Neptunus 108 Posted February 22 Всім салют Так як вирощувати в короткостроковій перспективі не вийде-вирішив продати упаковку,що містить: Domina99 X OG Kush X Romulan OG-2 шт. Neville`s Haze X Malawi X Trainwreck-2 шт. Йожж казав,що сорти НЕ ДЛЯ АУТДОРУ Ціна договірна Share this post Link to post Share on other sites
kostia 23,669 Posted February 22 гарне насiння 1 не барыжу,по почте не высылаю))) Share this post Link to post Share on other sites
Neptunus 108 Posted February 22 Також продаю бонг,вказаний на скріні: Користувався декілька разів,але зараз живу не сам,тому зараз тільки випічка або папіроса табаченаДо посилки докладу сіточки в чашу.Фотки актуального вигляду кину в лс якщо зацікавить За бонг 1500 грн Share this post Link to post Share on other sites
Migelxl 16,278 Posted February 22 9 часов назад, Neptunus сказал: Також продаю бонг,вказаний на скріні: Користувався декілька разів,але зараз живу не сам,тому зараз тільки випічка або папіроса табаченаДо посилки докладу сіточки в чашу.Фотки актуального вигляду кину в лс якщо зацікавить За бонг 1500 грн На сайте в рублях))) но цена в грн норм у меня такой же, мокрый отдыхает, проверено!!! 1 Стим для наших Любимых))) тут Share this post Link to post Share on other sites
Neptunus 108 Posted February 22 44 минуты назад, Migelxl сказал: На сайте в рублях))) но цена в грн норм у меня такой же, мокрый отдыхает, проверено!!! А тому що куплявся бонг до війни з російського сайту,не знаю де ще ця модель є.Принаймні я розрахував ціну так,щоб браззам вигідніше було купити в мене) Share this post Link to post Share on other sites
Neptunus 108 Posted February 28 В 22.02.2023 в 09:56, Neptunus сказал: Також продаю бонг,вказаний на скріні: Користувався декілька разів,але зараз живу не сам,тому зараз тільки випічка або папіроса табаченаДо посилки докладу сіточки в чашу.Фотки актуального вигляду кину в лс якщо зацікавить За бонг 1500 грн Бонг продано! Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts