fires 14 935 Опубликовано: 21 октября, 2022 В 25.09.2022 в 19:52, OnlyDark сказал: Велике дякую за відгуки. Майже ще не всі відгуки свої залишили... 1 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Анахорет 160 Опубликовано: 22 октября, 2022 В 29.08.2021 в 17:05, OnlyDark сказал: Мира и тепла братья и сёстры! У нас появилась возможность,заказать для вас результаты трудов Британских бридеров. Если было бы интересно. Пишите в сообщения темы Такие ещё есть? Что почём? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
growkolhoz 1 649 Опубликовано: 1 ноября, 2022 Purple Maroc - бонус від Бро @OnlyDark Зацвів на 48 Ш. приблизно 10 серпня. Харв сьогодні (01.11.2022) Скрытый текст 7 Колхозный Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 392 Опубликовано: 2 ноября, 2022 Салют і Слава Україні! Від бро @OnlyDark зліва направо: Queen of Kush GnomesSeeds / Jack Herer Seedsman / Golosa Delicious 61дн цв / 45дн цв / 57дн цв ЛСТ Вечором знімав пробу з Куша А у Джека запах Ці три - останні в сезоні. Скоро харв і зима. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 5 ноября, 2022 Слава нації брати. Цікаво було б по харву тріп репорти. Та побажання що до подальшої наявності товару банки,сорти і такє інше.Не забуваемо про наш Телеграм. Надіслано від мого SM-N986B, використовуючи Tapatalk 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
haps 4 245 Опубликовано: 5 ноября, 2022 Cookies kush Барни Фарм растет на балконе Недавно пробовал -прет нормально😁Скоро буду хаврить. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nogano 173 Опубликовано: 9 ноября, 2022 Всем привет. Обратился к данному продавцу @OnlyDark впервые и был приятно удивлен. Понравилось отношение к клиенту. Связались, обговорили, сделал заказ.Орехи пришли на пару дней позже(но эт бывает особенно в наше время).Очень свежий посевной материал+гора бонусов также от именитых банков. Бро благодарю за отзывчивость, коммунникабельность и отношение к делу!Всем советую 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 392 Опубликовано: 3 декабря, 2022 Всім салют, брази, Слава Україні! Ось такий вийшов АУТ'22 з насінь, придбаних у @OnlyDark Дякую велике магазину за чудовий сервіс і надану можливість, все чОтко! @OnlyDark Нашому люду скорішої перемоги та легалайзу! 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 6 декабря, 2022 Всім салют, брази, Слава Україні! Ось такий вийшов АУТ'22 з насінь, придбаних у [mention=35719]OnlyDark[/mention] Дякую велике магазину за чудовий сервіс і надану можливість, все чОтко! [mention=35719]OnlyDark[/mention] Нашому люду скорішої перемоги та легалайзу! Мирного дня брате! Кадри не можуть не радувати якістю! Як і самі голови! Скажи що вже тестувалося? Який сорт тобі найбільше сподобався? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 392 Опубликовано: 6 декабря, 2022 8 часов назад, OnlyDark сказал: Мирного дня брате! Салют, бро! 8 часов назад, OnlyDark сказал: Скажи що вже тестувалося? Який сорт тобі найбільше сподобався? Про фаворитів ще рано казати, місяців через 2-3 буде ясно Блюха вийшла дуже мощна, лемон хейз теж сильний і енергійний Куш від гномів приємна і комфортна по накуру травичка і по силі гуд. Сподобався пурпл марок, нагадує накур по молодості )) Фрізіан від датчів ароматний і урожайний, буде непоганий робочий гібрид 50інд/50сат. Голосу вже не вперше піднімаю Джек від сідсмана точно фаворит по запаху - свіжі фруктові карамельки, по накуру хейзовий гібрид як і лемон хейз. Непоганий асортимент для покурів, я задоволений і дякую тобі, брате! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 11 декабря, 2022 Про фаворитів ще рано казати, місяців через 2-3 буде ясно Блюха вийшла дуже мощна, лемон хейз теж сильний і енергійний Куш від гномів приємна і комфортна по накуру травичка і по силі гуд. Сподобався пурпл марок, нагадує накур по молодості )) Фрізіан від датчів ароматний і урожайний, буде непоганий робочий гібрид 50інд/50сат. Голосу вже не вперше піднімаю Джек від сідсмана точно фаворит по запаху - свіжі фруктові карамельки, по накуру хейзовий гібрид як і лемон хейз. Непоганий асортимент для покурів, я задоволений і дякую тобі, брате! Якщо не буде тяжко бро, відпишись по сухому що вийшло у тебе по сортах.А що до пурпл марок,він мені дуже напомина бубл гамер від фемале сідс. Цей сорт моєї юності))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 11 декабря, 2022 Актуальність наявності "Barney's Farm"Ayahuasca Purple - 700/230Laughing Buddha - 590/190Moby Dick auto - 170Top Dawg fem - 150"Dutch passion"Shaman - 950/150Frisian Dew - 1200/170"Delicious"Golosa - 750/230"Biogenetic"Auto Grapefruit - 550/180Auto Gorilla red mandarine - 650/200Mexican sativa fast - 750/150"Autodinafem"Blue Kush - 590/190Blue Cheese - 700/180Blue Critical - 560/180Fruit - 580/190Bubba Kush - 1000/200Critical Jack - 750/280"Femaleseeds"Maroc - 100Purple Maroc - 950/100Red Purps - 950/150"Gnomes Seeds"Queen of Kush - 350Grape Jam - 350Black Demon og fem - 350 "Brothers Grimm"C99 x Guava lX (Top Dawg) Reg -650Також працюе як завжди опція під замовлення. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 392 Опубликовано: 11 декабря, 2022 3 часа назад, OnlyDark сказал: Якщо не буде тяжко бро, відпишись по сухому що вийшло у тебе по сортах. Бро, не вийде бо не зважую ніколи і навіть не маю чим І я не даю рослинам багато росту, маю дуже компактні ділянки, ховаю, гну, не даю високо підніматися - палево. Можу сказати, що з кожного сорту можна зняти норм врожай. Самі врожайні в мене вийшли FrisianDew, BlueberryOG і LemonHaze. Всі решта трохи менше але +/- в тих самих рамках. Фрізіан і Блюха зацвіли рано і на момент тривалих дощів в вересні вже були плотними шишками і звізно попліснявили, 50% врожаю цих сортів втратив. 3 часа назад, OnlyDark сказал: А що до пурпл марок,він мені дуже напомина бубл гамер від фемале сідс. Цей сорт моєї юності))) Purple Maroc кльова травичка )) ейфорична дурка в голові з дезорієнтацією і ноги кудись ідуть хз куди ))) Сподобалось 3 часа назад, OnlyDark сказал: Також працюе як завжди опція під замовлення Може підкажеш якісь банки з нормальним вибором регулярних автоматів? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
growkolhoz 1 649 Опубликовано: 12 декабря, 2022 Замовляв у Бро @OnlyDark піднос і отримав у якості бонусу папір. Руки зразу ж закрутились, навіть не задумуючись. Правильний продавець, - про себе відмітив я, повільно обертаючі гріндер із посмішкою на обличчі Шишки FrisianDew від Dutch Passion із насіння, шо брав раніше тут же. Продавця рекомендую 1 Колхозный Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 15 декабря, 2022 Може підкажеш якісь банки з нормальним вибором регулярних автоматів?З регулярних автоматів досить гарний асортимент мае Blimburn Seeds як автомати так і фото періоди,американських генетик.І ще Short StuffЯкщо говорити про регулярні фотоперіоди то Mr. Nice,Seeds of Africa,Fair Seeds,Kanabia,French Touch Seeds,Flying Dutchmen,The Devil's Harvest Seeds 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 935 Опубликовано: 18 января, 2023 В 11.12.2022 в 21:46, OnlyDark сказал: Актуальність наявності "Barney's Farm" Ayahuasca Purple - 700/230 Laughing Buddha - 590/190 Moby Dick auto - 170 Top Dawg fem - 150 "Dutch passion" Shaman - 950/150 Frisian Dew - 1200/170 "Delicious" Golosa - 750/230 "Biogenetic" Auto Grapefruit - 550/180 Auto Gorilla red mandarine - 650/200 Mexican sativa fast - 750/150 "Autodinafem" Blue Kush - 590/190 Blue Cheese - 700/180 Blue Critical - 560/180 Fruit - 580/190 Bubba Kush - 1000/200 Critical Jack - 750/280 "Femaleseeds" Maroc - 100 Purple Maroc - 950/100 Red Purps - 950/150 "Gnomes Seeds" Queen of Kush - 350 Grape Jam - 350 Black Demon og fem - 350 "Brothers Grimm" C99 x Guava lX (Top Dawg) Reg -650 Також працюе як завжди опція під замовлення.. 4 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Lюbitel 127 Опубликовано: 18 января, 2023 2 години тому, fires сказав: Народ, не ведитесь на этого кидалу, оно швырануло меня на 7к. Взял полную предоплату за товар и "бувайте здорові", говорит посылка пропала, так шо будьте осторожны Це серйозно! Раджу прислухатись до старічків форума 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 18 января, 2023 Народ, не ведитесь на этого кидалу, оно швырануло меня на 7к. Взял полную предоплату за товар и "бувайте здорові", говорит посылка пропала, так шо будьте осторожныПо перше,доброго дня. По друге твоє замовлення було вислано і першу частину ти отримав. Другу затримала митна служба. І питання повернення коштів як я тобі і писав буде тільки після рішення митної служби або затримання другої посилки або її відправка. У випадку її відправки перевіриш стан товару. Попсутий товар,повернення коштів,затримання товару митною службою,також повернення ціни другої посилки та вирахування з першої складник добрива "А"Без рішення долі другої половини відправлення,а ні повторного відправлення а ні повернення коштів не можливе. Так було?Підбивай свої слова фактами. А не так як у телеграмі видаляєш повідомлення. А тут пишеш хуйню. 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 935 Опубликовано: 18 января, 2023 В 18.01.2023 в 12:22, OnlyDark сказал: По перше,доброго дня. По друге твоє замовлення було вислано і першу частину ти отримав. Другу затримала митна служба. І питання повернення коштів як я тобі і писав буде тільки після рішення митної служби або затримання другої посилки або її відправка. У випадку її відправки перевіриш стан товару. Попсутий товар,повернення коштів,затримання товару митною службою,також повернення ціни другої посилки та вирахування з першої складник добрива "А" Без рішення долі другої половини відправлення,а ні повторного відправлення а ні повернення коштів не можливе. Так було? Підбивай свої слова фактами. А не так як у телеграмі видаляєш повідомлення. А тут пишеш хуйню. 5 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 19 января, 2023 Друже, четыре месяца прошло, кому нужен один компонент базы без второго, и вторая половина, которая провалялась всю зиму гдето на складе, не факт шо не перемерзла, даже если и дойдет? Ты взял полную предоплату под обязательство доставить заказ, по факту через четыре месяца ни дегег ни товара. Молчу уже что заказ нужен был на тот момент, а сейчас он уже как бы и нафиг не нужен. Так что твое отношение к заказчику налицо, дрбавить больше нечего, а народ свои выводы сделает...Бачу ти в повітрі дядя перевзуваешься. Деталізувати ситуацію не бажаєш,тільки постійно говориш уривками з контексту.Хм. Що ж,зроблю це за тебе.Ти звернувся з питанням, чи є можливість замовити 20л. Двух компонєнтного добрива Atami та їх же стімів. Можливість була,але через хлопців з якими немаємо умови в (Польші) коли твое замовлення було готове до відправки перевізник котрий був у ПЛ не вийшов на контакт. Про що я тебе і поінформував. Також повідомив що можливо то вислати але з цим перевізником ніколи не працювали. Ти,дав згоду. Перевізник "проїбав" твоё відправлення десь на своїх складах. І поки ти виписував що я тебе кинув. Ми підключили юриста та тільки тоді перевізник почав рухатись і знайшов. Повідомив тебе,ти сказав,що висилай як можеш. Бо то потрібно. Також ти був поінформований щоб не було нараховано мито відправлення буде поділено на два. Тепер,фіналочка коли ти отримав перше відправлення у особистих повідомленнях Телеграму відписав що все ок перша на місці. І увага,цитую (краще пізно доставленне замовлення ніж не виконане взагалі) друга частина таки була затримана митною службою. І якщо ти звернеш увагу на мою першу відповідь ти можеш там знайти відповідь на питання компенсації. То я маю питання до тебе. Твоя претензія до менеЯ тебе кинув на гроші?Чи що то все так довго триває і я не відшкодовую тобі вартість за другу посилку на твоїх умовах? Бо у телеграмі ти хотів щоб я тобі відшкодував повну вартість твого відправлення оминаючи той факт що у першій були стіми та складник добрива А ( який я врахую до відшкодування )Ти якщо хочеш винести до обговорення прилюдно,формулювання своеї претензії роби як можно докладніше. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 935 Опубликовано: 19 января, 2023 В 19.01.2023 в 12:27, OnlyDark сказал: Бачу ти в повітрі дядя перевзуваешься. Деталізувати ситуацію не бажаєш,тільки постійно говориш уривками з контексту. Хм. Що ж,зроблю це за тебе. Ти звернувся з питанням, чи є можливість замовити 20л. Двух компонєнтного добрива Atami та їх же стімів. Можливість була,але через хлопців з якими немаємо умови в (Польші) коли твое замовлення було готове до відправки перевізник котрий був у ПЛ не вийшов на контакт. Про що я тебе і поінформував. Також повідомив що можливо то вислати але з цим перевізником ніколи не працювали. Ти,дав згоду. Перевізник "проїбав" твоё відправлення десь на своїх складах. І поки ти виписував що я тебе кинув. Ми підключили юриста та тільки тоді перевізник почав рухатись і знайшов. Повідомив тебе,ти сказав,що висилай як можеш. Бо то потрібно. Також ти був поінформований щоб не було нараховано мито відправлення буде поділено на два. Тепер,фіналочка коли ти отримав перше відправлення у особистих повідомленнях Телеграму відписав що все ок перша на місці. І увага,цитую (краще пізно доставленне замовлення ніж не виконане взагалі) друга частина таки була затримана митною службою. І якщо ти звернеш увагу на мою першу відповідь ти можеш там знайти відповідь на питання компенсації. То я маю питання до тебе. Твоя претензія до мене Я тебе кинув на гроші? Чи що то все так довго триває і я не відшкодовую тобі вартість за другу посилку на твоїх умовах? Бо у телеграмі ти хотів щоб я тобі відшкодував повну вартість твого відправлення оминаючи той факт що у першій були стіми та складник добрива А ( який я врахую до відшкодування ) Ти якщо хочеш винести до обговорення прилюдно,формулювання своеї претензії роби як можно докладніше. Н Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OnlyDark 331 Опубликовано: 19 января, 2023 Нафиг кому нужны эти все подробности, судят по делам, и по факту через четыре месяца с момента предоплаченого заказа нет ни заказа ни денег, и удобры те заказанные уже тоже нафиг не нужны на сегодняшний день.Українською не розуміеш?Не надо,получи вторую вышли назад дай номер ттн и я переведу тебе бабло. Нахуй ты каждый раз переобуваешься? Систему возврата денег я расжовываю тебе в сотый раз. Со своей стороны я сделал все,и твой заказ мне в минус гораздо больше суммы твоего заказа. Либо ты не понимаешь что тебе пишут,либо просто возрастное я так понял. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 328 Опубликовано: 19 января, 2023 @fires перечитал наверное раз 5 пока въехал в чём суть бро,это он получается разделил базу и теперь говорит мол ты же первую часть получил ,что можно вырастить на одной половине базы? да не чего,имея одну половиину считай не чего и не имеешь(((или всё или не чего,сразу видно подход продавана а не гровера 4 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 935 Опубликовано: 19 января, 2023 5 часов назад, kostia сказал: @fires перечитал наверное раз 5 пока въехал в чём суть бро,это он получается разделил базу и теперь говорит мол ты же первую часть получил ,что можно вырастить на одной половине базы? да не чего,имея одну половиину считай не чего и не имеешь(((или всё или не чего,сразу видно подход продавана а не гровера Так отож, я шо и пытаюсь обьяснить... Хоть ктото понимает 5 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ledun 1 Опубликовано: 25 января, 2023 А заказы через личку форума оформляються, или как? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас