роберто007 1 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Всім привіт, на деяких листочках з'явились дивні коричневі плями (фото нижче). Хто може підсказати, що є причиною цього? І ще таке цікавить: по паспорту даний сорт має висоту в межах від 50 до 90 см, а в мене на 31 день від каски - 105 см)) Не знаю що робити, тому що рослина вже дуже близько до ламп (підняв їх максимально як зміг). Дякую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 9 апреля, 2023 4 часа назад, роберто007 сказал: Всім привіт, на деяких листочках з'явились дивні коричневі плями (фото нижче). Хто може підсказати, що є причиною цього? І ще таке цікавить: по паспорту даний сорт має висоту в межах від 50 до 90 см, а в мене на 31 день від каски - 105 см)) Не знаю що робити, тому що рослина вже дуже близько до ламп (підняв їх максимально як зміг). Дякую! Дуже цікаво дивитися на такі фото, все бачиш , все зрозуміло...... 4 часа назад, роберто007 сказал: знаю що робити, Ось лст тобі допоможе, але я думаю вона така висока тому що світло галіме.... Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
роберто007 1 Опубликовано: 9 апреля, 2023 1 година тому, Migelxl сказав: Дуже цікаво дивитися на такі фото, все бачиш , все зрозуміло...... Ось лст тобі допоможе, але я думаю вона така висока тому що світло галіме.... я читав що до цього сорту лст не підходить, бо в нього дуже коротка вега і весь цикл займає 77 днів. А щодо світла хз, в загалому там 250 вт, думав цього має вистачити. Це мій перший гров індор якщо що) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Максим3 211 Опубликовано: 9 апреля, 2023 9 часов назад, роберто007 сказал: Всім привіт, на деяких листочках з'явились дивні коричневі плями (фото нижче). Хто може підсказати, що є причиною цього? І ще таке цікавить: по паспорту даний сорт має висоту в межах від 50 до 90 см, а в мене на 31 день від каски - 105 см)) Не знаю що робити, тому що рослина вже дуже близько до ламп (підняв їх максимально як зміг). Дякую! 1. Не вір всьому, що написано про сорт. 2. В тебе дефіцит виліз, скоріш за все Кальцію, але не в ньму, гадаю, річ. Можливо, рН впав. На чому ростиш, чим поливаєш? Так-то я би промив і пролив би нормальним розчином з нормальним рН. 3. LST підходить до всього і коли завгодно. Просто на піздніх етапах LST може перетворитись на суперкроппінг. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
роберто007 1 Опубликовано: 9 апреля, 2023 2 хвилини тому, Максим3 сказав: 2. В тебе дефіцит виліз, скоріш за все Кальцію, але не в ньму, гадаю, річ. Можливо, рН впав. На чому ростиш, чим поливаєш? Так-то я би промив і пролив би нормальним розчином з нормальним рН. Теж думав на кальцій, тому періодично додавав трохи CalMag від Biobizz. Грунт all mix biobizz, добрива теж від цього виробника. BioGrow почав вносити десь за два тижні тому (зараз 31 день від каски). Поливаю фільтрованою водою, і через раз додаю добрива. Проблема в тому, що не маю ph-метра, має прийти лише в кінці квітня Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 624 Опубликовано: 10 апреля, 2023 13 часов назад, роберто007 сказал: щодо світла хз, в загалому там 250 вт Річ не в кількості ватт світла, річ у тому що при включеному такому освітленні ніхуя не видно Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
роберто007 1 Опубликовано: 10 апреля, 2023 2 години тому, Migelxl сказав: Річ не в кількості ватт світла, річ у тому що при включеному такому освітленні ніхуя не видно а, ну то я трішки закрив собою світло коли фотографував) на наступний гров візьму нормальну лампу, так як через брак досвіду в індорі трішки проєбався з ними. А так воно має такий вигляд: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FungiMan 2 572 Опубликовано: 10 апреля, 2023 22 часа назад, роберто007 сказал: а в мене на 31 день від каски - 105 см)) Бро я поднимал такой же сорт, ссылка ниже, правда на кокосе. У меня высота была максимум 65 см. Если так тянется, то возможно света мало, и дело тут даже не в ватах. Сфоткай без фиолетового света, чтобы было более понятно что с листьями https://jahforum.net/topic/81139-samyy-bystryy-avtik-auto-77-days-ghe-kokos-uhe-100-led-130-vt-60h60h160-report-zavershen/ 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
роберто007 1 Опубликовано: 10 апреля, 2023 (изменено) 20 хвилин тому, FungiMan сказав: Бро я поднимал такой же сорт, ссылка ниже, правда на кокосе. У меня высота была максимум 65 см. Если так тянется, то возможно света мало, и дело тут даже не в ватах. Сфоткай без фиолетового света, чтобы было более понятно что с листьями https://jahforum.net/topic/81139-samyy-bystryy-avtik-auto-77-days-ghe-kokos-uhe-100-led-130-vt-60h60h160-report-zavershen/ так, я не раз перечитував твій репорт по цьому сорту) В мене два кущі, один дуже високий (сьогодні витянувся ще, вже десь 110 см), а інший - 60 см. Висаджував їх одночасно, тому хз як так вийшло. Изменено 10 апреля, 2023 пользователем роберто007 додав фото Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас