Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 Привіт брази Вчора знайшов поляну з червоними мухоморами,зхавали по одному середньому зонтіку з братом,відчуття дуже цікаві,це був перший наш опит грибів. Поділіться скільки ви їх їсте,як сушите,і тому подібне,і як ставитеся до червоного мухомора. Також цікавить як правильно висушити в духовці,бо зарас сера погода і в кімнаті не посушиш. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 820 Опубликовано: 4 октября, 2022 @Братка общая рекомендация не больше 1г сухих за раз. обычно принимают по 0,35г утром и вечером. Сушат своим ходом, потом по банкам на пролечку на 2-3 месяца и дальше можно хрумать. https://itexts.net/avtor-baba-masha-kakaya-to/312145-mikrodozy-muhomora-international-study-si-baba-kakaya-to.html - книга в свободном доступе, так же есть ещё одна книга Вишневского купить можно у него на канале. Если надумаешь кушать мухомор глянь сразу видосик что бы быть готовым к последствиям, гриб очень опасный и риски нужно понимать: https://www.youtube.com/watch?v=guizrJlj7vo 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 4 октября, 2022 5 часов назад, Братка сказал: відчуття дуже цікаві Бро, опиши детальніше про ефекти Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 1 час назад, Warming сказал: Бро, опиши детальніше про ефекти Як я робив: Зірвав гриб в діаметрі 8-10см,зняв шкірку червону і відломав ножку,лишилася шляпка(їстивна),їв маленькими кусочками бо трохи виверталона смак як гриб,але піздєц соковитий. Через 20-30вх почало вроді торкати. Було мінімальне якесь головокружіння,тіло стало ніби лекше,і в чому прикол спина перестала боліти,якось так!!!! Потім пішов грати на плейстейшин,це мені не сподобалося аж підтошнило від ігри,виключив! Включив комедію і це було прикольно,насміявся піздєц,тіло рослаблене,під теплим одіялом,шикарно. Дуже гарно виспався,заснув в 22:00,перший раз за багато років,правда часто просинався,багато бачив різних снів дуже насичених і хорошх. Мені сподобалося,але дійсно треба бути дуже обережним,тим більше для першого разу. Спів відношення гриба сирого до сушеного 11до1,тобто з одинацяти грам мокрого виходить один грам сухого,а в шляпці якій я зїв точно було 11г,для першого разу треба було зїсти менше. 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 725 Опубликовано: 4 октября, 2022 1 хвилину тому, Братка сказав: Як я робив: Зірвав гриб в діаметрі 8-10см,зняв шкірку червону і відломав ножку,лишилася шляпка(їстивна),їв маленькими кусочками бо трохи виверталона смак як гриб,але піздєц соковитий. Через 20-30вх почало вроді торкати. Було мінімальне якесь головокружіння,тіло стало ніби лекше,і в чому прикол спина перестала боліти,якось так!!!! Потім пішов грати на плейстейшин,це мені не сподобалося аж підтошнило від ігри,виключив! Включив комедію і це було прикольно,насміявся піздєц,тіло рослаблене,під теплим одіялом,шикарно. Дуже гарно виспався,заснув в 22:00,перший раз за багато років,правда часто просинався,багато бачив різних снів дуже насичених і хорошх. Мені сподобалося,але дійсно треба бути дуже обережним,тим більше для першого разу. Спів відношення гриба сирого до сушеного 11до1,тобто з одинацяти грам мокрого виходить один грам сухого,а в шляпці якій я зїв точно було 11г,для першого разу треба було зїсти менше. Сирою їдять тільки ніжку. Шляпи сушать або готовлять. Через це тебе там тушнило. Зжер кілька штук хапнув інтоксикацію і ригав чим було 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 11 минут назад, БенЛаден сказал: Сирою їдять тільки ніжку. Шляпи сушать або готовлять. Через це тебе там тушнило. Зжер кілька штук хапнув інтоксикацію і ригав чим було Бро,а я знаю що ніжку зовсім не їдят,там практично нема нічого,вся ричовина в шляпці і верхній шкурці,шкурка знімається обовязково коли жереш серими,а коли сушиш то шкурку не знімаєш,но під час сушіння більша кількість яду перетворюється в якусь другу ричовину вроді якось так! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 725 Опубликовано: 4 октября, 2022 1 година тому, Братка сказав: Бро,а я знаю що ніжку зовсім не їдят,там практично нема нічого,вся ричовина в шляпці і верхній шкурці,шкурка знімається обовязково коли жереш серими,а коли сушиш то шкурку не знімаєш,но під час сушіння більша кількість яду перетворюється в якусь другу ричовину вроді якось так! При сушці ядуха перетворюється на галюциноген. Меньша побочка більше штире. Так в ніжці їх мало, але від неї немає побочок. Сиру хавай спокійно 1-3 штуки залежно від грибаса та лісу. От сушена вже ні сюди ні туди. З духами не порозмовляєш. Але енергії прибавить дужо! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ГришаСковорода 444 Опубликовано: 4 октября, 2022 3 часа назад, БенЛаден сказал: При сушці ядуха перетворюється на галюциноген. Меньша побочка більше штире. Так в ніжці їх мало, але від неї немає побочок. Сиру хавай спокійно 1-3 штуки залежно від грибаса та лісу. От сушена вже ні сюди ні туди. З духами не порозмовляєш. Але енергії прибавить дужо! Здорова мої п’ять копійок … мухомор це просто -КОСМОС але тільки якщо ти знаєш чого хочеш… май сильні це з Карпат… з Волині чи Галичини на прорядок слабші (при тій же дозі) При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований що сприймає «прущу речовину» як отруту та спасає організ))) але яко з’їсти одразу кусочок лимону і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне… але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього … можна зловити бед тріп і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба ) ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча смертельних випадків немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти від кг сушених , а це майже не реально реально є багато факторів і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… їсти трапові дози тільки на природі!!!) а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) Тепер про насушне : температура сушіння треба в духовці ) до 55 градусів… тоді він набирає сили Похожа штука як з марією) якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна речовина розпадається… Мухомор якщо довго зберігати вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але…. я мелю в кофемолці та кидаю в морозилку … відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування )))) написав власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя) якщо помилився в чомусь поправте) а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ) намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 13 минут назад, Сковорода сказал: Здорова мої п’ять копійок … мухомор це просто -КОСМОС але тільки якщо ти знаєш чого хочеш… май сильні це з Карпат… з Волині чи Галичини на прорядок слабші (при тій же дозі) При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований що сприймає «прущу речовину» як отруту та спасає організ))) але яко з’їсти одразу кусочок лимону і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне… але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього … можна зловити бед тріп і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба ) ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча смертельних випадків немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти від кг сушених , а це майже не реально реально є багато факторів і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… їсти трапові дози тільки на природі!!!) а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) Тепер про насушне : температура сушіння треба в духовці ) до 55 градусів… тоді він набирає сили Похожа штука як з марією) якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна речовина розпадається… Мухомор якщо довго зберігати вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але…. я мелю в кофемолці та кидаю в морозилку … відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування )))) написав власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя) якщо помилився в чомусь поправте) а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ) намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) Да Бро,правильно говориш,гриб Шаманський,лікувальний На рахунок духовки,як оприділити 55градусів,в мене циферблад починається з 180градусів,а сушка на вулиці це не варіан,дощ і сиро! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ГришаСковорода 444 Опубликовано: 4 октября, 2022 13 минут назад, Братка сказал: Да Бро,правильно говориш,гриб Шаманський,лікувальний На рахунок духовки,як оприділити 55градусів,в мене циферблад починається з 180градусів,а сушка на вулиці це не варіан,дощ і сиро! у знайомої електрична духовка там темпу можна вибирати … якщо на горщі сушити дворі для набору (сили) простими словами ,потрібно від 3х місяців здається… Бро правильно написав , перше потрібно ознайомитись …ретельно!!! Забавка не для всіх 9 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: @Братка общая рекомендация не больше 1г сухих за раз. обычно принимают по 0,35г утром и вечером. Сушат своим ходом, потом по банкам на пролечку на 2-3 месяца и дальше можно хрумать. https://itexts.net/avtor-baba-masha-kakaya-to/312145-mikrodozy-muhomora-international-study-si-baba-kakaya-to.html - книга в свободном доступе, так же есть ещё одна книга Вишневского купить можно у него на канале. Если надумаешь кушать мухомор глянь сразу видосик что бы быть готовым к последствиям, гриб очень опасный и риски нужно понимать: https://www.youtube.com/watch?v=guizrJlj7vo Я їм від 15 ,але знайомі які поруч були кажуть виглядає з боку люто) хто не вкурсі що то за штука) по враженях для мене це як 1,5 дози Хоффмана в одне рило ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 725 Опубликовано: 4 октября, 2022 33 хвилини тому, Сковорода сказав: Здорова мої п’ять копійок … мухомор це просто -КОСМОС але тільки якщо ти знаєш чого хочеш… май сильні це з Карпат… з Волині чи Галичини на прорядок слабші (при тій же дозі) При вживані від 5-ти грам сушених блюват будеш 10000% ,організм наш так запрограмований що сприймає «прущу речовину» як отруту та спасає організ))) але яко з’їсти одразу кусочок лимону і обов’язково жувати імбир то через годину почнеться магія))) імбир використовують в Китаї як протирвотне… але знову ж таки гриб це така штука … не всім відкривається і все залежить з якими ти настроєм підходиш до нього … можна зловити бед тріп і тоді якщо з Вами немає людини яка вже їла (і знає вплив гриба ) ……наслідки промивання шлунку та тести на наркотики якщо вас «приймуть « лікарі мухомор не заборонений але рахується отруйним , хоча смертельних випадків немає … для смертельного отруєння потрібно з’їсти від кг сушених , а це майже не реально реально є багато факторів і краще не починати якщо Ви не готові - мухомор це шаманський гриб і він дуже ,дуже сильний… їсти трапові дози тільки на природі!!!) а ну і ще я дуже люблю психоделіки тому він мені зайшов) Тепер про насушне : температура сушіння треба в духовці ) до 55 градусів… тоді він набирає сили Похожа штука як з марією) якщо темпа вища (кидати в окріп, для чаю ) чи сушка вище 65,психоактивна речовина розпадається… Мухомор якщо довго зберігати вивітрюється і кажуть за рік втрачає свою «магію» але…. я мелю в кофемолці та кидаю в морозилку … відміряєте вагу для тріпу потрібно від8- 10 грам на перші рази брати 5 грам (для колібрування )))) написав власнний досвід … ця тема є дуже глибока і специфічна… так сказати на любителя) якщо помилився в чомусь поправте) а ще він корисний і має купа плюсів ,очищає організм від паразитів , покращує імунітет але це все не вигідно Вавилону який будує свої цінності по іншому ) намішав я тут горох з капустою а Ви розумійте то як хочете ) Все вірно. Но від 5г сухих не блював 7г . На смак бяка)) блюваня буде походу не в напряг. Коліна збивав з кулаками і нічого. та і бед тріп хапнути від мухи. Хз)) хіба на другий день бед тріп:) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 Газова духовка,ось температура,на вашу думку можна висушити правильно гриби,була думка навіть привідкрити духовку для зменшиння температури,але як її заміряти. Є багато мухоморів,але вони швидко переростають!!!!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 вiталiк 20 868 Опубликовано: 4 октября, 2022 В 04.10.2022 в 22:08, Сковорода сказал: . 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ГришаСковорода 444 Опубликовано: 4 октября, 2022 У мене не було , але в неті начитався купу моторошних відгуків) 2 минуты назад, БенЛаден сказал: Все вірно. Но від 5г сухих не блював 7г . На смак бяка)) та і бед тріп хапнути від мухи. Хз)) Для мене це стимулятор сильний. З нову ж таки хто з яким питаннями і потребами звертається до гриба, в якому духовному стані і які цілі переслідує …. зустрічав людей які дуже серйозно до цього всього відносяться…. фанатично чи містично на мій погляд Я ж прагматично кажуть посильніше ауяски ) все від дози залежить ,як мені ддається Все це лише банальний ескопізм) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 725 Опубликовано: 4 октября, 2022 6 хвилин тому, Сковорода сказав: кажуть посильніше ауяски ) все від дози залежить ,як мені ддається Полюбому. Хороша доза може вирубати і до духів) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ГришаСковорода 444 Опубликовано: 4 октября, 2022 Варіант супер, кажуть якщо руку можна засунути , ну типу для пререврки (над марихуаною при сушці в духовці) якщо не пече і терпимо то темпа не вище 60 далі вже …це все звичайно на малому газі. І при відкритій духовці …. треба попробувати тільки методом «спроб» можна отримати досвід ) 4 минуты назад, Братка сказал: Газова духовка,ось температура,на вашу думку можна висушити правильно гриби,була думка навіть привідкрити духовку для зменшиння температури,але як її заміряти. Є багато мухоморів,але вони швидко переростають!!!!! обов*язково гляну 5 минут назад, вiталiк сказал: Бро, подивись в ютюбі дед ворон. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 725 Опубликовано: 4 октября, 2022 Та в боксі на радіаторах суши або підвісь там. Як що цикл іде. Швидко сохне. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 49 минут назад, БенЛаден сказал: Та в боксі на радіаторах суши або підвісь там. Як що цикл іде. Швидко сохне. В восі 12/12 і волога ночою доходить до 80%,хз чи буде добре Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 4 октября, 2022 Завтра фото закіну грибочків,поляну Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Братка 1 869 Опубликовано: 5 октября, 2022 Все переросло,знайшов пару штук,далі буде видно!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 enlil 370 Опубликовано: 6 октября, 2022 Йой, бля. Скіко вже казок та несенітниць про мухомора напридумували. По собі скажу. Сирим жрати моветон. Можна , але нах ту іботенку зовсім некорисну у себе пхати? Для того щоб поблювати ? Сушити треба при температурі 40 градусів за цельсієм. 35 - ще краще. Ножку можна їсти сирою. Як кажуть гуру це надає тушці заряд бадьорості та витривалості. Їв неодноразово. Ефектів особливих не помітив. Збирати треба повністю розкриті шляпки, в них наібільша сила. Бо є такі, що кажуть навпаки. Гриб визріває як , наприклад, яблуко. Воно смачне, соковите та корисне саме тоді коли повністю визріло. Тож не скубайте малечу. У тріпи мухоморні ходити обов'язково з сітером. Мікродозити можна самостійно. ПС. Людина , що їла великі дозування мухомора, як правило, наступного дня нічого не пам'ятає і в більшості випадків має побиту морду, лікті, коліна. Ну і буває, що соромно наступного дня, у очі людям дивитись. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Братка 1 869
Привіт брази
Вчора знайшов поляну з червоними мухоморами,зхавали по одному середньому зонтіку з братом,відчуття дуже цікаві,це був перший наш опит грибів.
Поділіться скільки ви їх їсте,як сушите,і тому подібне,і як ставитеся до червоного мухомора.
Також цікавить як правильно висушити в духовці,бо зарас сера погода і в кімнаті не посушиш.
Поделиться сообщением
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
20 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас