Максим3 236 Опубликовано: 8 марта, 2023 14 часов назад, Дианчи сказал: Без фильтра ? Как запах в квартире? Тоже хочется замутить гров, но 3 месяца оч долго суетиться Фільтр стоїть, росташований у верхньому відділенні. До речі - час відновити. Я пропекаю у духовці вуголь з фільтра до тих пір, поки в кухні стає можна дихати. Температура максимальна. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 20 марта, 2023 В 19.03.2023 в 19:01, Tyomishe сказал: Привіт,бро! Підкажи,будь ласка, який об'єм горщика ти брав. І який,на твій погляд, оптимальний для реверсу на серамісі? Руки чешуться шось зробити,тож хочу із землі на гідропоніку перейти. Чи варто спробувати,може, спершу на кокосії? Дякую Привіт. Я брав 5 літрів. Вийшла раста на 200+ грам. Але в мене 6 поливів по 15 хвилин на добу. Тобто - об"єм горщика залежить від багатьох факторів. А про кокос нічого не скажу, бо не ростив на кокосі. Маю тільки сторонню інформацію. Їдь в Епіцентр, збирай систему і гров собі кабанів. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 21 марта, 2023 Привіт, бро. 15 часов назад, Tyomishe сказал: як контролювати процес,окрім регулярного пірнання в бак з розчином Так, кожен вечір від"єдную шланг(швидкознімний), за допомогою помпи в мірний кухоль набираю розчин, міряю, коррегую. Вертаю. Веду таблиці. Таблиця з першого грову - як дорожня карта для наступного. 15 часов назад, Tyomishe сказал: Доречі, а як ти вирішуєш питання з температурою розчину? Бо почав цікавитися темою - пишуть,шо є проблеми з цим. В мене влітку температура в боксі вище 28 не підіймалась. В баці трохи нижче. Там мінеральні добрива, що з ними буде? Від прямого світла прикрив, раз на тиждень повна заміна розчину і миття бака. 15 часов назад, Tyomishe сказал: А шо з вологістю в боксі Вологість меньш на 10-15%, ніж коли ростив у гроубегах. Гарна вологість. А по вистоті замалий бокс. Сильно гнути треба буде. Не знаю, як ти влізеш. 15 часов назад, Tyomishe сказал: Тому питав за об'єм серамісу,шоб почати проєктувати систему. Загальний принцип: чим більший об"єм, тим довше можна не заглядати. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 21 марта, 2023 47 минут назад, Tyomishe сказал: яка повинна бути мінімальна товщина шару грунту для сераміса (шоб растиха не випадала і почувала себе комфортно) Я гадаю, при потребі рослину можна і проволочкою до горщика примотати. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 21 марта, 2023 51 минуту назад, Tyomishe сказал: Бро,перепрошую за докучливість,ще маю два питання до тебе: Підкажи, будь ласка, який об'єм ємності для розчину краще взяти на 4 л. грунту, при тому,що я не планую залишати процес без нагляду - 10,15 або 20 літрів? Чи має бути пластик харчовим для ємності з розчином? Дякую! Пластик краще харчовий, а об"єм - на піку рослина може випивати до 3 літрів на добу. Крім того, є мінімум, за яким помпа вже не вичерпує. В мене це 3 літри. Так що влізе 20 - став 20. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 7 апреля, 2023 20 минут назад, Neverminder сказал: Вітаю,бро! Підкажи,будь ласка, де ти брав оті дюзи? Облазив весь Епіцентр - нічого подібного не знайшов. Вже все зібрав до купи для реверса за твоєю технологією окрім дюз. То капець.. Дякую! лови, бро https://epicentrk.ua/shop/kapelnitsa-reguliruemaya-karcher-5-sht-2-645-234-0.html Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 14 апреля, 2023 Сорок днів від харвесту. Можна говорити, що запах Черрі Коли з"явився. Вийшло багато, Шишки великі, тверді. По ефекту - трава сильна, але поки нічого особливого. Гадаю, з часом може стати цікавіше. Я від Фастів до того два сорта підіймав, так вони ставали прям годними лише опісля пів-року, коли там лише жменька лишалася. А зараз росте CandyDawg від SeedStockers, так вона смачна і ефективна вже з куща. Всім миру. Репорт закінчив. 6 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OG420THC 6 573 Опубликовано: 14 апреля, 2023 7 часов назад, Максим3 сказал: Сорок днів від харвесту. Можна говорити, що запах Черрі Коли з"явився. Вийшло багато, Шишки великі, тверді. По ефекту - трава сильна, але поки нічого особливого. Гадаю, з часом може стати цікавіше. Я від Фастів до того два сорта підіймав, так вони ставали прям годними лише опісля пів-року, коли там лише жменька лишалася. А зараз росте CandyDawg від SeedStockers, так вона смачна і ефективна вже з куща. Всім миру. Репорт закінчив. С харвом Бро Мягких Покуров пролечишь + отлежится будет то что надо, у меня с аута 2022 еще прилично осталось так сейчас вообще порядок, не прикуреных и лопуха ебашут с фотиков) чем дольше лежит тем лучше, и суши подольше. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 10 мая, 2023 В 14.04.2023 в 14:20, Максим3 сказал: А зараз росте CandyDawg від SeedStockers, так вона смачна і ефективна вже з куща. А як там справи з CandyDawg? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 10 мая, 2023 7 часов назад, SeedStockersUA сказал: А як там справи з CandyDawg? Лежить, доходить. Харв був на тому тижні. Так наче норм, але без бомбезності. Чогось попкорн виявися цікавіше за основний стафф. Мабудь, треба, щоб пролікувалося. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 10 мая, 2023 1 час назад, Максим3 сказал: Лежить, доходить. Харв був на тому тижні. Так наче норм, але без бомбезності. Чогось попкорн виявися цікавіше за основний стафф. Мабудь, треба, щоб пролікувалося. Шоб гарненько висохла і декілька днів перед тим перепочити, не курити, якщо зелену щіпали Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Verest 31 Опубликовано: 22 марта Вітаю друже.Гарна робота. Що по світлу використовуєш? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 236 Опубликовано: 23 марта В 22.03.2025 в 10:09, Verest сказал: Вітаю друже.Гарна робота. Що по світлу використовуєш? Доброго дня. По світлу - квантумборд 150Вт + трохи ЛЕДа на досвєт. Ябповторив) Зараз служу, і то добре, що після поранень перевели в тили і маю змогу раз на тиждень навідуватись і щось там трохи гровити. Доречі, система переналаштовується під нечастий полив і можна на тиждень-два лишати. Була б електрика. Дяка, що підняв репорт. Є, що добавити. Сорт Cherry Cola якось не набрав цікавості і був сумно скурений, вже коли взагалі нічого і ніде не лишилось. При цьому мав попуски більш 2 місяців. А от піднятий ніжними руками близьких людей на підвіконні Acid Wash був яскравим і без всілякої пролєчкі. Не до хьюмідорів було. Додому хочу( 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Verest 31 Опубликовано: 23 марта Брате дякую і за відповідь і за службу🙏. 4 часа назад, Максим3 сказал: Доброго дня. По світлу - квантумборд 150Вт + трохи ЛЕДа на досвєт. Ябповторив) Зараз служу, і то добре, що після поранень перевели в тили і маю змогу раз на тиждень навідуватись і щось там трохи гровити. Доречі, система переналаштовується під нечастий полив і можна на тиждень-два лишати. Була б електрика. Дяка, що підняв репорт. Є, що добавити. Сорт Cherry Cola якось не набрав цікавості і був сумно скурений, вже коли взагалі нічого і ніде не лишилось. При цьому мав попуски більш 2 місяців. А от піднятий ніжними руками близьких людей на підвіконні Acid Wash був яскравим і без всілякої пролєчкі. Не до хьюмідорів було. Додому хочу( Брате дякую і за відповіть і за службу🙏.Тримяйся,маю надію, що скоро це все закінчиться.І ми ще будем любоватися не одним твоїм гровом.В тебе є до того хист.,Бережи себе. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Verest 31 Опубликовано: 24 марта 37 минут назад, Neverminder сказал: Бажаю здоров'я,Бро!) Як сам? Чуєш, а ти не хочеш репорт завести? Тут форум по-троху оживає,москалі іноді залітають ненадовго на порцію болю і принижень))) Спільнота більш-менш адекватною стала як світло меньше вимикати стали - бо рости стало))) Заводь репорт - вливайся) Я для корневої надибав класну тему: радіафарм. Юзав таке? Вітаю друже,радіфарм норм тема,в мене дружина ним не може на радуватись всі дохляки ним попіднімала,(туї,плодові дерева,розсаду)все росте і буяєудобряха реально працює. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас