Перейти к публикации

Покоряєм Боржаву!


Рекомендованные сообщения

Другий похід в карпати.

І так пандемія народ пів року в намордниках по СМІ єресь кожен день. Печаль. Раз через раз куреш косяка і мрієш кудась звалити та віддихнути. Так і думав що мрії залишаться мріями поки не маякнув друг з походу та пригласив в новий похід. 

 Похід авторський на 6 чоловік без гіда но з навігатором.  По факту на Боржаві ніхто з нас не був. Тому і назвали Перший раз не Водолаз)

За 2 тижні до походу докупив снаряги, роздумав що взяти для хорошого комфорту і так далі.  Добирались ми 4 машиною до Воловця та 2 жд. 

По персонажам одна пара що зімною була в поході. Їхня подружка буде зімною в палатці та молода мамка з сином. 

Зустрілись на жд відшили циган, пішли шукати місце де машину поставити. Найшли закинули два кавуна приготовились та рванули на гору.

Перший день стоянка РуЇни сироварні. Приходи туди а там табори циган! Всі брудні та смердючі наробили халуп з плівки. Наші вже нервують ніхто не хоче палатку ставити коло циган. 

Прийняли рішеня піти дальше.

По дорозі цигани пашуть збирають чорницю! Гамна під ногами дохрена.

Відійшли на 2 км і спустились в низ до одинокої палатки. Друг що був в розвідці сказав що від нею маруською пахне. Я йому зразу відповів що ми найдем з жильцами спільну мову. В палаті пара молода діваха і обкурений чувак. Очі дві червоні фари і шлейф ізмени. 

В перший день обкуритись не хотілось. Тому не нагнітав. 

нашу компашку ввів в курс подій на рахунок гір циган, місцевих розкладів і навіть про нарко мафію Мукачева подробно розказав).

Поїли попили побалакали лягли спати. Ціні речі під каримат ножа під подушку. Всіх напрягло що цигани рядом тому народ не спав. Да і ми з подругою в палатці майже цілу ніч зажигали. Заснув я тільки раз на пів годинки і то мене розбудила з криками "Лови того гнома він там щось поцупив" я там пиздец висадився вже взяв ножа і відкриваю тамбура. Хотя мля які цигани палатка закрита все тихо. Через 5 сек вона заявила що простої її циганча приснилось яке через тамбур в неї щось там краде)) ржали ми довго та нудно як коняки.

2 день

Підйом радіо локаційна точка. Довгий маршрут. 

Пішли до хребта там вирішили піти по траверзу до ПВО. Тропа кончена але вся в чорницях. Курити не хотілось.

На вечір спустились за паро км до водопада Шипот. Поставили палатки хавка і всі по відключались.

3 день

Я як самий ударний вирішив сам зганяти на водоспад. Швидо поснідав. Зібрав снарягу залишив на часового і побіг вниз до водопаду. 3.5км десь.

Збіг там туристів було трохи. На дереві маски розвішані). 

Заліз до водоспаду. Роздівся до трусів взяв шльопки і поліз під водоспад купатись. Як став під ту воду то думав що знесе навіг. Труси зразу злізли посвітив голою жопою перед телефонами туристів. Вдягнувся і погдав в табір.

Вирішив скоротити та пішов прямою стежкою. Піднімаюсь піднімаюсь. Ибать засушило. А ліс не закінчується. Вийшов в гори хрен знає де. Благо звязок є позвонив, друг якраз палив кострік. Побачив де, на око км 5 по траверзу. По дорозі жер чорницю і влупив пів літри води з бутилки непонятної). Добрався до табору почекали народ і пішли на верх.

Піднявся. Дальше маршрут пішов без підйомів. Вирішив покурити від щастя). 
Забив пипетку кіфом. Викурив. Пошарив і найшов пакета бошок ЛСД. Зарядив ще два рази і чую пора надягати очки. Прибило нормальок. В перід групи не рвався а йшов ззаді та любувався краєвидами. І тут картина з гори піднялося штук 40-50планеристів.
Почали карусельку в повітрі крутити. Так захтіло в полетіти що капець. 
Народ в переді питається чи зімною все добре, а мене тим часом розкочегарило в какульку і сказав що трішки живіт від води прихватило)).

Полюбувались планеристами та пішли по хребту на точку ночівлі. 

Казалось йшли вічність. Дойшли. Місцевість мрачновата, біля стоянки домік. Пішли в домік, чуєм кіт нявкає. Походу хтось закрив. Один з нас ще спопив що там чорний кіт. 
Смеркало. Я все таки відкрив хату і там дійсно чорний кіт. Будинок в середині весь в рунах та розписах. Кіт голодний нявкає. Всюди безлад. Випустили кота і пішли розбивати табір. Вирішили розбитись по 2 по одинці ну його нафіг там тусити. Дві дівахи в таборі. Я з подругою по дрова. Та вдоє по воду. Вода за км від нас.

Пішли в ліс нарізали бровен назбирари. Подруга  В загальному шарить, прозвав смекалистою. Заготували розпалили, вернулись з водою. Мене ще трішки плющило. Вирішив пробігтись помитись до водопою. Ішов та постійно оглядався! Було таке відчуття що хтось ішов або стежив за мною. 
Мотрошно. 
Дойшов помився, фото для форума зробив полюбувався заходом і назад на базу. Знов те саме відчуття що спину поглядом буравлять. Мля параноя).

Прибіг в табір. Тут сюрприз. БорЩ! Там калганівка! Я ще виняв часничок. Та з салом як зарядив! Ух смакота райська. Борщ в горах натуральний!! З сметаною.
Поїли виняв Дримбу побринькав щоб розігнати мольфарів нафіг від табору успокоївся. Після 100грам набрався хоробрості і пішов знов в ту халупу розвідати чердак. 
Відкриваю двері. Кіт біля мене нявкає а на чирдаку якась нечисть звуки видає. Ну нахуй закрив верхувся в табір і там по палатках. 
Ну і началась чертовщина. 
Моя подруга навіть не роздягалась.
Вітер віє палатку трясе. Там ще миші та кіт лазить. Дівчина зразу каже що спати не буде. У неї в руках балончик і ніж. Сама настрашена до усрачки та на любий шум палатки дергається. Я вже успокоюю і так і сяк. Тут кіт стукнувсяв палатку вона чуть би його не пернула. Нафіг взяв її скрутив ножа забрав і сховав від гріха по дальше. Балончика лишив якщо пирске то хоть не здохну.
Хтось виходив хтось ходив біля палаток світло місяць. Я раз виліз заліз і чуть не получив струю газу в глаз. 
Піпец якись був до самого ранку. Так і не спав. Зранку встали поснідали. Поділились впечетлениями від ночі. Друг вобще спав з сокирю і руках всю ніч. 
 Вирішив все таки провірити чердак. Вроді ж мужик а не сцикло)

Пішов відкрив двері виліз на чердак а він пустий! Тільки з краю стоїть воднік. Ми прихуїли) цеж тре бути безсмертним щоб в такому місці дути!! Добре лишив пакет ЛСД біля нього. Як дар від гостів)

В подальшому вже спокійніше все було.
Стоянка в лісі. Прогулянка в ніч. 
Та остання ніч під поселком. 
 В останьній вечір вирішив накуритись в сомплі. МАКОВЕЯ ЕПТ!
Місце накуру 6км від стоянки. Ледь встиг добратись до заходу. Поляна з гадюками. Викурив дохрена кіфу. Благо що Пульсар сативка. Параної ноль було. Добирався до табору як по своєму парку. На позитіві та з бадьорістю.
Енергія била ключем.
В таборі вже маленька пянка. Лімончело + конячок! Всі підвипівші чуток крім найменшого.
Посиліли насміялись. По палатках. Заснув збудила возбудила. Ініціативна. Палатки бляха пів метра одна від одної. Той ще екстрім). 
Знов до ранку не спали.  Да після сатіви не заснеш)  походу всі не спали))
Зранку сніданок збір. Спустились в Межгіря. На автобус кака і кавярні попрощались і до машини. Там ще з дядьком пляшку влупив на двох за 15хв. Здоровя вуйки мають. По конях і до дому. По дорозі гусарські забави та кінець подрожі.

РС. Щасливий що був похід. Гробана пандемія вдерже нас від повноціного життя! А шишка поможе.
Була мисля забрати кота з лісу но ну його наф. Залишили. Дуже мрачний він.

 

 

20200811_205232_HDR.jpg

20200813_201557_HDR.jpg

20200811_133920.jpg

20200812_095611_HDR.jpg

20200813_201544_HDR.jpg

20200810_170645.jpg

20200812_211027_HDR.jpg

  • Like +1 7

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Прикольно

  • Like +1 1
Прихований текст

 

 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...