din care este de obicei se aratărădăcinuța.

688498629_.jpg.e58c1d3a6ada292e4c46df6a980585c1.jpg

O altă opțiune: dacă vă uitați la marginea seminței, veți găsi o cusătura în întreaga sămânță. Eaeste mai distinctă pe o parte ca o "creastă". Această "creastă" este îndepărtată destul de ușor, permițând semințelor să iasă din coajă cu ușurință. Fixați o boabă între degetul mare și arătător cu aceasta “creastă“ în sus, folosind o lamă ascuțită, scoateți "creastă" foarte atent, ținândlamacu 90 ° la acesta. Acesta va duce peste marginea seminței foarte ușor. Fiți extrem de atenți să nu deteriorați interiorul viu al seminței.

Când germina apare de la sol, nu încercați să o atingeț sau s-o ajutați să arunce coaja, etc. Chiar dacă este destul de lung în comă! Totul va fi bine, trebuie doar să continuați să aveți grijă în modul obișnuit și să aveți răbdare. Prea scăzută temperatură (sub 15C) poate fi un stres foarte grav după ce mugurii au ajuns la suprafață, deci aveți grijă.

Semințele care au arătat tulpina albă ar trebui plasate în pământ pentru o cultivare ulterioară. Pentru cultivare, puteți folosi vase mici (se va face o sticlă de plastic tăiată sau o pungă de lapte). Pentru a minimiza șocul pe care plantele după transfer în sol, transmiteți-le într-o oală mare, după 5-7 zile de viata, când cât germina are o mică rădăcină principală, deoarece este în creștere foarte rapid, iar mai târziu vă puteți să șe deteriorați cu ușurință.Transplantarea răsadurilormici este sarcina foarte ușoară. Luați o lingură mare, puneți-o în pământ la o distanță de 2-4 cm de tulpină și 5-7cm în profunzime, împingeți capătul lingurei ca o pârghie. O bucată de solpuneți într-o oală nouă (pământul din ea ar trebui să fie umed), astfel încât tulpina să fie la adâncime. Umezițisolul suficient.

Este convenabil (și util) să plantați semințe în vase mici de turbă. Apoi, vasul cu planta cultivată este plantat într-o spație constantă. Avantajele folosirii vaselor de turbă: răsadurile plantate în pământ, împreună cu un vas pastreaza sistemul radicular al plantei, o oală de turbă se descompune în pământ, servește ca îngrășământ, planta este păstrată de stres în timpul transplantului.

Perioada vegetativă

După ce semințele au germinat și germenul este înrădăcinat, începe etapa de creștere vegetativă. În timpul perioadei vegetative, cânepa are nevoie de zile lungi pentru a devine mai mare în înălțime, lățime, produce frunze, câștiga masa. Când planta primește zile lungi, ea nu produce flori (conuri), ci doar crește. Semnele sexuale apar de obicei în săptămâna a 3-a și a șasea, ceea ce înseamnă că planta este pregătită pentru înflorire.

18 ore de lumină și 6 ore de întuneric (18/6) este modul de iluminare standard pentru creșterea vegetativă. Orice mod de iluminare mai mult de 14 ore va susține etapa vegetativă. Pentru ca planta să înflorească, trebuie să comutați iluminatul în modul 12/12.

Determinarea sexului

Fiecare plantă de canabis are propriul sex (masculine sau feminin). Cea mai mare cantitate deTHC (substanță activă, datorită căreia marihuana este, în general, fumată) este conținută în flori de sex feminin (conuri) care fac parte din canabis. Dar când o floare de sex feminin este polenizată, toată puterea ei se duce la crearea seminței. În cazul în care floarea nu este polenizată, atunci creșterea florilor noi continuă și potența plantei crește semnificativ, ducând la senisimillia, conuri nefertilizate. Pentru a obține senisimillia de înaltă calitate, trebuie să omorâți toți plante masculine înainte de a începe eliberarea polenului - pentru aceasta, tăiați tulpinile de lângă pământ. Frunzele uscate de plante masculine sunt psihoactive, pot fi fumate.

Sexul plantei este determinat de rudimentele inflorescențelor, care apar de obicei după a patra săptămână de creștere vegetativă. Plantele feminine (necesare) sunt vizibile pe inflorescențe sub forma unei pere, din care cresc pistils (antene). Deseori, plantele femele nu prezintă pistilă înainte de înflorire. Acest lucru înseamnă că nu este necesar să „ucidă“ planta.

 

Inflorescențe masculine pot fi descrise ca „o minge pe picior.“ Dacă nu credeți în „diagnosticul“ dvs., acesta va fi mai bine să așteptați un timp și să asigurați-vă că pistilul (antene) nu apar, iar bilele încep să se formeze grupuri (așa-numitele „ou“).

 

Hermafrodite este o plantă de același sex, care expune organele genitale ale celuilalt sex. În cele mai multe cazuri, o planta cu flori de sex feminin se va dezvolta flori de sex masculin, și poate să se întâmple și o situație diferită. Rețineți că florile masculine suspecte apar pe ultimele zile de inflorirea plantelor cu flori de sex feminin. Hermafroditele nu sunt în general populare. În primul rând, ei vor elibera polen și distruge culturi sensimili, polenizând în sine și pe toate celelalte fete din cameră. În al doilea rând, semințele rezultate sunt de nici o valoare, pentru că părinții hermafrodite tind să treacă pe proprietățile lor copiilor săi.

O altă schemă pentru determinarea sexului, stânga - mascul, drept - femela:

 

Perioada de înflorire

18 oră de lumină și 6 ore întuneric (18/6) - modul de iluminare standard pentru creșterea vegetativă. Orice mod de iluminare mai mult de 14 ore va susține etapa vegetativă. Pentru planta să înflorească, trebuie să comutați iluminatul în modul 12/12. După ce trece la 12/12, cel puțin două săptămâni trec înainte de înflorire. In timpul primelor 2-3 saptamani, planta devine mai înaltă de 2-3 ori, și emite un parfum puternic. Durata de înflorire până la maturitate deplină a conurilor depinde de soiul (indica: ~ 6-8 săptămâni; Sativa: ~ 8-12 săptămâni), și puterea luminii. Plante hibride au combinat caracteristicile sativa și indica în corespunderea proporțiilor în care soiuri pârințiau fost amesticate. În ultimele 2 săptămâni de inflororea plantele cu flori câștigă masă de conuri aproximativ 25%.

12/12 este un mod de iluminare standard pentru înflorire. Dacă fotoperioada a crescut timp de o oră sau două (13/11 sau 14/10), respectiv, va crește durata de înflorire la 10-15%. Recolta va fi puțin mai mare, dar muguri pot fi un pic mai mult „ca frunze“.

Orice încercare de a utiliza un ciclu, care nu se constitue în total de 24 de ore, este considerat foarte experimental, deoarece nu corespunde ritmului natural, conform căruia toate ființele vii să evolueze. Mod nestabil de lumină – ziua de 17 ore, mai apoi ziua de 19 ore etc. – acest lucru este considerat un stres pentru plante.

Nu porniți luminile în timpul nopții în boxul și nu creșteți durata orelor de zi după începutul înfloririi. Acest lucru poate duce la plante hermafrodite. Bazându-se pe faptul că canabisul poate inflori în aer liber (afară), în lumina lunii pline, puteți spune că ar fi atât de bun în cazul în care locul dvs. de creștere va fi la fel de întunecat. Dar cu cât mai închisă e, cu atât e mai bine, pentru că pătrunderea luminii este o cauză comună a hermafroditismului al plantelor, și, prin urmare, are sens pentru a elimina complet penetrarea a razelor de lumină.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • БЖГ pinned this тему

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...