DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 6 октября, 2022 Як я приглушив шум канальника. Коли тільки купив новий бокс, все зібрав докупи і запустив, то витяжка шуміла так, що аж вуха заверталися. Спочатку була звичайна алюмінієва гофра. Серед простих в обробці і легких матеріалів обрав каучук. Щільність 60 кг/м3. Канальник у мене VENUS FLOW VKT125 (220 м3/год, рівень шуму 30дб). Спочатку я повністю обклеїв бокс каучуком 19мм. Шум приглушило, але гуло все ще досить відчутно. Докупив каучук 13мм і полімерну гофру 152мм. Обклеїв канальника так, щоб від його краю ще продовжувалось у гофру приблизно 20-25см. Замінив гофру на полімерну. Після цього стало тихо, шум мінімальний, як телевізор у сусідній кімнаті. В принципі, можна спробувати ще гофру ззовні обклеїти тонким(6-8мм) каучуком, має стати ще тихіше. Єдиний момент - думаю, від таких маніпуляцій може сильніше грітися канальник, поки що не можу сказати однозначно. Замалював схемку+кілька фото, можливо комусь стане у нагоді. 7 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gashkin 145 Опубликовано: 7 октября, 2022 От шума глушитель помогает. Делаешь из сетки трубу, обматываешь минеральной ватой, потом пленкой и скотчем, чтоб не разматалось. Заводские версии выглядят так Можно сразу с фильтром сделать конструкцию. К угольному фильтру канальник, к канальнику сетку, канальник и сетку обмотать ватой. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ijahman 1 306 Опубликовано: 7 октября, 2022 Думаю, звукоізоляції канальника і воздуховода було б достатньо. Бокс сам по собі не шумить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 7 октября, 2022 22 години тому, gashkin сказав: Заводские версии выглядят так дивився я заводські, бро, але вони здоровезні і важкі, нема куди його кріпити. на виході, завдяки каучуку, шуму майже немає) 22 години тому, gashkin сказав: Можно сразу с фильтром сделать конструкцию. К угольному фильтру канальник, к канальнику сетку, канальник и сетку обмотать ватой. думав щось подібне змайструвати зі старого фільтра. 22 години тому, ijahman сказав: Думаю, звукоізоляції канальника і воздуховода було б достатньо. Бокс сам по собі не шумить. бокс то не шумить, бро, але йшов сильний гул з гофри всередині боксу, на вході, тому і вирішив обклеїти весь. Вийшло трохи дорогувато, зате дієво. Після поточного грову перероблю так само витяжку у більшому боксі. Можливо, і вистачить цього, можливо й ні, пізніше перевірю. Пі.Ес.: так як обидва бокси стоять у мене в спальні, питання шуму в моєму випадку дуже важливе. 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ijahman 1 306 Опубликовано: 8 октября, 2022 В 07.10.2022 в 12:19, DikiyLaserPiuPiu сказав: так як обидва бокси стоять у мене в спальні, питання шуму в моєму випадку дуже важливе. Спиш зі своїми малишками) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 8 октября, 2022 20 хвилин тому, ijahman сказав: Спиш зі своїми малишками) ну да, а як же без них взагалі, хочу з часом перемістити бокси на балкон, але його спочатку потрібно добре утеплити та провести туди електрику) 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 21 октября, 2022 доречі, за моїми спостереженнями в обклеєному боксі вологість тримається десь на 10% вища, хоча обидва бокси стоять зовсім поруч. температура теж вища на 2-3 градуси. для мене не критично Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас