weedeater44 1 Опубликовано: 17 мая, 2022 Доброго дня, хочу поділитись зі спільноготою першим досвідом. Синопсис: 3 х Блу Квін Автофем 2 х Автокуш рег 4 х нонейми з корабля Лед 150 Підвіконня Почитав гайдів, замовив обладнання, взяв 3 породисті сємки з PowerSeeds - Блу Квін Автофем, бонусом дістав ще 2 Автокуш. Поки чекав насіння, замочив ще 4 ноунемові сємки, що були під рукою - для експериментів. На сьогодні ситуація наступна: 4 ноунеймові зернята (Єва, Катерина, Марта і Лариса) вже пророщені і вчора висаджені у грунт, всі виглянули з землі 5 породистих від вчора замочені, з них 2 вже тріснули і переїхали у серветку Грунт: Катерина і Лариса — «Макоша» + камінці з двору на дренаж Єва — стерилізований горщик, керамзит, «Макоша» + кокос Марта — стерилізований горщик, керамзит, «Біогрунт» + кокос До породистих буду додавати вермикуліт. - - - На майбутнє план такий: Ноунеймів посадити під лампу, на ніч, з 23 по 15 Породисті в цей час будуть під сонцем, на східному вікні З 15 по 23, поки ноунейми сплять, під лампою будуть догріватись породисті Логіка така: усі породисті авто, значить можуть бути зі змінним світлом. А от ноунейми, виколупані з п'ятки, значить імовірно регуляри — їм треба забезпечити стабільний цикл. Про світло: підозрюю, мого 150 фіто-леду буде мало на 4-5 вазонів. Тому спочатку буду підігрівати побутовими лампами, а там гляну скільки зайде у цвіт, мб ще одну лампу докуплю. Питання: якщо зараз (2-й день) регулярні (?) ноунейми на вікні, я можу їх просто взяти і перевести на плановий цикл під лампи (23-15), чи їх треба поступово, щодня запускаючи світло на годину раніше, наприклад? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас