fabler 64 Опубликовано: 14 марта, 2021 Бокс 1м *0,5м висота 2м Світло лед фіто матриця 50вт, матриця холодне біле 50вт ,8 побутових лед по 12вт 3000к Всього 196вт. Земля для квітучих -7кг, Земля для лимона 3кг(вона була заряджена ) перліт 1кг,вермикуліт 1кг, кокос десь 10%. Дренаж керамзит це все на 1відро.відра 12л кожне Зернятка з ерор сід автоцвіт фемінізований голд. Вода тала Суть проблеми ST почуває себе прекрасно,а NL чахне, кінчики молодих пагінців жовтіють.що робити і в чому проблема? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 16 марта, 2021 Сьогодні полив обидві рослини по 1,5 л купованої бутильованої води. Пш понизив до 6,8 з допомогою електроліту, добавив світла ще одну матрицю холодного білого 50вт. Всього тепер є 250вт світла. Фотки скину завтра. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2021 23 минуты назад, fabler сказал: ПЕРШОГО Все верно, я проебался Дознуть не бойся тем более что ппм ты меряешь, какой тогда в пень передоз может быть, навали малой похавать и прееращай проливы, ты уже там давно все вымыл не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 23 марта, 2021 1 минуту назад, BlueberryMuffin сказал: Все верно, я проебался Дознуть не бойся тем более что ппм ты меряешь, какой тогда в пень передоз может быть, навали малой похавать и прееращай проливы, ты уже там давно все вымыл Зрозумів. Який нормальний чи там максмально допустимий ППМ компота ? Вода купована має ппм 180, тала має 60 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2021 Я не знаю сколько допустимо или не допустимо, по растению смотреть нужно, дай пока 600 а там смотри на реакцию, норм зайдет, давай ещё, в твоем случае я бы полив чистой водой заменил бы полив 50% удобр не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 23 марта, 2021 Только что, BlueberryMuffin сказал: Я не знаю сколько допустимо или не допустимо, по растению смотреть нужно, дай пока 600 а там смотри на реакцию, норм зайдет, давай ещё, в твоем случае я бы полив чистой водой заменил бы полив 50% удобр Зрозумів, Дякую за пораду Так і зроблю. ПС. - Куме а що ваша жінка у Франції була ? - Та ні то її тут якийсь дурень навчив.... ))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2021 Только что, fabler сказал: Зрозумів, Дякую за пораду Так і зроблю. ПС. - Куме а що ваша жінка у Франції була ? - Та ні то її тут якийсь дурень навчив.... ))) По таблице на этой стадии должно мгб по 1.5мл, смело давай, у тебя адвансы от криса? 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 23 марта, 2021 Так від Кріса.Буду сміливо давати. І заміню полив водою на полив 50 відсотковим компотом.... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2021 17 минут назад, fabler сказал: Так від Кріса.Буду сміливо давати. І заміню полив водою на полив 50 відсотковим компотом.... У меня тоже адвансы от криса, смело лей по таблице не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 25 марта, 2021 Как успехи? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 26 марта, 2021 22 часа назад, BlueberryMuffin сказал: Как успехи? Дякую що не забуваєш.Тільки що підписався на твій репорт по назерн лайт і передивився фотки. Вона в тебе звичайно красотуля! А моя "А у меня гусей некормленых косяк, да дело вобщем не в гусях - так все не ладно....." Слідую твоїм порадам -даю компот і 50 відсотковий компот замість простого поливу водою. Правда не втримався від самодіяльності. Передивившись різні фотки - зробив висновок що в мене дефіцит калію. Обшукав все місто в пошуках монофосфату калію. Не знайшов. Купив якісь ноунейм копійчані добрива з високим вмістом калію. N-3% P2O5-8% K2O-38% Зробив вчора компот згідно інструкції 2 гр на літр і дав кожній квітці по 2 літра замість компоту від AN і стімів. Візуально стан погіршується жовтих листків стає більше, часто на листках плями темно коричневі або ржаві і т . д Нозерн лайт якийсь ріденький, цвіт убогий. Завтра викладу фотки. Думаю що процес досить інерційний і якщо я пару днів назад став давати 100% компот згідно інструкції і 50% замість простого поливу водою - то квітка на наступний день не стане супер пупер як нова копійка.... Так що будем чекати. А ще розтягнув трошки в світ туз бокові гілки в сторони щоб більше світла попадало в глибину кущика.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 26 марта, 2021 А забув додати компот вчора в мене получився ппм-450, пш 6,1 -це я нічого спеціально не кислив- лише добрива. І ще дав в компот мікоризи другий раз, хоча думаю що це як мертвому припарка . Мікоризою треба обробляти коріння при пересадці. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 26 марта, 2021 Дай фото не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 26 марта, 2021 3 часа назад, BlueberryMuffin сказал: Дай фото Даю. Сьогодні 39 день від каски.І на мій погляд 2-й тиждень цвітіння.це нозерн лайті це -НЛнозерн лайтнозерн лайтА це вже світ тузсвіт тузсвіт тузсвіт туз верхній ярус листків і теж жовтіютьсвіт тузсвіт тузмвіт тузсвіт тузнозерн лайт вигляд збоку 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 26 марта, 2021 Ну думаю те що нижні листки жовтіють і відмирають-це не так вже і страшно. Але ж це починає відбуватися і на середніх ярусах і навіть на верхніх.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 26 марта, 2021 Ты ппм жренажа не мерял? Сделай компот 500-600ppm и замеряй дренаж выхода, только не спеша поливай, чтобы весь субстрат пропитался водой, потом через полчаса час, влей чистой воды и замеряй ппм дренажа, если будет выше ппм входящего компота, засол, блок и т.д., если ниже значит все норм и дашь в след полив еще калмага, в целом все неплохо, растения обычно хавают себя, это норм, но обычно это нижние листья не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 26 марта, 2021 1 час назад, fabler сказал: Даю. Сьогодні 39 день від каски.І на мій погляд 2-й тиждень цвітіння.це нозерн лайті це -НЛнозерн лайтнозерн лайтА це вже світ тузсвіт тузсвіт тузсвіт туз верхній ярус листків і теж жовтіютьсвіт тузсвіт тузмвіт тузсвіт тузнозерн лайт вигляд збоку Не бойся кормить, я все ещё склоняюсь чтот ты ее голодом моришь не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 26 марта, 2021 5 минут назад, BlueberryMuffin сказал: Ты ппм жренажа не мерял? Сделай компот 500-600ppm и замеряй дренаж выхода, только не спеша поливай, чтобы весь субстрат пропитался водой, потом через полчаса час, влей чистой воды и замеряй ппм дренажа, если будет выше ппм входящего компота, засол, блок и т.д., если ниже значит все норм и дашь в след полив еще калмага, в целом все неплохо, растения обычно хавают себя, это норм, но обычно это нижние листья Міряв. Дав на вхід талу воду ппм -50 . Вихід ппм 500. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 26 марта, 2021 Только что, fabler сказал: Міряв. Дав на вхід талу воду ппм -50 . Вихід ппм 500. Добре бро, так і зроблю. Зараз читаю твій репорт по назерн лайт. Цікаво. Чого ж я раніше його не бачив...??? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 26 марта, 2021 2 минуты назад, fabler сказал: Добре бро, так і зроблю. Зараз читаю твій репорт по назерн лайт. Цікаво. Чого ж я раніше його не бачив...??? Я даже не знаю, там изначально все по другому должно было быть, но я психанул и заказал норм свет и палатку До этого все было вот так https://jahforum.net/topic/72145-auto-stardawg-auto-dark-devil-ot-hruscha-bytovye-led-100w-lst-zavershen-harvest-report-zavershen/ не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 27 марта, 2021 Поки що позитивних змін немає. Плями на листочках стали більш темні- бордові. Зараз викладу фото. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 27 марта, 2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 27 марта, 2021 Анігдот в тему- Солдаты ремонтировали слетевшую гусеницу с танка. Вдруг откуда не возьмись появилась фея. - Что вы делаете солдаты ?- спросила она. Ебемся!- зло ответили солдаты. А хотите по настоящему?- спросила фея Да! - с воодушевлением ответили солдаты. Фея взмахнула палочкой и у танка отвалилась башня.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 652 Опубликовано: 27 марта, 2021 @fabler у тебя тоже кальций нехватка,если полив очищенной водой то нужно добавлять калмаг . 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 27 марта, 2021 Я добавляю сенсі кал маг екстра від бро Крісс. Вода різна. Тала зі снігу ппм-60, відстояна крануха, ппм-230, купована ппм-160. Вся вода має пш 8,0. Вирівнюю електролітом, або лимонною кислотою до 6,5. В любому випадку дякую за підказку бро. Довгих Тобі днів і солодких ночей! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 28 марта, 2021 Сьогодні дав світ туз 100% компот 2л мгб 1,5 мл/ літр+сенсі кал маг екстра 2 мл/ л+бад канді 2мл/літр+біг бад 2мл / літр (дав вперше) -вважаю що вже закінчується 2-й тиждень цвітіння. пш 6,8 ппм компоту - ??? 520 ,або 620... Не розумію що з ТДС-3 Мені здається що він відображає на шкалі лише покази до 500. Якщо далі збільшувати концентрацію розчину- на шкалі появляються лише цифри менше 100 . Наприклад типу 022 ппм, 047 ппм і т.д. Якщо хтось може пояснити - буду вдячний... Назерн лайт дав 50% компот такий самий - 2 літра Стіми дав 100% лише сенсі кал маг екстра 2 мл/ л+бад канді 2мл/літр. Всього теж 2 літра Якщо не звертати увагу на пожовтіле листя зрізними плямамми то світ туз виглядає гарно- густі широкі коли , особливо центральна. Цвіт юілий пишний, густий. А Назерн лайн виглядає як сирітка- стебла довгі між розгалуженнями велика відстаньб листя рідке. Суцвіття теж рідкі і якісь нещасні. Хочеться накормити і дати грошей на дорогу. Думав сорт такий , але переглянув репорти бро Blueberry Muffisn and Kostia- там все ок -пишні гарні дівчатка яких так і хочеться схопити за сраку!!! Зараз викладу фотки Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 28 марта, 2021 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас