Jump to content
  • 0

Чи впливає LST на силу (потенціал) коноплі?

Question

Posted (edited)

Якщо на площу 60х60 см я хочу підняти 10 кущиків аля бонсай по 10см висотою, чи вплинуть хардові тренування коноплі на силу її ефекту порівняно з тим якби ростити один повноцінний кущ? Заздалегідь дякую за відповідь.

Edited by andriyko
Доповнення

3 answers to this question

Recommended Posts

• 1

То что ты собираешься делать больше подойдёт SOG. В небольших горшках, фотопериоды, 12/12 со старта и сорт не любой чтоб на цвете не утроился. Свет должен быть в достатке, если не в избытке. Удобры по Лукасу. Потерь в качестве конечного продукта не будет.

• Like +1 1

• 0
В 14.04.2023 в 19:02, andriyko сказал:

чи вплинуть хардові тренування коноплі на силу її ефекту порівняно з тим якби ростити один повноцінний кущ?

З таким питаням твій варіант 1 кущ і тренування. Кожна рослина розвивається індивідуально, навіть якщо "всі яйця з однієї коризини".   

А, на сам потенціал, впливає генетика та свіжість горіха.  Але без достатнього досвіду та розуміння рослини, роскрити цей потенціал буде складно.

• Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gifМой гров Цикл автиков на QB 360w

• 0
23 години тому, Тилорн сказав:

Удобры по Лукасу

Дякую, формула Лукаса це відкриття для мене. А що саме порадиш почитати на цю тему? І вона тільки під GHE чи під Advanced Nutrients теж покатить?