Гость Опубликовано: 21 сентября, 2018 Ես errorsի հաճախորդն եմ արդեն մեկ տարիա և շատ ուրախացել եմ որ Հայաստանում բացվելա ֆիլիալ ու կա արդեն ֆորում, բայց շատ տգեղա որ էտ ամենա արվածա շատ վատ ՝ ոչ պրոֆեսիոնալ։ Պետք չէր թարգմանել googli միջոցով Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ES-Manager 2 690 Опубликовано: 21 сентября, 2018 2 часа назад, drbirdman сказал: Ես errorsի հաճախորդն եմ արդեն մեկ տարիա և շատ ուրախացել եմ որ Հայաստանում բացվելա ֆիլիալ ու կա արդեն ֆորում, բայց շատ տգեղա որ էտ ամենա արվածա շատ վատ ՝ ոչ պրոֆեսիոնալ։ Պետք չէր թարգմանել googli միջոցով Օրվա բարի ժամանակը, շուտով ամեն ինչ կարգավորվելու է, այսօր մենք նշում ենք Grover- ի օրը, հիանալի զեղչեր եւ լավ բոնուսներ, տեղեկությունները կլինեն կայքում Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Гость Опубликовано: 27 сентября, 2018 Օգտվել եմ groweri ակցիայից;) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoRoS 304 Опубликовано: 15 ноября, 2018 es mi ban chhaskaca, erevanum sermeri xanut e bacvel te uxaki filial vor@ pochtayov uxarkuma zakaz@? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Гость Опубликовано: 16 ноября, 2018 20 часов назад, SoRoS сказал: es mi ban chhaskaca, erevanum sermeri xanut e bacvel te uxaki filial vor@ pochtayov uxarkuma zakaz@? Xanut@ palyubomu onlinea axper. Uxaki pahest@ voncor erevana. Es zakaz em arel erevanic durs 4 orum ekav. Serm@ erevanic win uxarel. Bayc erevanum kuriera ashxatum. Zakladka en anum. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoRoS 304 Опубликовано: 1 декабря, 2018 В 16.11.2018 в 21:02, SoKush сказал: Xanut@ palyubomu onlinea axper. Uxaki pahest@ voncor erevana. Es zakaz em arel erevanic durs 4 orum ekav. Serm@ erevanic win uxarel. Bayc erevanum kuriera ashxatum. Zakladka en anum. Խի սերմերը օրենքով արքելված են? Թե մենթերը խանգարում են? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Гость Опубликовано: 1 декабря, 2018 44 минуты назад, SoRoS сказал: Խի սերմերը օրենքով արքելված են? Թե մենթերը խանգարում են? Օրենքով կարելիա։ բայց մենթերի աչքի տակ են առնում )) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ArmSnoop 25 Опубликовано: 8 декабря, 2018 В 01.12.2018 в 23:59, SoKush сказал: Օրենքով կարելիա։ բայց մենթերի աչքի տակ են առնում )) yenc ban chka mer mot 100 tokosov sax skretnia. inchel anen voch anun voch mi dzer tvyalnere iranq chen kara stanan. poshtovel menq xrkumenq voncvor namar sermere pokren ev voch mek chi stugum Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Гость Опубликовано: 8 декабря, 2018 1 час назад, ArmSnoop сказал: yenc ban chka mer mot 100 tokosov sax skretnia. inchel anen voch anun voch mi dzer tvyalnere iranq chen kara stanan. poshtovel menq xrkumenq voncvor namar sermere pokren ev voch mek chi stugum axpers es chem asum vor duq sekretni cheq kam nenc eq uxarkum vor palit exnenq. es mi qani angam ogtvel em errors seedsic . im asacn en vor daje ete menter@ dzerit serm brnen vochmi ban chen kara anen baci en vor achki tak karnen vorpes cxox!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Гость
Ես errorsի հաճախորդն եմ արդեն մեկ տարիա և շատ ուրախացել եմ որ Հայաստանում բացվելա ֆիլիալ ու կա արդեն ֆորում, բայց շատ տգեղա որ էտ ամենա արվածա շատ վատ ՝ ոչ պրոֆեսիոնալ։ Պետք չէր թարգմանել googli միջոցով
Поделиться сообщением
8 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас