sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 Всім привіт, бро підскажіть, будь ласка, по удобряхах! В мене тільки пророщуються семки, але я уже замовив на еррор сидс удобряху Well Grow серії X і на цвіт і на вегу взяв, підскажіть можливо до цієї серії потрібно добавити якісь стимулятори (посовітуйте)? і ще підскажіть по вирівнюванні ph який краще взяти і як їм користуватись?) буду вдячний за підказки) Слава Україні!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АндрейСынВолоди 1 453 Опубликовано: 2 января, 2023 19 минут назад, sunnyguy сказал: Всім привіт, бро підскажіть, будь ласка, по удобряхах! В мене тільки пророщуються семки, але я уже замовив на еррор сидс удобряху Well Grow серії X і на цвіт і на вегу взяв, підскажіть можливо до цієї серії потрібно добавити якісь стимулятори (посовітуйте)? і ще підскажіть по вирівнюванні ph який краще взяти і як їм користуватись?) буду вдячний за підказки) Слава Україні!! старий звернись до бро @kriss він тобі і продасть і порекомендує, мужик ріл шарить! 1 Посмішка - це крива, яка випрямляє все! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 9 минут назад, АндрейСынВолоди сказал: старий звернись до бро @kriss він тобі і продасть і порекомендує, мужик ріл шарить! Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 2 января, 2023 Так бро, В-52 найкращий для росту... Та в у Анвансів багато добрив с PH PERFEKT. Бро Крісс підскаже... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 4 минуты назад, gans30 сказал: Так бро, В-52 найкращий для росту... Та в у Анвансів багато добрив с PH PERFEKT. Бро Крісс підскаже... Дякую) він мені і порадив б-52)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 4 минуты назад, gans30 сказал: Так бро, В-52 найкращий для росту... Та в у Анвансів багато добрив с PH PERFEKT. Бро Крісс підскаже... А як його використовувати? Добавляти в кожний подив? І взагалі як правельно поливати?)) земля Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 2 января, 2023 2 минуты назад, sunnyguy сказал: А як його використовувати? Добавляти в кожний подив? І взагалі як правельно поливати?)) земля по 2 мл на літр, с початку вегі по шосту неділю цвіту. Окрім 1 та 2-го тижня цвіту. Раз на тиждень Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 Только что, gans30 сказал: по 2 мл на літр, с початку вегі по шосту неділю цвіту. Окрім 1 та 2-го тижня цвіту А чередувати полив кампот вода? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 2 января, 2023 3 минуты назад, sunnyguy сказал: А як його використовувати? Добавляти в кожний подив? І взагалі як правельно поливати?)) земля Це твій перший гров? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 2 января, 2023 Только что, sunnyguy сказал: А чередувати полив кампот вода? На покупній землі я до цвіту не кормлю,окрім стімів.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 2 минуты назад, gans30 сказал: Це твій перший гров? Не зовсім пару років назад indoor вирощував, а перед війною построїв бокс, висадив і на нас напали підари, мені довелось виїжати і все пропало Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 2 января, 2023 Який горщік,яка земля та насіння? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 43 минуты назад, gans30 сказал: Який горщік,яка земля та насіння? Насіння автік від еррор сідс, земля перліт 70/30 % горшок тканевий 15л Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 077 Опубликовано: 2 января, 2023 15 для автомата не багато? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sunnyguy 305 Опубликовано: 2 января, 2023 2 минуты назад, gans30 сказал: 15 для автомата не багато? Які були((( купив з дуру 10шт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас