Перейти к публикации

У Львові накрили склад з 2-ма кг канабіса


Рекомендованные сообщения

У Львові в закладчика-гуртовика виявили 2 кілограми наркотиків

Субота, 3 жовтня 2020, 16:21
«Кладмен» зберігав канабіс у гаражі на території одного із гаражних кооперативів Львова, тут же виявили ваги і фасувальні пакети
У Львові в закладчика-гуртовика виявили 2 кілограми наркотиків

06_02.thumb.jpg.75a9c273d1fa055744c7a283c95b679e.jpg
Поліція Львівщини провела санкціонований обшук в гаражі, який знаходиться на території одного із гаражних кооперативів міста. Тут правоохоронці виявили та вилучили значну кількість наркотичної речовини «канабіс», ваги, а також фасувальні пакети. Зловмисником, який організував незаконне зберігання наркотичних речовин у гаражі, виявився 22-річний львів’янин. За незаконні діяння йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Закладчика-гуртовика, який робив закладки наркотиків для інших, дрібніших розповсюджувачів, що потім збували наркотичні речовини на території міста Львова викрили слідчі відділу розслідування особливо небезпечних злочинів слідчого управління спільно із співробітниками департаменту внутрішньої безпеки поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

У ході перевірки інформації про один з каналів розповсюдження наркотиків  у Львові правоохоронці встановили, що  22-річний місцевий мешканець збував наркотичні  речовини за допомогою одного з телеграм-каналів. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307  «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», у рамках якого 2 жовтня  провели санкціоновані обшуки у гаражному приміщенні, в якому систематично бував зловмисник, розташованому в одному з гаражних кооперативів Львова.

Під час обшуків було виявлено та вилучено близько 2 кілограмів наркотичної речовини «канабіс», ваги, фасувальні пакети та  іменні фасувальні коробки з назвою телеграм-каналу. Усе вилучене скероване на експертизу.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України,  та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловіку  загрожує покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.
https://varta.com.ua/news/lviv/1217244
06_01-preview-114x250-7b82.jpg.54a8538235a506f19b5dc76e5fb6715a.jpg06_02.thumb.jpg.75a9c273d1fa055744c7a283c95b679e.jpg

 

06_03.jpg

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

2 кг это с учётом железной тары видимо

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

пацан к успеху шел:giggling:

  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

труха какая то а не шишки)))) видно центра позбивал а остальное на продажу)))))))))))

  • Джа Пре +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...