Лирика222 18 Posted November 27, 2022 Посоветуйте сорт для новичка. Самый не прихотливый и простой для выращивания. В планах взять авто АК-47 фемку. 3 Share this post Link to post Share on other sites
0 Olka 224 Posted November 27, 2022 Привіт бро! Сама довго думала над цим питання. Теж зупинила свій вибір на AK-47 Auto Fem, тільки взяли XL версію, хомяк задушив взяти XL От якраз в прогресі репорт мій можливо щось собі цікаве почерпнеш і не будеш робити моїх помилок Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 3,684 Posted November 27, 2022 якщо проблем зі світлом немає - то краще бери фотік. якщо ж є відключення - то тільки автоцвіт. в будь-якому разі, я би порадив брати щось від Barney's Farm. а там вже дивись по співвідношенню індика/сатива. для першого разу краще брати індіку. Рівного грову! Другий репорт. Автікі.2 в 1. завершений. Третій репорт. Golosa Early Version (Delicious Seeds) завершений. Поточний репорт: Hypnotic (Anaconda Seeds) Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 Челначиле 155 Posted November 27, 2022 4 часа назад, Лирика222 сказал: Посоветуйте сорт для новичка. Самый не прихотливый и простой для выращивания. В планах взять авто АК-47 фемку. Girl Scout Cookies,Blackberry Kush, G14.от фастов возьми автомат если вообще впервые гровиш Share this post Link to post Share on other sites
0 enlil 367 Posted November 28, 2022 19 часов назад, Челначиле сказал: от фастов возьми автомат если вообще впервые гровиш У мене 50 відсоткі мутантів з їхнього насіння виростало. В ауті. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 RISEWEED 1,369 Posted November 28, 2022 У меня хороший Ак в наличии! Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Share this post Link to post Share on other sites
Question
Лирика222 18
Посоветуйте сорт для новичка.
Самый не прихотливый и простой для выращивания. В планах взять авто АК-47 фемку.
6 answers to this question
Recommended Posts