Сын-Джа 50 Posted March 9 Hello everyone, we propagate a wide range of products of rare genetics. Kind of direct postal workers. correction in the whole world. All questions in a personal. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 Вітаю всіх наших. Пропоную вам акцію для ознайомлення з генетикою Під гроурепорт Я виберу трьох людей і вишлю їм по 2 насіння методи вирощування вибирайте самі, для участі в акції в цій темі напишіть свій досвід і фото свого досвіду ) акція триватиме до кінця Цього місяця 1 квітня вишлю зразки, Сорти підберу найбагатшою генетикою , якщо тема житиме. 3 Share this post Link to post Share on other sites
синоптик 2,404 Posted March 11 4 минуты назад, Сын-Джа сказал: їм по 2 насіння а доставку ты оплачиваешь? 3 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 3 минуты назад, синоптик сказал: а доставку ты оплачиваешь? Ні, доставка за ваш рахунок Share this post Link to post Share on other sites
gans30 3,440 Posted March 11 Бро, я готов.. Автомати в аут..під фото огляд... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Craisler 65 Posted March 11 Миру усім нашим, давай мені,буду кожен місяць виложувати результати,мій досвід додаю, 1 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 2 часа назад, gans30 сказал: Бро, я готов.. Автомати в аут..під фото огляд... bro, авто Нема геть Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 2 часа назад, gans30 сказал: Бро, а де прайс? Вище бро Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 2 часа назад, gans30 сказал: Бро, а де прайс? Вище бро Шановні учасники, всі хто хоче брати участь, фото своїх праць відправити в цю тему, якщо хочете придбати, можете в особу ну або в тему, прайс вище ...в деталях ціни в доларах Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 2 часа назад, gans30 сказал: Бро, а де прайс? Вище бро Шановні учасники, всі хто хоче брати участь, фото своїх праць відправити в цю тему, якщо хочете придбати, можете в особу ну або в тему, прайс вище ...в деталях ціни в доларах Всі хто хоче спробувати ці горіхи повинні розуміти, що вони не просте насіння, це вищий пілотаж і ви повинні поставитися до них дуже серйозно. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
kostia 23,666 Posted March 11 @Сын-Джаа мне можно поучаствовать? индор ,пока есть одно место второе будет по позже ) 3 не барыжу,по почте не высылаю))) Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 4 минуты назад, kostia сказал: @Сын-Джаа мне можно поучаствовать? индор ,пока есть одно место второе будет по позже ) дякую за участь, ми розглянемо вашу заявку 1 Share this post Link to post Share on other sites
Максим3 161 Posted March 11 5 часов назад, Сын-Джа сказал: Пропоную вам акцію для ознайомлення з генетикою Так, я хотів би взяти участь в опробуванні такої генетики. Зможу почати гров за 40-45 днів. Капля, Сєраміс. Мій гроурепорт на цьому ресурсі: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 @Максим3 Дякую за участь 1 Share this post Link to post Share on other sites
VoVkulaka 2,567 Posted March 11 Шкода Авто нема також тестові дівчата👇🏼 3 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 41 минуту назад, VoVkulaka сказал: Шкода Авто нема також тестові дівчата👇🏼 немає бро, це елітна генетика, F1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 якщо дуже хочеться, можна самому зробити Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 45 минут назад, VoVkulaka сказал: Шкода Авто нема також тестові дівчата👇🏼 Це для участі чи просто для підтримки теми?) Share this post Link to post Share on other sites
Bodach 3,438 Posted March 11 Банк, в целом нормальный, сам имею несколько позиций от них. Но точно не высший пилотаж как ты утверждаешь Share this post Link to post Share on other sites
Bodach 3,438 Posted March 11 1 час назад, Сын-Джа сказал: немає бро, це елітна генетика, F1 До элитной им ещё поработать годиков несколько надо. Самые обычные штамповщики семян. Не преувеличивай их значимость, чем она есть на самом деле. Если их элитность ты оценил по ценнику, то зря 5 Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 43 минуты назад, Bodach сказал: До элитной им ещё поработать годиков несколько надо. Самые обычные штамповщики семян. Не преувеличивай их значимость, чем она есть на самом деле. Если их элитность ты оценил по ценнику, то зря бро, дякую за відгук, Я не вважаю що якщо дорого, значить круто, ці заводчики працюють з кращим штампами у світі, хіба цього мало?) і при цьому є на зарубіжних майданчиках сила-силенна матеріалів з підтвердженням Share this post Link to post Share on other sites
Сын-Джа 50 Posted March 11 Вони одні з елітних заводчиків, працюють тільки з елітною генетикою, схрещують топ з топом, як не може бути не топ?) Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts