andriyko 11 Posted April 14 (edited) Якщо на площу 60х60 см я хочу підняти 10 кущиків аля бонсай по 10см висотою, чи вплинуть хардові тренування коноплі на силу її ефекту порівняно з тим якби ростити один повноцінний кущ? Заздалегідь дякую за відповідь. Edited April 14 by andriyko Доповнення Share this post Link to post Share on other sites
1 Тилорн 5,208 Posted April 17 То что ты собираешься делать больше подойдёт SOG. В небольших горшках, фотопериоды, 12/12 со старта и сорт не любой чтоб на цвете не утроился. Свет должен быть в достатке, если не в избытке. Удобры по Лукасу. Потерь в качестве конечного продукта не будет. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 2,106 Posted April 17 В 14.04.2023 в 19:02, andriyko сказал: чи вплинуть хардові тренування коноплі на силу її ефекту порівняно з тим якби ростити один повноцінний кущ? З таким питаням твій варіант 1 кущ і тренування. Кожна рослина розвивається індивідуально, навіть якщо "всі яйця з однієї коризини". А, на сам потенціал, впливає генетика та свіжість горіха. Але без достатнього досвіду та розуміння рослини, роскрити цей потенціал буде складно. 1 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 andriyko 11 Posted April 18 23 години тому, Тилорн сказав: Удобры по Лукасу Дякую, формула Лукаса це відкриття для мене. А що саме порадиш почитати на цю тему? І вона тільки під GHE чи під Advanced Nutrients теж покатить? Share this post Link to post Share on other sites
Question
andriyko 11
Якщо на площу 60х60 см я хочу підняти 10 кущиків аля бонсай по 10см висотою, чи вплинуть хардові тренування коноплі на силу її ефекту порівняно з тим якби ростити один повноцінний кущ? Заздалегідь дякую за відповідь.
Edited by andriykoДоповнення
3 answers to this question
Recommended Posts