Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

14 часов назад, Дианчи сказал:

Без фильтра ? Как запах в квартире? Тоже хочется замутить гров, но 3 месяца оч долго суетиться

Фільтр стоїть, росташований у верхньому відділенні. До речі - час відновити. Я пропекаю у духовці вуголь з фільтра до тих пір, поки в кухні стає можна дихати. Температура максимальна.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...
В 19.03.2023 в 19:01, Tyomishe сказал:

Привіт,бро!

Підкажи,будь ласка, який об'єм горщика ти брав. І який,на твій погляд, оптимальний для реверсу на серамісі?

Руки чешуться шось зробити,тож хочу із землі на гідропоніку перейти.

Чи варто спробувати,може, спершу на кокосії?

Дякую

Привіт. 

Я брав 5 літрів. Вийшла раста на 200+ грам. 

Але в мене 6 поливів по 15 хвилин на добу. Тобто - об"єм горщика залежить від багатьох факторів. 

А про кокос нічого не скажу, бо не ростив на кокосі. Маю тільки сторонню інформацію.

Їдь в Епіцентр, збирай систему і гров собі кабанів.

Поделиться сообщением

Привіт, бро.

15 часов назад, Tyomishe сказал:

як контролювати процес,окрім регулярного пірнання в бак з розчином

Так, кожен вечір від"єдную шланг(швидкознімний), за допомогою помпи в мірний кухоль набираю розчин, міряю, коррегую. Вертаю.

Веду таблиці. Таблиця з першого грову - як дорожня карта для наступного. 

Доречі, а як ти вирішуєш питання з температурою розчину? Бо почав цікавитися темою - пишуть,шо є проблеми з цим.

В мене влітку температура в боксі вище 28 не підіймалась. В баці трохи нижче. Там мінеральні добрива, що з ними буде? Від прямого світла прикрив, раз на тиждень повна заміна розчину і миття бака.

А шо з вологістю в боксі

Вологість меньш на 10-15%, ніж коли ростив у гроубегах. Гарна вологість.

А по вистоті замалий бокс. Сильно гнути треба буде. Не знаю, як ти влізеш.

Тому питав за об'єм серамісу,шоб почати проєктувати систему.

Загальний принцип: чим більший об"єм, тим довше можна не заглядати.

Поделиться сообщением

47 минут назад, Tyomishe сказал:

яка повинна бути мінімальна товщина шару грунту для сераміса (шоб растиха не випадала і почувала себе комфортно)

Я гадаю, при потребі рослину можна і проволочкою до горщика примотати.

Поделиться сообщением

51 минуту назад, Tyomishe сказал:

Бро,перепрошую за докучливість,ще маю два питання до тебе:

Підкажи, будь ласка, який об'єм ємності для розчину краще взяти на 4 л. грунту, при тому,що я не планую залишати процес без нагляду - 10,15 або 20 літрів?

Чи має бути пластик харчовим для ємності з розчином?

Дякую!

Пластик краще харчовий, а об"єм - на піку рослина може випивати до 3 літрів на добу. Крім того, є мінімум, за яким помпа вже не вичерпує. В мене це 3 літри. 

Так що влізе 20 - став 20. 

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...
20 минут назад, Neverminder сказал:

Вітаю,бро!

Підкажи,будь ласка, де ти брав оті дюзи? Облазив весь Епіцентр - нічого подібного не знайшов.

Вже все зібрав до купи для реверса за твоєю технологією окрім дюз. То капець..

Дякую!

лови, бро

https://epicentrk.ua/shop/kapelnitsa-reguliruemaya-karcher-5-sht-2-645-234-0.html

Поделиться сообщением

IMG_20230413_220346.thumb.jpg.943a9d0d84380a98eed64ba11a10323c.jpg

Сорок днів від харвесту. Можна говорити, що запах Черрі Коли з"явився. Вийшло багато, Шишки великі, тверді. 

По ефекту - трава сильна, але поки нічого особливого. Гадаю, з часом може стати цікавіше.

Я від Фастів до того два сорта підіймав, так вони ставали прям годними лише опісля пів-року, коли там лише жменька лишалася. 

А зараз росте CandyDawg від SeedStockers, так вона смачна і ефективна вже з куща.

IMG_20230408_230207.thumb.jpg.868526db8d9025e390625d472706650e.jpg

Всім миру. Репорт закінчив.

• Like +1 6
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

7 часов назад, Максим3 сказал:

IMG_20230413_220346.thumb.jpg.943a9d0d84380a98eed64ba11a10323c.jpg

Сорок днів від харвесту. Можна говорити, що запах Черрі Коли з"явився. Вийшло багато, Шишки великі, тверді. 

По ефекту - трава сильна, але поки нічого особливого. Гадаю, з часом може стати цікавіше.

Я від Фастів до того два сорта підіймав, так вони ставали прям годними лише опісля пів-року, коли там лише жменька лишалася. 

А зараз росте CandyDawg від SeedStockers, так вона смачна і ефективна вже з куща.

IMG_20230408_230207.thumb.jpg.868526db8d9025e390625d472706650e.jpg

Всім миру. Репорт закінчив.

С харвом Бро :respect: Мягких Покуров :drujba: пролечишь + отлежится будет то что надо, у меня с аута 2022 еще прилично осталось так сейчас вообще порядок, не прикуреных и лопуха ебашут с фотиков) чем дольше лежит тем лучше, и суши подольше.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 4 weeks later...
В 14.04.2023 в 14:20, Максим3 сказал:

А як там справи з CandyDawg? :rasta_biggrin:

Поделиться сообщением

7 часов назад, SeedStockersUA сказал:

А як там справи з CandyDawg? :rasta_biggrin:

Лежить, доходить. Харв був на тому тижні. Так наче норм, але без бомбезності. Чогось попкорн виявися цікавіше за основний стафф. Мабудь, треба, щоб пролікувалося.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, Максим3 сказал:

Лежить, доходить. Харв був на тому тижні. Так наче норм, але без бомбезності. Чогось попкорн виявися цікавіше за основний стафф. Мабудь, треба, щоб пролікувалося.

Шоб гарненько висохла і декілька днів перед тим перепочити, не курити, якщо зелену щіпали :rasta_laugh:

Поделиться сообщением

• 1 year later...

Вітаю друже.Гарна робота. :respect:Що по світлу використовуєш?

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 10:09, Verest сказал:

Вітаю друже.Гарна робота. :respect:Що по світлу використовуєш?

Доброго дня. По світлу - квантумборд 150Вт + трохи ЛЕДа на досвєт.

Ябповторив) Зараз служу, і то добре, що після поранень перевели в тили і маю змогу раз на тиждень навідуватись і щось там трохи гровити. Доречі, система переналаштовується під нечастий полив і можна на тиждень-два лишати. Була б електрика. 

Дяка, що підняв репорт. Є, що добавити.

Сорт Cherry Cola якось не набрав цікавості і був сумно скурений, вже коли взагалі нічого і ніде не лишилось. При цьому мав попуски більш 2 місяців. А от піднятий ніжними руками близьких людей на підвіконні Acid Wash був яскравим і без всілякої пролєчкі. Не до хьюмідорів було.

Додому хочу(

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Брате дякую і за відповідь і за службу🙏.

4 часа назад, Максим3 сказал:

Доброго дня. По світлу - квантумборд 150Вт + трохи ЛЕДа на досвєт.

Ябповторив) Зараз служу, і то добре, що після поранень перевели в тили і маю змогу раз на тиждень навідуватись і щось там трохи гровити. Доречі, система переналаштовується під нечастий полив і можна на тиждень-два лишати. Була б електрика. 

Дяка, що підняв репорт. Є, що добавити.

Сорт Cherry Cola якось не набрав цікавості і був сумно скурений, вже коли взагалі нічого і ніде не лишилось. При цьому мав попуски більш 2 місяців. А от піднятий ніжними руками близьких людей на підвіконні Acid Wash був яскравим і без всілякої пролєчкі. Не до хьюмідорів було.

Додому хочу(

Брате дякую і за відповіть і за службу🙏.Тримяйся,маю надію, що скоро це все закінчиться.І ми ще будем любоватися не одним твоїм гровом.В тебе є до того хист.,Бережи себе.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

37 минут назад, Neverminder сказал:

Бажаю здоров'я,Бро!)

Як сам? Чуєш, а ти не хочеш репорт завести?

Тут форум по-троху оживає,москалі іноді залітають ненадовго  на порцію болю і принижень)))

Спільнота більш-менш адекватною стала як світло меньше вимикати стали - бо рости стало)))

Заводь репорт - вливайся)

Я для корневої надибав класну тему: радіафарм. Юзав таке?

Вітаю друже,радіфарм норм тема,в мене дружина ним не може на радуватись всі дохляки ним попіднімала,(туї,плодові дерева,розсаду)все росте і буяє:weedbush:удобряха реально працює.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...