sim 149 Posted March 2 Всех Бро Приветствую в этой ветке. Есть в наличии Авто фем = 30грн 1шт 1. Big Devil Висота: 80-130 см ТГК: 20% Урожай: 400-500 г/м2 Вид: 60% Indica / 35% Sativa / 5% Ruderalis Цвітіння: ~55 днів -----------------------2. BOMB Висота: ~100 см ТГК: 21% Урожай: до 400г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 65 днів -----------------------3. Afghan kush Ryder Висота: до 80 см ТГК: 22% Урожай: до 400г/м2 Вид: Indica+ / Sativa / RuderalisЦвітіння: ~ 70 днів -----------------------4.White Widow Висота: ~100 см ТГК: 20% Урожай: до 400г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 70 днів -----------------------5.АК 49 Висота: ~ 60–110 см ТГК: 20% Урожай: до 400г/м2 Вид: Indica / Sativa Цвітіння: ~ 75 днів -----------------------6. АК 47 Висота: ~ 50–80 см ТГК: 18% Урожай: до 250г/м2 Вид: Sativa+ / Indica Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------7. Skunk Висота: ~ 70–100 см ТГК: 20% Урожай: до 400г/м2 Вид: Indica+ / Sativa / Ruderalis Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------8. Purple Widow Висота: ~ 50–90 см ТГК: 20% Урожай: до 350г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 70 днів -----------------------9. Magnesia Haze Висота: ~ 100 см ТГК: 17% Урожай: до 400г/м2 Вид: Sativa+ / Indica Цвітіння: ~ 70 днів -----------------------10. X-TREME Висота: ~ 140 см ТГК: 22% Урожай: Високий Вид: Sativa+ / Indica Цвітіння: ~ 80 днів -----------------------11. Runtz Висота: ~ 100 см ТГК: 22% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Sativa+ / Indica Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------12. Black Berry Висота: ~ 90 см ТГК: 20% Урожай: до 350 г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 70 днів -----------------------13. Big Bud Висота: ~ 90 см ТГК: 19% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica / Sativa / Ruderalis Цвітіння: ~ 65 днів -----------------------14. Super Lemon Haze Висота: ~ 90 см ТГК: 21% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 70 днів -----------------------15. Gagarin Висота: ~ 110 см ТГК: 28% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 70 днів -----------------------16. Brooklyn Sunrise Висота: ~ 90 см ТГК: 20% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica / Sativa Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------17. Tutankhamon Висота: ~ 110 см ТГК: 23% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica / Sativa / Ruderalis Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------18. Purple Висота: ~ 100 см ТГК: 21% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Sativa / Indica / Ruderalis Цвітіння: ~ 65 днів -----------------------19. Sweet Mango Висота: ~ 90 см ТГК: 20% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica+ / Sativa / Ruderalis Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------20. Pineaple Express Висота: ~ 110 см ТГК: 23% Урожай: до 400 г/м2 Вид: Indica+ / Sativa Цвітіння: ~ 60 днів -----------------------21. Blue Berry -----------------------22. Аmnesia haze -----------------------23. LSD -----------------------24. S.A.D. -----------------------25. Easy Ruder -----------------------26. GWS -----------------------27. Gorilla Glue -----------------------28. Jack Herer -----------------------29. Snow Queen -----------------------30. Pablo Escobar -----------------------31. Mazar -----------------------32. W. Russian -----------------------33. Opium ------------------------------------------------ Фотопериодные (фем) = 30 грн 1шт 1. Tangerine 2. INDIGO Berry Kush 3. Gorilla Girl 4. Big Bong 5. Green poison 6. Satori 7. K-Train 8. Kerosine Krash 9. Master kush 10. Critical Jack 11. Somango 12. White Widow ---------------------- Fast version: (фем) (ранецвет) = 30грн 1шт 1. Red mandarine Fast version fem 2. Black Jack Fast version fem 3. Jack 47 Fast version fem 4. Satori .... 5. Gorilla Girl... 6. Red mandarin.. 7. Critical candy.... 8. Critical kush... 9. S.A.D.... 10. Marmalade 11. OG Kush -------------------------------------------- Отправка только в пределах Украины Новой почтой и Укр почтой. Для связи: VIPole: - sim777 Скайп : - sim.seeds E-mail - [email protected] Или здесь в ЛС. 3 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
Nomat 64 Posted March 2 33 минуты назад, sim сказал: Всех Бро Приветствую в этой ветке. Есть в наличии Авто фем = 30грн 1шт 1. Big Devil 2. BOMB 3. Afgan kush Ryder 4.White Widow 5.АК 49 6.АК 47 7. Skunk 8. Purple Widow 9. Magnesia Haze 10.X-TREME 11. Runtz 12.Black Berry 13. Big Bud 14. Super Lemon Haze 15. Gagarin 16. Brooklyn Sunrise 17. Tutanhamon 18. Purple 19. Sweet Mango 20. Pineaple Express 21. Blue Berry 22. Аmnesia haze 23. LSD 24. S.A.D. 25. Easy Ruder 26. GWS 27. Gorilla Glue 28. Jack Herer 29. Snow Queen 30. Pablo Escobar 31. Mazar 32. W. Russian 33. Opium ------------------------------------------------ Фотопериодные (фем) = 30 грн 1шт 1. Tangerine 2. INDIGO Berry Kush 3. Gorilla Girl 4. Big Bong 5. Green poison 6. Big Beng 7. Bad azz 8. Satori 7. K-Train 8. Керосин краш ------------------------------------------------ Fast version: (ранецвет) = 30грн 1шт 1. Red mandarine - Fast version fem 2. Black Jack - Fast version fem 3. Jack 47 - Fast version fem 4. Satori - Fast version fem 5. Gorilla Girl - Fast version fem 6. Red mandarin - Fast version fem 7. Critical candy - Fast version fem 8. Critical kush - Fast version fem 9. S.A.D - Fast version fem 10. Marmalade - Fast version fem -------------------------------------------- Отправка только в пределах Украины Новой почтой и Укр почтой. Это свои доморощенные семена? Если так, то есть репорты тестирования по их, или хотя бы отзывы? Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted March 2 1 година тому, Nomat сказав: Это свои доморощенные семена? Если так, то есть репорты тестирования по их, или хотя бы отзывы? Привет Бро! Эт не смоей личной фермы, репов пока нет от моих продаж или раздач по этим семенам, несколько лет назад делал раздачу регуляров по ссылке 4 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
dootik 700 Posted March 5 Я пам'ятаю твою многолистку. Якраз в картоні і скотчі передавав! Росла велика, тільки вимушено на місяці цвіту зрізав)) пруча була вже тоді:) Миру-мир:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted March 5 1 година тому, dootik сказав: Я пам'ятаю твою многолистку. Якраз в картоні і скотчі передавав! Росла велика, тільки вимушено на місяці цвіту зрізав)) пруча була вже тоді:) Миру-мир:) Привіт Бро! Так многолистка хороша була, можливо ще вдасться відновити якщо насіння приблизно 5 літньої давності вдасться проростити. 1 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
DianCecht 4,261 Posted March 5 13 минут назад, sim сказал: Привіт Бро! Так многолистка хороша була, можливо ще вдасться відновити якщо насіння приблизно 5 літньої давності вдасться проростити. Plagron seed booster не юзал? Дорого, но как по мне единственное что реально помогает со старыми семенами. Хотя конечно и не волшебная палочка, труп не оживит. 1 Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted March 5 52 хвилини тому, DianCecht сказав: Plagron seed booster не юзал? Дорого, но как по мне единственное что реально помогает со старыми семенами. Хотя конечно и не волшебная палочка, труп не оживит. Будет врямя попробую. 1 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
Michman 3,021 Posted March 6 В 05.03.2023 в 09:31, DianCecht сказал: Plagron seed booster не юзал? Дорого, но как по мне единственное что реально помогает со старыми семенами. Хотя конечно и не волшебная палочка, труп не оживит. Я просто в Радифарме с компрессором, замачиваю на пол дня и потом 5-ти летние орехи прорастают на 99% Но 10-ти летние я не проращивал, по этому не понимаю пока что для тебя - старые семена ) 2 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted March 6 В 06.03.2023 в 15:08, Michman сказав: Я просто в Радифарме с компрессором, замачиваю на пол дня и потом 5-ти летние орехи прорастают на 99% Но 10-ти летние я не проращивал, по этому не понимаю пока что для тебя - старые семена ) Привет Бро! Все семена от 2вух лет уже старые (для продаж), но эт 100% не значит их негодность, все зависит от хранения и метода последующего проращивания если очень давние. Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
Nitemare 273 Posted March 12 Брав на тести насіння у 2018 р у цього чоловіка , давав там кілька сортів помню многолистка була, АК 47 ще щось , садив в ауті гратись не було коли то садив зразу в нашу земельку замочив полив і бувай здоров , тому думаю багатенько відсіялось але то що виросло авто Ак 47 було таке сильне й пахнюче , що курити страшно було в день, тому роздавав прокуреним корешам. 1 Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted March 13 Привіт Бро! Радий що сподобалось ) 1 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
545parus 132 Posted March 13 а на тест под фото-видео- отчет опробывать генетику. дякую Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted March 13 1 хвилину тому, 545parus сказав: а на тест под фото-видео- отчет опробывать генетику. дякую Привіт Бро! На разі на тест не буде відправок. 2 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
brodyaga13 11 Posted Saturday at 09:00 PM Привіт, поціновувачі травички. Хто пробував фасти ? Дубасять добре? Що з авто саме сильне? Share this post Link to post Share on other sites
goodmaster 1,770 Posted Sunday at 12:10 PM Я знаю цього продавця,він як і я на каннабеї продавав,чол багато років в темі! 2 Share this post Link to post Share on other sites
goodmaster 1,770 Posted Sunday at 12:18 PM В 05.03.2023 в 09:16, sim сказав: Привіт Бро! Так многолистка хороша була, можливо ще вдасться відновити якщо насіння приблизно 5 літньої давності вдасться проростити. в мене теж є,тільки 16 року)займусь цим через пару місяців.Многолістка фем 19 року проростає на 50проц. Пишуть багато хто що старі семкі не проростають,треба і самому провірити,бо в кожен по разному хранить. 2 Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted Monday at 06:36 AM 18 годин тому, goodmaster сказав: Я знаю цього продавця,він як і я на каннабеї продавав,чол багато років в темі! Привіт Бро! Радий бачити відомих гроверів у своїй темі. Дякую за підтримку. 2 Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
sim 149 Posted Monday at 06:44 AM В 18.03.2023 в 23:00, brodyaga13 сказав: Привіт, поціновувачі травички. Хто пробував фасти ? Дубасять добре? Що з авто саме сильне? Привіт Бро! Дивись що більше тобі до вподоби (сатива чи індика) вибирай перевагу та більше або меньше тгк. Мені останнім часом заходить з меньшим вмістом, раніше було протилежне. Семена Авто фем, Фото фем, Фото фем ранник. Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts