RagnarOnline 2,214 Posted April 21 Доброго вечора усім. Тут буду вести свій основний репорт Всих запрошую до себе, накурених та трішки напідпитку також)) Перепрошую, але цей репорт тільки Українською я буду вести, ви якою побажаєте можете відповідати. Кто не понимает Украинский, Гугл Транслейт(переводчик) в помощь... Репорт с "Флешом" как продолжен буду вести на России русском языке, для всех адэкватных Славян\СНГ 12 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,214 Posted April 26 Доброго дня. Погода добра, зараз починаю висаджувати все. Перед вами Gorilla Zkitles от Barney Farm їй приблизно 2 місяця Green Poison от Свитов 1 день, Galactuz F2 3 шт(регуляры) 1 день от бро @STAFFТГК 5 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,214 Posted May 2 Розтянув горілу, їй вже більше 2 місяців. Багато листя вирвав... скурив, хулі, війна(( 2 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,214 Posted May 4 Доброго вечора. Я вам скажу таке. Мабуть я знайшов нарешті той сорт, який так довго багато років шукав!))) Він для мене як "Грааль" Я не думав що ця красуня від "Барні" буде мене так накурювати від листя! Ви не подумайте що зовсім на голяках я. Толлер минимальний є. Так у неї листя куриться без кашлю, навіть непоганий привкус і ще й напирає краще ніж деяка барижка, від якої тхне лайном Так, буду тут вперше в житті робити клонів і с клона герма на насіння. Горіла. Їй приблизно 3 місяця. Починаю переводити її з мінералки на органіку. 2 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,214 Posted May 12 Горілу скоро буду в лунку отправлять. З компотом гхе мішаю настій з навоза, потім взагалі на органіку переведу. Продовжую їй робити зачіску "Дай пирожка..." Хай терпе, після харва помститься)) Готую до десанта Galactus F2 от бро @STAFFТГК. Після того як вони проклюнулись - листя дуже покрутило, думав мутантами будуть але видно що очухались. 3 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,214 Posted May 15 Пересаджую Галактус фото рег от бро @STAFFТГКв гроубєги. Грунт універсальний перемішав з кокосом та компостом. На дренаж керамзит. Вніс туди мікорізу і триходерму. Начебто все по феншую Гроубєги от бро @Хрущ і от магазина @GreenPowerINua 4 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,214 Posted Monday at 06:03 PM Доброго дня. Почалось похолодання і повітряні тривоги участились... На фото 2 автіка. От бро с форума, я так розумію це семки @НиколаФламель. СмартРайдер ауто фем. Бридеру за качество семок спасибо, хорошо, быстро прорастают. Ещё 2 фотика, от бро Чероки. Ог Йода скинула каску. Пришлось ее щёлкнуть) Пздц она здоровая. Марти пока ещё вылазит с земли. В 2-х стаканах замес покупная земля+кокос+мох сфандум+микориза+триходерма и ещё шото 1 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts