InteresnoInteresno 1 737 Опубліковано: 14 червня, 2019 Всем Джа Вот не пойму как установить подпись, чтоб под моими публикациями была моя подпись с сылками на гроурепорт или еще что то надпись какая либо.. Но как ?? все говорят в настройках но у меня лично этого нету! Что за дескриминация евреев ?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FaceTor 42 Опубліковано: 14 червня, 2019 всех у кого офнут джаваскрипт я так понял. потому что я тоже нихера этого не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InteresnoInteresno 1 737 Опубліковано: 14 червня, 2019 Ого у меня появилось)) вот чудеса или Админ дал возможность ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InteresnoInteresno 1 737 Опубліковано: 14 червня, 2019 2 часа назад, FaceTor сказал: всех у кого офнут джаваскрипт я так понял. потому что я тоже нихера этого не могу. в торе у меня нормально, просто появилась она и хз как) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз