Crocodildo 76 Posted August 28, 2022 Гуру, допоможіть. Шо то сталося з листям Share this post Link to post Share on other sites
0 PbC 37 Posted August 28, 2022 (edited) Схоже на дефіцит Кальцію, Калию. Які добрива використовуєш? Edited August 28, 2022 by PbC Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted August 28, 2022 6 хвилин тому, PbC сказав: Схоже на дефіцит Кальцію, Калию. Які добрива використовуєш Адванседи по крісу. Калмаг кожного разу. чередую Мгб + калмаг Мгб+калмаг+бігбад Share this post Link to post Share on other sites
0 haps 2,413 Posted August 28, 2022 На последней фотке что похожее на последствия паутинного клеща или какой-то другой болячки ..качество фото пздц херовое бро Share this post Link to post Share on other sites
0 haps 2,413 Posted August 28, 2022 А на первой фото пятна и на остальных тоже кончики горят так что скорее всего передоз + болячка какая-то 2в1 кароче 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Palqch 2,542 Posted August 28, 2022 Посмотри на внутреннюю часть листа,мааааленьких букашек нет?только внимательно,думаю должны быть Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted August 28, 2022 10 хвилин тому, Palqch сказав: листа Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 1,716 Posted August 28, 2022 Может пш скачет, может засол и перекос баланса. Азота вижу прилично дают и магния не жалеют очевидно. Если проблема прогрессируют, я бы промыл осмосом и заправил ровный компот. В цело ничего смертельного. Шишки и без листьев на цветении могут расти (но это не значит что их нужно обрывать) я всегда брызгаю крепким раствором янтарки что бы быстрее хлорофилл в энерегию превращался. А то жаль целый лист с жратвой выкидывать в пустую. 1 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted August 29, 2022 11 година тому, ХаПаZz сказав: янтарки Янтарна кислота? А яку пропорцію робити? Я думав на цвітінні бризкати не можна, щоб плісняви не було Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 1,716 Posted August 29, 2022 3 часа назад, Crocodildo сказал: А яку пропорцію робити? 0.5г на 1л. Або 1/4 від вмісту 2г пакетика Щоб не розводити кожен раз янтарку. Розведи на зворотньому осмосі або на дистиляті. Янтарка це органічна сполука і виконую роль вуглеводів. А значить її дуже любить всяка біота і швидко зжерає. Чистий розчин янтарки добре зберігається в холодильнику. 3 часа назад, Crocodildo сказал: Я думав на цвітінні бризкати не можна, щоб плісняви не було В останні пару тижнів не варто сильно поливати. Деякі бутони дозрівають швидше (ті що вище) а деякі ще цвітуть. От ті бутони які дозріли, от їх пліснява і хапає, бо в тому місці вода вже застоюється. Тому, Поки шишло формується, стігми лізуть, можна обробляти. А коли шишло буде плотне, по вздовж всієї гілки, це вже не буде продуватися вітром. Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted August 29, 2022 48 хвилин тому, ХаПаZz сказав: А коли шишло буде плотне, по вздовж всієї гілки, це вже не буде продуватися вітром. Дякую. А як часто бризкати можна ? 3,5 тижні до харву зосталось Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 1,716 Posted August 29, 2022 11 минут назад, Crocodildo сказал: А як часто бризкати можна ? 3,5 тижні до харву зосталось Раз в 2-3 дні. І візьми дрібну дюзу ( у флакончику з під антисептиків така є) Легенько поверху пройшовся і все. Поливати від всієї душі не треба) 1 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted August 30, 2022 В 29.08.2022 в 15:03, ХаПаZz сказав: Поливати від всієї душі не треба) Бро. Пролив 3 літри осмосу. На виході 4 пш!!! Як то? Завжди лив 5,5-6-5.... то може через пш листя таке дивне? 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 1,716 Posted August 30, 2022 57 минут назад, Crocodildo сказал: а виході 4 пш!!! Як то? Завжди лив 5,5-6-5.... то може через пш листя таке дивне? для осмосу це нормально. Бо він пустий і втягує в себе все, що назбиралося. А загалом так, черещ качелі з пш починаються з листям різні приколи. 2 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 However 470 Posted August 31, 2022 On 8/30/2022 at 9:21 PM, Crocodildo said: Бро. Пролив 3 літри осмосу. На виході 4 пш!!! Як то? Завжди лив 5,5-6-5.... то може через пш листя таке дивне? в осомсе нет буфера для пш если так можно сказать. попробуй подкислить литр осмоса. ты получишь нужный пш с пары капель кислоты а нормальный раствор чтоб подкислить надо нормально дать кислоты 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted September 1, 2022 8 годин тому, However сказав: в осомсе нет буфера для пш если так можно сказать. попробуй подкислить литр осмоса. ты получишь нужный пш с пары капель кислоты а нормальный раствор чтоб подкислить надо нормально дать кислоты Що означає "буфер")))) осмос міряв-7 пш. Як додаю добрива - 5,5-6,5. То треба десь 8 пш робити ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 However 470 Posted September 1, 2022 16 hours ago, Crocodildo said: Що означає "буфер")))) осмос міряв-7 пш. Як додаю добрива - 5,5-6,5. То треба десь 8 пш робити ? ну я буфером называю то что держит ПШ во тебе хапаз другими словами писал тоже самое. просто осмос он ПУСТОЙ туда капнешь пару капель и пш понизится оч сильно а с обычной водой такого не будет. в обычную надо больше влить кислоты. не. делать ПШ нужно как положено просто у тебя удобрения кислотные ето нормально. просто пш надо делать после внесения удобрений 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Crocodildo 76 Posted September 3, 2022 В 01.09.2022 в 23:40, However сказав: понизится оч сильно Я то думаю шотза фігня. Капнув трохи і пш 3. Я завжди з осмосу роблю, бо в крані 500+ппм. А як давати янтарку в таблетках? Share this post Link to post Share on other sites
0 However 470 Posted September 4, 2022 On 9/3/2022 at 4:28 PM, Crocodildo said: Я то думаю шотза фігня. Капнув трохи і пш 3. Я завжди з осмосу роблю, бо в крані 500+ппм. А як давати янтарку в таблетках? 500 крануха то много как по мне. разводи 1 к1 с осмосом и получишь отличную воду. но желательно чтоб крануха постояла все таки недельку. или смесь чтоб постояла. но лучше крануха а потом смешивать 1 Share this post Link to post Share on other sites
Question
Crocodildo 76
Гуру, допоможіть. Шо то сталося з листям
18 answers to this question
Recommended Posts