Phyresis 102 Опубликовано: 13 марта, 2019 Всім доброго вечора на цьому форумі, сьогодні вирішив почати репорт, для контролю процесу, ну і звичайно для допомоги тих хто також полюбляє доглядати вдома за кімнатними рослинами як я. Гровлю вже не вперше, але тільки почав поглиблюватись в нюанси цього захопливого процесу, на цей раз обрав системний блок який вже близько року стояв в зібраному для грову стані, в ньому був проведений один гров і після довгої паузи зараз проводжу наступний. Комплектація: ДНаТ Philips T-Son 150 Wt.(правда вона вже декілька циклів відсвітила, думаю поміняти, поки шукаю варіанти, радьте щось). 3 куллера 2 на вдув, 1 на видув зразу навпроти лампи. Стоїть механічний таймер і всередині цифровий термометр/гігрометр. Минулого разу гровив без култюба і відбивача світла, цього разу вмонтував "култюб") з пластикового стаканчика. Він трошки цупкіший за звичайний стаканчик 0.5 л. І не плавиться від жару лампи. Трохи знижує температуру. Фото: Насінину посадив в грунт 20.02. Вибрав як субстрат: "Сад Чудес" Роза, взяв 2 пачки по 2.5 л. Вермікуліт і Перліт по 0.5 л, ще насипав на дно Вермікуліт 0.5 л. І зверху субстрат. Каску скинула 22.02, сьогодні 13.03 їй 19 днів і я вирішив почати підкормку. Годую її GHE Micro Gro Bloom, по цій схемі: Фото: До речі як вона вам, хтось гровив на ній? Добрива брав давно, тюу бро на форумі, на розлив, тому дату виготовлення не знаю, читав якщо є осад то вже баста, але там його не багато, тому спробую, в разі чого куплю ще. Температура в боксі вдень: 23°С біля грунту 28°С вище до лампи, вночі 21°С. Вологість 10%-30%, в боксі стоїть ємність з водою, але це не дуже допомагає, думаю як підняти. Режим 18/6. Фото рослини 13.02 Як видно, почав гнути помаленьку, думаю потім якусь сітку постелити щось накшталт SkrOG. Маю pH і TDS метри, але вони погано відкалібровані, думаю взяти нові. Пишіть ваші рекомендації буду радий вам в цій темі. 7 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 15 марта, 2019 Доброго дня всім хто на форумі, хочу поділитись прогресом грову. Сьогодні пролив простою водою, буду лити 2 рази воду через 1 раз компот. Сьогодні 21 день від каски. Температура 27°-30°С вдень, 21°С вночі. Вологість 10-20%. Режим 18/6 Фото: Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ВасяПисяев 205 Опубликовано: 15 марта, 2019 Удачного грова! Не спалишь водичкой под днатом? для 21 дня маловата https://jahforum.org/topic/62902-autofem-cream-caramel-errors-seeds-gold-zemlya-indor-led-300-vt/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Опубликовано: 15 марта, 2019 У тебя системник?? Убирай днат и ставь лед, а то спалишь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 791 Опубликовано: 16 марта, 2019 Со стартом браза,днат в системник смелое решение))Погляжу что выйдет,подписан" ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 16 марта, 2019 В 15.03.2019 в 13:55, ВасяПисяев сказал: Удачного грова! Не спалишь водичкой под днатом? для 21 дня маловата Думаю не спалю, там стоїть пародія на култюб, і це не вперше днат в системник ставлю, трошки малувата для 21 дня. Думаю що трохи зависока температура буває, і мало вологості. Надіюсь дожене до цвітіння. Дякую за побажання) Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 16 марта, 2019 В 15.03.2019 в 20:44, Polkolpak420 сказал: У тебя системник?? Убирай днат и ставь лед, а то спалишь Так, системник, знаю що днат це зовсім не підходяща ідея, потім розживусь ледами, але вже в більший бокс. Вже гровив на днаті в цьому системнику, не спалив, але були труднощі з темпою. 150 Вт. не так вже і сильно гріється, можна гровити, але все одно згідний з тобою на рахунок ледів) 11 часов назад, MrHaze сказал: Со стартом браза,днат в системник смелое решение)) Погляжу что выйдет,подписан" Дякую, будемо дивитись як далі піде, доведу цей репорт до кінця з допомогою Джа. Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 20 марта, 2019 Всім привіт, сьогодні вирішив запостити пару фоток після пролив у добрива и від GHE, пролив ними був 2 рази за останній час, і вода. Вік рослини:26 днів від каски. Режим 18/6 t°23-28 вдень, вночі 21°С Вологість: 10-40% Фото: Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 21 марта, 2019 Черговий фотозвіт від 20.03 Вчора пофоткав рослину їй зараз 26 днів, на фото видно, що вона прибавляє в рості, за тиждень раза в 2 збільшилась в об'ємі завдяки добривам, мабуть вони ще не вичерпали своєї активності і сили. Температура 23-28°С вночі 21°С вдень. Вологість 10-40%. Режим 18/6, думаю так потримати ще 2 тижні, дивлячись як вона буде цвісти. Фото 20.03: На фото нижче видно вусики на верзушці рослини, це вже ознаки предцвітіння чи ще рано? 1 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 23 марта, 2019 Всім миру на цьому форумі. Сьогодні декілька фото до вашої уваги 24.03, сьогодні рослині 30 днів. Температура вдень 24-26°С вдень 19°С вночі. Вологість 10-30% Режим 18/6. Зараз інтенсивно гну рослину, поки що на резинках, надалі думаю кинути зверху якусь сітку. Фото 24.03: Всім дякую хто читає цей репорт. 2 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Do6piH9 619 Опубликовано: 24 марта, 2019 Привет, компактная красотка, скоро уже цвет пойдёт, главное так и держи темпу, влагу еслиб 20-30 сделать будет уже лучше, но главное не бомби с пульвика на малыху, бо будет ожог. Семяшки по сходной цене для аута Могучий аут 2016 Могучая раздача 2016-2017 Два ананаса кокос+днат400). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 24 марта, 2019 3 часа назад, Do6piH9 сказал: Привет, компактная красотка, скоро уже цвет пойдёт, главное так и держи темпу, влагу еслиб 20-30 сделать будет уже лучше, но главное не бомби с пульвика на малыху, бо будет ожог. Я стараюсь вночі давати душ, але в мене стоїть самопальний култюб, тому я думаю що опіків не буде. Скоро скину фотки рослини, цікаво послухати думку досвідчених гроверів про стадію росту і переводу на режим 12/12 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 24 марта, 2019 На вашу думку пора вже переводити на цвітіння чи ще рано? Сьогодні рослині 30 днів. Фото 1 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Do6piH9 619 Опубликовано: 24 марта, 2019 @Phyresis Автикам не нужно 12х12, они при этом теряют, им 18х6 идеалочка. Ожог бро будет не за счёт кул тайба, а через капельки которые будут как линзы. и на этой фотке уже чётко видно предцвет , пахнет вкусно?) Семяшки по сходной цене для аута Могучий аут 2016 Могучая раздача 2016-2017 Два ананаса кокос+днат400). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 25 марта, 2019 9 часов назад, Do6piH9 сказал: @Phyresis Автикам не нужно 12х12, они при этом теряют, им 18х6 идеалочка. Ожог бро будет не за счёт кул тайба, а через капельки которые будут как линзы. и на этой фотке уже чётко видно предцвет , пахнет вкусно?) Стараюсь давати по листу лише вночі, поки що на листі дефектів немає, надіюсь так буде і надалі. Тобто лишати до харвеста 18/6? А з вологістю як? Понижати коли почне буйно цвісти? Чи лишати як є 10-40% в боксі стоїть баночка з водою. Пахне вже відчутно, бро, хоч і сорт слабопахнучий, коли заходиш в квартиру, явні нотки Марії Іванівни. Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Do6piH9 619 Опубликовано: 25 марта, 2019 @Phyresis Утра доброго!, да бро до харва, а влагу ты сильно не переиграешь, так что держи как есть, но положи может тряпки там где-то мокрые, чтоб 20+. у меня сейчас Лемон хейз, так он действительно запах с кислинкой даёт, но сделал какой никакой фильтр, так особо не слышно . Семяшки по сходной цене для аута Могучий аут 2016 Могучая раздача 2016-2017 Два ананаса кокос+днат400). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 30 марта, 2019 В 25.03.2019 в 10:26, Do6piH9 сказал: @Phyresis Утра доброго!, да бро до харва, а влагу ты сильно не переиграешь, так что держи как есть, но положи может тряпки там где-то мокрые, чтоб 20+. у меня сейчас Лемон хейз, так он действительно запах с кислинкой даёт, но сделал какой никакой фильтр, так особо не слышно . Дякую за пораду з освітленням, буду тримати 18/6 до харву. Кинув пару шматків еластичного бинта в ємність з водою, і прикріпив до краю горшка, зразу під вентилятором щоб добре випаровувалась. Вологість в боксі 20%+ якщо є вода в ємності. Прикріпив ще один куллер всередину для обдуву рослини. Пахне все сильніше, поки запах не є проблемою, в нас тут міні студентська туса, так що до кінця грову не буду ніяк його прибирати. Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 30 марта, 2019 Ф1Всім доброго дня, сьогодні поділюсь фотками прогресу харву, зараз рослині 36 днів, режим 18/6 цвіте вже досить помітно, пахне теж. Темпа в боксі 25-27°С вдень, 20°С вночі. Вологість 10-40%. Годую добривами від GHE, компот через 2 проливи чистою водою. Фото: Чи нормально вона розвивається на свій вік? Чекаю порад кожного хто має якійсь думки на рахунок мого гроверства 2 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 11 апреля, 2019 Всім привіт, в зв'язку з довгою перервою хочу викласти побільше фоток рослини, сьогодні 48 день від каски, режим 18/6, температура вдень 24-26°С вночі 18-19°С, вологість 25-50%. Цвіте вже повним ходом, кормлю удобрами від Флори GHE, і додавав раніше магнію сульфат, тепер вже не даю, збільшую дозу фосфору, поливаю ними раз через два рази водою. Цікаво чи не зависока вологість в боксі, і коли саме проводити харв, по паспорту 10 тижнів, тобто ще 22 дні, а по календарю поливу харв має бути через 36 днів, хотілось би почути вашу думку з цього приводу. Так то політ нормальний, нічого такого на що б варто було зараз звернути увагу я не знаю, знову ж таки може щось порадите ви. Фото: 11 квітня, 48 день від каски. 1 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 791 Опубликовано: 11 апреля, 2019 Ей еще месяц минимум цвести братка) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 11 апреля, 2019 1 час назад, MrHaze сказал: Ей еще месяц минимум цвести братка) Я приблизно так і розраховував харвити з 5 по 20 травня, ближче буде видно. Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 15 апреля, 2019 Всім знову привіт, поділюсь новими фото рослини, сьогодні їй 52 дні, режим 18/6 темпа вдень 17-25°С вночі 12-13°, вологість 30-40%, мене турбує що різниця температур вдень і вночі більша за 10°, на вашу думку це не критично? Цвіте і пахне повним ходом, вже деякі волоски на шишках починають жовті и а самі шишки збільшується в об'ємі, полива як і раніше 2 рази воду через раз компотом, збільшую конц. фосфору. Фото: 15.04. 52 день. Доречі, на великих листках, зміна кольору на червоно-жовтий Це вже ознака дозрівання чи щось з добривами напартачив. Я зрізав всі дефектні листки і великі лопухи що заважали шишкам. Дякую всім хто читає і чекаю порад і відгуків, всім мир. 2 Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yagorr 7 691 Опубликовано: 15 апреля, 2019 +12 *С - это прохладно для рослины....имхо и ни чё не надо резать, автоцвет же. Зимний Гров.auto-(Wembley,sweet Afgani)..."13 **H-Кush.&.LSD.&. Аstarta.&Mauntin-Kush... "18 ~Big-Bud Auto. Fem.~ ---"19 Классический аут - ''19 Егор33 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Phyresis 102 Опубликовано: 15 апреля, 2019 29 минут назад, yagorrka34 сказал: +12 *С - это прохладно для рослины....имхо и ни чё не надо резать, автоцвет же. Я теж думаю що холодно, але зараз тепліше не буде, думаю ці 6 годин прохолоди на добу сильно не вплинуть на результат. Листя зрізаю тільки те що сильно пов'яло, і те що закриває шишки від світла, сильно не ріжу. Тестирование семок Killer Kush Auto Fem, в системнике, 2 куста, заходи в гости, помоги советом? Ссылка на репорт, в процессе Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yagorr 7 691 Опубликовано: 15 апреля, 2019 не надо резать. Ни сухие, ни кривые и тем более, которые закрывают свет! пока сам не отпадёт, .... покури форум, бро, это должно помочь. Зимний Гров.auto-(Wembley,sweet Afgani)..."13 **H-Кush.&.LSD.&. Аstarta.&Mauntin-Kush... "18 ~Big-Bud Auto. Fem.~ ---"19 Классический аут - ''19 Егор33 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения