Перейти к публикации
  • 0

Свет и Свинособаки

B-52

Вопрос

Всем привет .✌️Собираюсь ставить гров Автика ,стоит ли изначально ставить световой режим 24/0 , из-за риска обстрелов и периодического отсутствия электричества 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
В 25.06.2024 в 16:27, Яр13 сказал:

Я за цей варіант бро , тільки нюанс такий щоб твої акуми встигли зарядитись за той час поки є електрика . В самого китайська зарядна станція номінально 614Вт/год , при споживанні 100w тримає 4 години і 30хв +/- 

Бро, классная штука зарядная станция - мобильность, быстрый заряд, но если брать то что-то более автономное, то пиздец как дорого выходит. Я за ибп+акб

19 часов назад, GG19876 сказал:

Гібридний сонячний інвертор повмр 1600w та 100аг ліфепо батарея. Хоча мені не тільки бокс, бізнес встає без світла, тому і вклався. 

До зими подвою ємність і утикаюсь сонячними панелями (хоча канєшно сонячні панелі взимку це таке, але краще ніж нічого, бо відчуваю - буде дупа повна) 

Бро, с 1600ватт тебе этих 100ач не очень на долго хватит, аки не планируешь добавлять?

18 часов назад, GG19876 сказал:

Крч, якщо будете дивитись на батареї - навіть не дивіться на свинцево кислотні, які б вони не були, хоч гель, хоч агм. 

Таке купувати - марна трата грошей. (хіба що безкоштовно десь надибаєте, тоді без проблем) 

Конечно лифепо4 лучше, но то, что гель или даже агм это то, что можно брать, только, если бесплатно - это загон

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, UnknownGrower83 сказал:

Бро, с 1600ватт тебе этих 100ач не очень на долго хватит, аки не планируешь добавлять?

Нє. 1600 ватт це не моє споживання, а модель гібридного інвертора. Powmr 1600w самий простенький. image.png.4d0f8b819cc7695d3ececf42a623ca7c.png 

Споживання у мене зазвичай ватт 150-250. (комп, інтернет, фотополімерний принтер і 50 ватт коб у якості аварійного освітлення боксу) 

Але так, до зими планую закупити ще мінімум одну таку ж батарею, а може дві. 

6 минут назад, UnknownGrower83 сказал:

Конечно лифепо4 лучше, но то, что гель или даже агм это то, что можно брать только в дар - это загон

не просто краще. А набагато краще, я б навіть сказав пиздець наскільки краще. От серйозно, свинцево-кислотний ти зачасту не встигнеш зарядити, і це навіть зараз проблема, про те що буде зимою я взагалі мовчу. Бо зарядний струм для них 0.1С Ти його просто з дна до ста не встигнеш зарядити як світло знов зникне. 

Другий момент = тривалість життя, цикли заряд-розряд, що напряму впливає на економічну складову. 

Один ліфепо аккум переживе десяток свинцево-кислотних, які в свою чергу в таких умовах будуть втрачати ємність і відлітати на той світ за лічені місяці. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, UnknownGrower83 сказал:

ну, якщо вже купив то не забудь і автомобільну зарядку. У неї там по ідеї є режим "ремонту" батареї. Бо сульфатизація і тд твій аккум рано чи пізно дожене. 

сінус так не може по ідеї. 

Поделиться сообщением

• 0

Це звичайно пиздець ... але такими темпами готуйтесь до того що взимку будуть давати світло на день 2-3 рази по 2 години. Бо вже зараз пів дня світла немає.

Ваша система має бути такою щоб встигнути заправитись за ці дві години і ємності вам вистачило до наступного включення. 

Все що не може за такий короткий термін зарядитися = вам не допоможе. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
В 25.06.2024 в 23:48, GG19876 сказал:

Крч, якщо будете дивитись на батареї - навіть не дивіться на свинцево кислотні, які б вони не були, хоч гель, хоч агм. 

Таке купувати - марна трата грошей. (хіба що безкоштовно десь надибаєте, тоді без проблем) 

Так і є по СКБ. Дві 60, три місяці і нах. Зараз один для роутера+конвертор. Добре що покурив тему та відмовився від гелю. В них ще проблема, щоб вийти на заявлений життєвий цикл потрібна температура не вище+20. Ось це купив та не жалкую, ще дві 585Вт панелі з ККД 22.65% зі Львова їдуть, бо 20А заряду від сеті трохи малувато для кабанів.

IMG_20240620_193721802.thumb.jpg.a294b98de4351db25e6276260cb317e7.jpg.

Screenshot_20240628-044234.thumb.png.d47af917b6fc81da9ba9897815ca8f45.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, Barabaka сказал:

Так і є по СКБ. Дві 60, три місяці і нах. 

не здивований. У всіх так.

Я перший час рятувався за допомогою комп'ютерного дбж. І він відпрацював теж місяці три, зараз вже майже мертвий. 

А от як тільки нам почали гатити по генерації я одразу зрозумів - або підготуюсь зараз, або п*дець. І на щастя встиг до тих пір доки всі не роздуплились що буде далі і ціни не полетіли в небо. 

11 часов назад, Barabaka сказал:

20А заряду від сеті трохи малувато для кабанів.

угу. Я з цієї причини витратив трішки більше і купив собі інвертор який тягне 60 амп 12в з сітки. З розрахунком на те що у мене в майбутньому буде три батареї по 100аг. Бо треба буде і холодильник потім підключати і взагалі пів хати. І все це треба заряджати і робити це досить швидко. 

Поделиться сообщением

• 0

Подскажите,днаты норм вообще работают от генератора??

Поделиться сообщением

• 0

Летняя ремонтная кампания по ремонту и модернизации реакторов ВВЭР будет до конца лета и обстрелы тут вообще не при чем. Просто зе спешит и вывел сразу несколько блоков на обслуживание. Так или иначе, лето испорчено.

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz нам навесні винесли купу генерації. Та і до цього було. Трипільська ТЕС розбомблена в нуль. Дніпрогес туди ж. Тільки ці дві станції по потужності +- як 3-4 енергоблоки ВВЕР. Купа інших ТЕС поменше теж постраждала. 

Ну і ремонт реакторів які всю зиму пахали на 100% потужності - теж зіграло роль. Бо до зими всі АЕС мають бути в ідеальному стані, бо схоже тільки на них і будемо сидіти. Проблема комплексна, тому дивно чути коли кажуть що "обстріли тут взагалі ні при чому" 

Поделиться сообщением

• 0
11 минут назад, GG19876 сказал:

нам навесні винесли купу генерації.

менше споживай інфи з інтернету. Ти своїми очами не бачив нічого. Як і більшість.

12 минут назад, GG19876 сказал:

Трипільська ТЕС розбомблена в нуль. Дніпрогес туди ж.

вони старі і там будуть встановлюватися нові генератори з кращим кпд.

14 минут назад, GG19876 сказал:

Тільки ці дві станції по потужності +- як 3-4 енергоблоки ВВЕР

Чоловіче, не позорся. 1 реактор ввєр видає 1600мегаватів. А, пікова потужність 3200.  Дніпрогес там ледве 1600видавало все разом.

16 минут назад, GG19876 сказал:

Ну і ремонт реакторів які всю зиму пахали на 100% потужності - теж зіграло роль

Їх обслуговують тому що, так вимога ЄС. Адаптація до стандартів

17 минут назад, GG19876 сказал:

тому дивно чути коли кажуть що "обстріли тут взагалі ні при чому" 

бо всі мариновані, зомбовані і носять сраний сарафан з хворої голову на здорову.

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...