WeedStreet 1 512 Опубликовано: 20 апреля, 2023 On 4/5/2023 at 6:39 PM, DikiyLaserPiuPiu said: Афікс Твін сьогодні пів-дня на повторі) поверніть мені мій 2009 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | завершен Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 20 апреля, 2023 7 годин тому, WeedStreet сказав: поверніть мені мій 2009 теж не проти, на Гоа Гіла їздили до Криму) ех, були ж часи 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 20 апреля, 2023 Займався питанням запаху при відкритих боксах. Коли закриті - штиняє тільки, коли вимикаються лампи і у раст починається ніч. Пахне десь півгодини, але це не головна проблема була. Так як горщики великі, по 25 літрів, то полив двох кущів займає 2,5-3 години. Це від записів у щоденник до замірів дренажу. Весь цей час обидва бокси відкриті, і на цвітінні штин пиздець просто. Раніше палив палички постійно, кажись перебивало, але сидів, як їжачок у тумані. Врешті-решт вирішив спробувати гель-нейтралізатор Ona, читав багато позитивних відгуків про нього. Купив банку на 400 грамів. У перший день штин перебивало охуєнно, взагалі не відчувалося. На другий день - знову запах. Поліз на сайт гроу-шопу. Побачив там вентилятор спеціальний на банку,за майже 1800 гривень(у сосну в'їбались чи шо), та дійшов висновку, шо банку треба ставити на потоці повітря, тоді буде ефект. Де я тільки її не ставив Потім додумався - протягнув залишки гофри з виходу малого боксу трохи вбік, та поставив там банку. Ніштяк, брази направив потік у середину кімнати, при відкритій кришці за пару секунд у кімнаті штину як і не було, аромат гельчику. Може комусь стане у нагоді) чому так через сраку гофру протягнув? бо інакше не зможу відкрити двері на балкон 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 21 апреля, 2023 Через 24 години ХАРВ. Вже руки чешуться, хочу глянути на кореневу систему, чи зайняла вона весь горщик. 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 512 Опубликовано: 22 апреля, 2023 16 часов назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: Через 24 години ХАРВ. Вже руки чешуться, хочу глянути на кореневу систему, чи зайняла вона весь горщик. Расчехляем ножи, бро , гонг пробил 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 22 апреля, 2023 27 хвилин тому, smalinet сказав: Расчехляем ножи, бро , гонг пробил Ще годин 8-9 і почнем, Бро 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 512 Опубликовано: 22 апреля, 2023 Только что, DikiyLaserPiuPiu сказал: Ще годин 8-9 і почнем, Бро Я бы уже начал, никак раскачаться не могу сегодня) Скоро друган на покур заскочит, тоже вроде не комильфо фонять перед тем, как в подъезд выбегать буду. Ладно, будем считать именно за эти часы расты с испугу наберут максимум прухи 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 22 апреля, 2023 3 хвилини тому, smalinet сказав: Я бы уже начал, никак раскачаться не могу сегодня) Скоро друган на покур заскочит, тоже вроде не комильфо фонять перед тем, как в подъезд выбегать буду. Ладно, будем считать именно за эти часы расты с испугу наберут максимум прухи минулого разу, перед тим як рубати, вмикав десь на півгодини фар-ред. Мета цієї маніпуляції - рубати, коли раста пахне сильніше. Шиши більш пахучі виходять. Гіпнотік вопше був 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 512 Опубликовано: 22 апреля, 2023 1 минуту назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: минулого разу, перед тим як рубати, вмикав десь на півгодини фар-ред. Мета цієї маніпуляції - рубати, коли раста пахне сильніше. Шиши більш пахучі виходять. Гіпнотік вопше був Интересно, это выходит харв как на рассвете или закате. Как говорится - верю, но пробовать не буду, и так уже начинаю аромапалочки разжигать - чтобы в течении дня в падике пахло хрен пойми чем 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 22 апреля, 2023 1 хвилину тому, smalinet сказав: Интересно, это выходит харв как на рассвете или закате. Как говорится - верю, но пробовать не буду, и так уже начинаю аромапалочки разжигать - чтобы в течении дня в падике пахло хрен пойми чем у мене ціла лінія оборони: у коридорі 4 мішечки з гранулами(автомобільна пахучка), плюс палички Суперхіт та гель цей Она. Рубати будемо вже ближче до ночі, бо навіть з таким захистом трохи стрьомно. вчора сушив попкорн на обігрівачу, заходив дружбан в гості. так унюхав ше у коридорі штиняку. 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 22 апреля, 2023 В 22.03.2023 в 00:03, DikiyLaserPiuPiu сказав: Пролітаючи над гніздом зозулі) Останні години перед харвом. Згадую, як проходив цикл. Коли робив розтяжки, пригинав голови, бо вже не було куди лампу піднімати. Вийшло у мене отаке "Гніздо зозулі", яке потім всередині нормально заросло. Зараз самі жирні коли приблизно по контуру цього "гнізда" і знаходяться. Треба запатентувати метод 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 22 апреля, 2023 20230422_214517.mp4 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 23 апреля, 2023 Харвест!! Подробиці розпишу потім, дуже хочу спати 7 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 23 апреля, 2023 Ну шо можу сказати, брази. Самому не віриться, шо підняв такого монстра, ше й на землі. Діло пахне рекордом) Якби не Кохана, я б мабуть ше й досі сидів би манікюрив. Кущі велетенські, особливо Сіндерелла. З боксів ледь витягнув Перед тим, як рубати, увімкнув фар-ред приблизно на півгодини, шоб запах був сильніший у шиш. Таке враження, що всі мої пахучки, палички і гель були до сраки. Штин стояв такий, шо і курити не потрібно, і так перло На 2 кущі пішло близько 8 годин - манікюр, розвішування та прибирання. На кореневу систему ще не дивився, сьогодні буду горщики розбирати і мити. Для наступного грову все готово, чекаю тепер, коли звільняться бокси. Задоволений на всі 100500% такого монстра у мене ше не було 4 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gandhi 240 Опубликовано: 23 апреля, 2023 Вітаю! Шишки просто монстрячі Смачних покурів 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 23 апреля, 2023 У обох рослин кореневі системи повністю зайняли весь об'єм горщику(25л). Горилла: Сіндерелла: 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 23 апреля, 2023 (изменено) @smalinetне думав, що у розібраному по гілках та відманікюреному(ну майже) вигляді шишло так швидко підсохне)) скоро трамбуватиму по банках) так шо я вже теж замочив горіхи, 10 хвилин тому(02:00) а у мене інший забобон: заведу репорти, коли малявки каски поскидають UPD.: станом на 10:00 горіхи потонули, як тільки тицьнув зубочисткою. Через кілька годин переложу у ватні диски та у зіп-лок UPD.: станом на 14:00 горіхи переїхали до зіп-локів, попередньо запаковані у ватні диски на подушці з вологої губки (мій експеримент. мета - підтримка потрібного рівня вологості якомога довше, без відкривання пакетів). Думаю, завтра вранці ми побачимо щось цікаве Critical Kush: LSD: Изменено 24 апреля, 2023 пользователем DikiyLaserPiuPiu оновив інформацію. 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 512 Опубликовано: 24 апреля, 2023 17 часов назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: не думав, що у розібраному по гілках та відманікюреному(ну майже) вигляді шишло так швидко підсохне)) влажность писта, бро, я сегодня буду уже первую пробу с Джека снимать - самые мелкие шишки за два дня в сухарь высохли 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 24 апреля, 2023 22 хвилини тому, smalinet сказав: влажность писта, бро, я сегодня буду уже первую пробу с Джека снимать - самые мелкие шишки за два дня в сухарь высохли у мене 40-45% у боксах. Сьогодні ввечорі буду Горилу розбирати - такі ж сухарі, там де дрібне. А самі бемби вже теж майже норм. Закину у банки з регулятором 62% Інтегра Буст, за день-два дойде до кондиції, а там і зважити можна буде) Завтра буду Сінді розбирать 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 512 Опубликовано: 24 апреля, 2023 26 минут назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: у мене 40-45% у боксах. Сьогодні ввечорі буду Горилу розбирати - такі ж сухарі, там де дрібне. А самі бемби вже теж майже норм. Закину у банки з регулятором 62% Інтегра Буст, за день-два дойде до кондиції, а там і зважити можна буде) Завтра буду Сінді розбирать 20% и вытяжка)) А с Интегрой да, аналогично сделаю - классная штука и перезаряжать можно, первый пакетик уже года 2 прожил. Завтра только начну - сегодня уже высадка 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 24 апреля, 2023 Розібрав Горилу, натрамбував банки. Вийшло так: одна 2-літрова, дві по 1,25 літра та одна 1 літр. Закинув у банки регулятор Інтегра Буст 62%. Через кілька днів можна буде говорити про вагу. По моїм прикидкам, має бути щонайменше 300 грамів) 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 25 апреля, 2023 Сьогодні розібрав Сіндереллу. З'їздив докупив 4 банки по 1,5 літри. Все-одно не вистачило Довелося тимчасово напхати бембами звичайну 3-літрову. Ше й Інтегри не вистачило пару пакетиків, у гроу-шопу останні вигріб. Кажуть, скоро завезуть) Вранці поїду ше 2 банки докуплю такі самі. Зважувати буду завтра, якраз дійде до кондиції. Однозначно рекорд. Цей цикл автіків мене приємно вразив космічним харвом! Є у мене теорія, що на землі великі врожаї МОЖЛИВІ завдяки хорошому світлу та великому об'єму горщика. На мою думку, чим більше - тим краще) Наступні фотіки покажуть, чи правий я Переложив Горилу з 2-літрової банки у 2 по 0,95л. У високу краще влізли здоровенні бемби з Сінді) Зважив мавпу, вийшло 352 грами!! Після того, як натрамбував банки, зішкрябав з піддону трошки кіфу. Брази, це кайф Давно я не відчував настільки яскраво вираженого смаку каннабісу) Кохана теж зацінила)) Вранці дива не трапилось, горіхи лежали, як і лежали. Але ввечорі я побачив початок двох нових життів Critical Kush: LSD: ЛСД вилазить швидше, але ж горіх Куша пролежав 22 місяці у холодильнику) Зараз готую бокси до нового циклу, завтра посадка по плану 4 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 26 апреля, 2023 Всю ніч не спав. Прибирав та готував бокси до нового циклу. Якраз на світанку закинув у землю обидва горіхи Коли проклюнуться та поскидають каски - заведу репорти LSD: Critical Kush: 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 134 Опубликовано: 26 апреля, 2023 8 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 26 апреля, 2023 смалець!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас