BAptw 243 Опубліковано: 25 листопада, 2020 Пересмотрю все варианты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fires 15 143 Трофеи і Медали Опубліковано: 25 листопада, 2020 4 минуты назад, BAptw сказал: Пересмотрю все варианты Не гони, по почте померзнет уже, разве что из рук в руки или повесне... 1 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAptw 243 Опубліковано: 25 листопада, 2020 Ребятки будут иметь ввиду на весну,сейчас уже точно не отправлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
haps 4 355 Опубліковано: 25 листопада, 2020 Наркотик для недалёких людей которые и миксами (спайсом или хз как эту куйню щас называют)не брезгуютну это лично моё мнение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ap6y3uk 56 Опубліковано: 26 листопада, 2020 Вы сами его курили? Понравилось?) 1 L.E.G.A.L.I.Z.E. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAptw 243 Опубліковано: 26 листопада, 2020 17 часов назад, Ap6y3uk сказал: Вы сами его курили? Понравилось?) Нет,бро,еще не пробовал курить) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemmy 476 Опубліковано: 30 листопада, 2020 Одному не советую. А ещё сними на камеру, потом поржош с себя. Галюциноген жосткий, который отключает сознание , при передозе можно в том мире и остаться. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemmy 476 Опубліковано: 1 грудня, 2020 Мы когда баловались этой фигнёй, один чувак бросил курить ганж и пить на год, у него был бешенный взгляд. Он курил тогда полными колпаками и этой шняги дозряк попросил, а мы ему говорили это не трава)) а другой наоборот сделал 6 штук и ничего. Ещё и спрашивал хули мы с него ржом. Так, что вот такой контраст)) а у меня был Трип, что я резиновый залип в стене и не мог оторваться, тянулся как кусок резины. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Santakiller013 0 Опубліковано: 22 грудня, 2020 Хочу купить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAptw 243 Опубліковано: 22 грудня, 2020 Позновато,бро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAptw 243 Опубліковано: 15 березня, 2021 Вставайте в очередь😀 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
goldblack 2 Опубліковано: 11 квітня, 2021 Споровые взвеси и фем семки собственного производства Northern lights Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
15nv 22 Опубліковано: 1 червня, 2021 РФ есть? Отправлено с моего Redmi Note 7 через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAptw 243 Опубліковано: 2 червня, 2021 18 часов назад, 15nv сказал: РФ есть? Отправлено с моего Redmi Note 7 через Tapatalk Нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз