ArmSnoop 25 Опубликовано: 20 декабря, 2018 Bari or bolorin. asi kcem stex mi hat hetakrkir report , vore karar chlner ete es chprkeym! Avto Purple fem nor stacac sorter, ev mer xanutum amen stacac sorte menq stugumenq, es sorte caneci im avto mazar fem i het, aranc tac bambaki mej dnelu, prosto dreci hoxi mej, 5 oric durs ekav ev 5 oric hivandacav! chisht asac chgiteym inch aneym es caxiki het,vorovhetev voch tex kar voch jamanak.es arden uneym 4 caxik voronq ajum ein Bayc mi vat or es caxiks jarteci U Vorosheci Purpl chkcem ayl prkem alis Chisht asac chigiteym inchica problem.skseci amen inch anem vor caxike prkem Arachuc poxeci hoxe, u 2 shabat pahumeym menak jri vra, shat luyseym talis Ph ner barcr. kichcri skseci dobavkerk tal tablicayov ev kamac kamac dzvav Mi pah aje kaynav. inch cheym anum cher ajum. vorosheci mikich azot shat tam. tveci ev ognec Kamac kamac poxeci paratanyote urishi vra Chisht asac cheym patkeracnum vor kprkem bayc prkeci 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Опубликовано: 20 декабря, 2018 Maladec axpers. Imaci vor purpl@ kpoxhatuci qez) ahagin hetaqrqir info ka. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас