RagnarOnline 2,083 Posted April 23 В зв'язку з воєнним положенням - весняний розпродаж. Ціну поки не придумав на ті що я купував у офіційних магазинах(всі упаковки оригінальні). Є ще в наявності семки Кримські і Донецькі(дуже крупні і цвітні), акліматизовані під ~-49 ш. По 80-100 гр 3 Share this post Link to post Share on other sites
HellPlayeer 755 Posted April 23 Надежда всегда есть) Дикий аут на крайняк, шо б хоть шото было покурить себе, ну или верный кореш с дачей если есть такие.. Так сказать - в чужом огороде хуйню не городим 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kapman 670 Posted April 24 1 час назад, HellPlayeer сказал: ну или верный кореш с дачей если есть такие.. Нет верный кореш как по мне не вариант. А вот Дикий Аут самоё то. 5 Хочешь курить умей прятать кусты. Share this post Link to post Share on other sites
Prost100Grov 131 Posted April 24 Бро а макфлай в наявності маєш? 1 Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,083 Posted April 25 16 часов назад, Prost100Grov сказал: Бро а макфлай в наявності маєш? Привіт бро. Десь був, поки що не можу знайти. Як знайду - напишу тобі Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,083 Posted April 25 23 часа назад, Prost100Grov сказал: Бро а макфлай в наявності маєш? Знайшов, э 5 семок. 1 - 50 грн, всі по 35 грн за семку Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,083 Posted April 25 Для тих хто запитував оригінал чи ні. Я купував майже все на форумі, дороге фірмове насіння у барабашки, він може підтвердити кому потрібно. Есть еще много семян хороших многолистки регуляр, Ф1 Ф2 Ф3 Крест многолистки с какой то крымской Крест многолистки с ЛСД Цену многолистки еще не придумал Могу для теста под репорт кому то выслать чистой многолистки и крестов, РЕГУЛЯРЫ(могут быть фемки могут мужики) Фотки семоу пізніше виложу ще, також є фотки кустів та шишек п.с вибачте що довго відповідаю, можу відповісти лише одне, йде війна... Share this post Link to post Share on other sites
RagnarOnline 2,083 Posted May 6 Барни продан. Покупатели, если не сложно отпишитесь в теме. Продается ОГ Йода от чероки Share this post Link to post Share on other sites
growkolhoz 425 Posted Thursday at 11:00 AM На форумі нещодавно і взав про многолістку не так давно. Захотілось спробувати й собі. Звернувся до продавця і замовив многолістку. Продавець відправив швидко і оперативно. Без проблем + надавав консультації стосовно насіння. Також взяв на теств ауті різновиди многолістки. Також порадував приємний бонус. Насіння закину проростати. Хай росте Скрытый текст 1 Колхозный Аут 2022 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts