B-52 244 Опубликовано: 29 ноября, 2022 Всем привет .✌️Собираюсь ставить гров Автика ,стоит ли изначально ставить световой режим 24/0 , из-за риска обстрелов и периодического отсутствия электричества 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 26 июня В 25.06.2024 в 16:27, Яр13 сказал: Я за цей варіант бро , тільки нюанс такий щоб твої акуми встигли зарядитись за той час поки є електрика . В самого китайська зарядна станція номінально 614Вт/год , при споживанні 100w тримає 4 години і 30хв +/- Бро, классная штука зарядная станция - мобильность, быстрый заряд, но если брать то что-то более автономное, то пиздец как дорого выходит. Я за ибп+акб 19 часов назад, GG19876 сказал: Гібридний сонячний інвертор повмр 1600w та 100аг ліфепо батарея. Хоча мені не тільки бокс, бізнес встає без світла, тому і вклався. До зими подвою ємність і утикаюсь сонячними панелями (хоча канєшно сонячні панелі взимку це таке, але краще ніж нічого, бо відчуваю - буде дупа повна) Бро, с 1600ватт тебе этих 100ач не очень на долго хватит, аки не планируешь добавлять? 18 часов назад, GG19876 сказал: Крч, якщо будете дивитись на батареї - навіть не дивіться на свинцево кислотні, які б вони не були, хоч гель, хоч агм. Таке купувати - марна трата грошей. (хіба що безкоштовно десь надибаєте, тоді без проблем) Конечно лифепо4 лучше, но то, что гель или даже агм это то, что можно брать, только, если бесплатно - это загон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 26 июня Короче, связка следующая: По результатам тестов отпишусь здесьhttps://hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/volt-polska-sinus-pro-1000s-230v-40a-mppt-3sps100012/https://hotline.ua/ua/computer-akkumulyatory-dlya-ibp/volt-polska-12v-110ah-gel-vpro-premium-6akugel110/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 26 июня 3 минуты назад, UnknownGrower83 сказал: Бро, с 1600ватт тебе этих 100ач не очень на долго хватит, аки не планируешь добавлять? Нє. 1600 ватт це не моє споживання, а модель гібридного інвертора. Powmr 1600w самий простенький. Споживання у мене зазвичай ватт 150-250. (комп, інтернет, фотополімерний принтер і 50 ватт коб у якості аварійного освітлення боксу) Але так, до зими планую закупити ще мінімум одну таку ж батарею, а може дві. 6 минут назад, UnknownGrower83 сказал: Конечно лифепо4 лучше, но то, что гель или даже агм это то, что можно брать только в дар - это загон не просто краще. А набагато краще, я б навіть сказав пиздець наскільки краще. От серйозно, свинцево-кислотний ти зачасту не встигнеш зарядити, і це навіть зараз проблема, про те що буде зимою я взагалі мовчу. Бо зарядний струм для них 0.1С Ти його просто з дна до ста не встигнеш зарядити як світло знов зникне. Другий момент = тривалість життя, цикли заряд-розряд, що напряму впливає на економічну складову. Один ліфепо аккум переживе десяток свинцево-кислотних, які в свою чергу в таких умовах будуть втрачати ємність і відлітати на той світ за лічені місяці. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 26 июня 2 минуты назад, UnknownGrower83 сказал: Короче, связка следующая: По результатам тестов отпишусь здесьhttps://hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/volt-polska-sinus-pro-1000s-230v-40a-mppt-3sps100012/https://hotline.ua/ua/computer-akkumulyatory-dlya-ibp/volt-polska-12v-110ah-gel-vpro-premium-6akugel110/ ну, якщо вже купив то не забудь і автомобільну зарядку. У неї там по ідеї є режим "ремонту" батареї. Бо сульфатизація і тд твій аккум рано чи пізно дожене. сінус так не може по ідеї. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 26 июня Це звичайно пиздець ... але такими темпами готуйтесь до того що взимку будуть давати світло на день 2-3 рази по 2 години. Бо вже зараз пів дня світла немає. Ваша система має бути такою щоб встигнути заправитись за ці дві години і ємності вам вистачило до наступного включення. Все що не може за такий короткий термін зарядитися = вам не допоможе. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Barabaka 228 Опубликовано: 28 июня В 25.06.2024 в 23:48, GG19876 сказал: Крч, якщо будете дивитись на батареї - навіть не дивіться на свинцево кислотні, які б вони не були, хоч гель, хоч агм. Таке купувати - марна трата грошей. (хіба що безкоштовно десь надибаєте, тоді без проблем) Так і є по СКБ. Дві 60, три місяці і нах. Зараз один для роутера+конвертор. Добре що покурив тему та відмовився від гелю. В них ще проблема, щоб вийти на заявлений життєвий цикл потрібна температура не вище+20. Ось це купив та не жалкую, ще дві 585Вт панелі з ККД 22.65% зі Львова їдуть, бо 20А заряду від сеті трохи малувато для кабанів. . 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 28 июня 10 часов назад, Barabaka сказал: Так і є по СКБ. Дві 60, три місяці і нах. не здивований. У всіх так. Я перший час рятувався за допомогою комп'ютерного дбж. І він відпрацював теж місяці три, зараз вже майже мертвий. А от як тільки нам почали гатити по генерації я одразу зрозумів - або підготуюсь зараз, або п*дець. І на щастя встиг до тих пір доки всі не роздуплились що буде далі і ціни не полетіли в небо. 11 часов назад, Barabaka сказал: 20А заряду від сеті трохи малувато для кабанів. угу. Я з цієї причини витратив трішки більше і купив собі інвертор який тягне 60 амп 12в з сітки. З розрахунком на те що у мене в майбутньому буде три батареї по 100аг. Бо треба буде і холодильник потім підключати і взагалі пів хати. І все це треба заряджати і робити це досить швидко. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 kort 2 Опубликовано: 30 июня Подскажите,днаты норм вообще работают от генератора?? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 500 Опубликовано: 3 июля Летняя ремонтная кампания по ремонту и модернизации реакторов ВВЭР будет до конца лета и обстрелы тут вообще не при чем. Просто зе спешит и вывел сразу несколько блоков на обслуживание. Так или иначе, лето испорчено. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 3 июля @ХаПаZz нам навесні винесли купу генерації. Та і до цього було. Трипільська ТЕС розбомблена в нуль. Дніпрогес туди ж. Тільки ці дві станції по потужності +- як 3-4 енергоблоки ВВЕР. Купа інших ТЕС поменше теж постраждала. Ну і ремонт реакторів які всю зиму пахали на 100% потужності - теж зіграло роль. Бо до зими всі АЕС мають бути в ідеальному стані, бо схоже тільки на них і будемо сидіти. Проблема комплексна, тому дивно чути коли кажуть що "обстріли тут взагалі ні при чому" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 500 Опубликовано: 3 июля 11 минут назад, GG19876 сказал: нам навесні винесли купу генерації. менше споживай інфи з інтернету. Ти своїми очами не бачив нічого. Як і більшість. 12 минут назад, GG19876 сказал: Трипільська ТЕС розбомблена в нуль. Дніпрогес туди ж. вони старі і там будуть встановлюватися нові генератори з кращим кпд. 14 минут назад, GG19876 сказал: Тільки ці дві станції по потужності +- як 3-4 енергоблоки ВВЕР Чоловіче, не позорся. 1 реактор ввєр видає 1600мегаватів. А, пікова потужність 3200. Дніпрогес там ледве 1600видавало все разом. 16 минут назад, GG19876 сказал: Ну і ремонт реакторів які всю зиму пахали на 100% потужності - теж зіграло роль Їх обслуговують тому що, так вимога ЄС. Адаптація до стандартів 17 минут назад, GG19876 сказал: тому дивно чути коли кажуть що "обстріли тут взагалі ні при чому" бо всі мариновані, зомбовані і носять сраний сарафан з хворої голову на здорову. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
B-52 244
Всем привет .✌️Собираюсь ставить гров Автика ,стоит ли изначально ставить световой режим 24/0 , из-за риска обстрелов и периодического отсутствия электричества
Поделиться сообщением
36 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас