jumbojet 131 Posted April 15 другий гров. перший завершено вдало, навіть з огляду, на те, що пізно зарядив - кому цікаво може подивитися. цього разу вирішив спробувати виростити фотоперіодні ялинки. пізніше ще будуть автомати.... стартова позиція: - насіння від GreenOM; - грунт: флоріо для розсади+перегній+перліт+вермикуліт+кокос; -прилади: ph метр жовтий+ tds метр mi. все відкалібровано перед циклом; - горщики - Antispiralling Root 20 ; - добрива: Hydroponics Kit – 3*270мл від flora growing+ ріпен; - стіми: 270 мл CannaBooster та 270 мл B-Booster - мікориза з акулою 50 гр; - ph down(електроліт); - обладнання: люстра з побутового LEDу загальною потужність 500+ вт з ламп 6500 та 3000к, кулер для провітрювання 15 вт 2-шв; таймер. план на цикл: виростити розсаду в літрових горщиках, пересадка в 20 л горщики в аут, у разі проблем через погоду дотягнути до стиглості під люстрою 3 Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 15 через незалежні від мене причини насіння все не проросло, то ж довелося повторити. тому така різниця у віці ялинок. пророщував шляхом замочування на добу у воді з рн 8+ +перекис водню. потім тикнув в грунт. зійшло не все(((. наразі всі стоять під 50 вт світла - 2 лампи 6500к+1 лампа 3000к. double berry(db) 8 день від каски latifah(lf) 4 день від каски wedding tree(wt) 18 день від каски area 51(51) 12 днів від каски. 51 та db показали стать десь на 12 день. поки підливаю тільки водою ph 6-6.5. світло 15\9. поки що все. буду вдячний за конструктивні поради 3 Share this post Link to post Share on other sites
Барт 210 Posted April 15 1 час назад, jumbojet сказал: 51 та db показали стать десь на 12 день. Я щось не розумiю? Фотiки на 12 днi можуть стать показати? Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 15 15 хвилин тому, Барт сказав: Я щось не розумiю? Фотiки на 12 днi можуть стать показати? а що у фотоперіодів з цим не так? дивись фото. я затупив? Share this post Link to post Share on other sites
Барт 210 Posted April 15 1 час назад, jumbojet сказал: а що у фотоперіодів з цим не так? дивись фото. я затупив? Потрiбно щоб були ось такi волоски ( Стигми ) Вони вилазять приблизно тижні через чотири ато і пізніше 1 Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,988 Posted April 15 1 час назад, jumbojet сказал: а що у фотоперіодів з цим не так? Бро, стать вони тобі покажуть в кращому випадку в кінці липня в ауті. А поки що просто ростуть нові пагони 2 Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 15 1 година тому, Warming сказав: Бро, стать вони тобі покажуть в кращому випадку в кінці липня в ауті. А поки що просто ростуть нові пагони дякую, бо почав міряти по автоквітучим..... ну, в мене всі фемки крім LF.... Share this post Link to post Share on other sites
FATTY 698 Posted April 17 Херня фотопериод, не для европы, автоматы созданы что бы сажать в европе, фотопериод растет в теплых краях, не для снг точно, вырастит он и даст урожай как автомат за 2,5 месяца. 1 Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 17 2 години тому, FATTY сказав: Херня фотопериод, не для европы, автоматы созданы что бы сажать в европе, фотопериод растет в теплых краях, не для снг точно, вырастит он и даст урожай как автомат за 2,5 месяца. можливо Ви не в курсі, що Україна в Європі і що тут не мерзлота... фотоперіод росте згідно з тривалістю дня. наразі це вже 13+ годин. загроза лише в ранній осені з дощами. але в мене росте в горщиках, тож просто переїде в сухе тепле місце під люстру. ладно, побачимо. ще дожити треба до цвітіння. кацапстан з палати вирвався..... 1 Share this post Link to post Share on other sites
FATTY 698 Posted April 17 5 часов назад, jumbojet сказал: можливо Ви не в курсі, що Україна в Європі і що тут не мерзлота... фотоперіод росте згідно з тривалістю дня. наразі це вже 13+ годин. загроза лише в ранній осені з дощами. але в мене росте в горщиках, тож просто переїде в сухе тепле місце під люстру. ладно, побачимо. ще дожити треба до цвітіння. кацапстан з палати вирвався..... В этом и проблема, осенью света мало, дожди, на цветении надо много света, а осенью его нет, шишки вырастут мелкие. 2 Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 17 33 хвилини тому, FATTY сказав: В этом и проблема, осенью света мало, дожди, на цветении надо много света, а осенью его нет, шишки вырастут мелкие. дивися: в нас день-ніч вирівнюються 21 вересня. зацвіте на початку серпня. сонця в серпні-вересні(якщо повезе) норм. бубуть дощі поїде в гроурум.... Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,988 Posted April 17 6 часов назад, jumbojet сказал: кацапстан з палати вирвався бро, пошли його нахуй 36 минут назад, jumbojet сказал: бубуть дощі поїде в гроурум.... Горщики по 20л? Як плануєш транспортувати дорослу рослину? Вона може бути досить об'ємна Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 17 16 хвилин тому, Warming сказав: бро, пошли його нахуй Горщики по 20л? Як плануєш транспортувати дорослу рослину? Вона може бути досить об'ємна аут на дачі. гроурум також 1 Share this post Link to post Share on other sites
Тилорн 5,272 Posted April 17 9 часов назад, FATTY сказал: Херня фотопериод, не для европы, автоматы созданы что бы сажать в европе, фотопериод растет в теплых краях, не для снг точно, вырастит он и даст урожай как автомат за 2,5 месяца. Ничем не обоснованный бред. Ноль аргументации, да и откуда ей взяться если в реальности всё с точностью до наоборот. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,988 Posted April 17 1 час назад, jumbojet сказал: аут на дачі. гроурум також Бувало, що виникала потреба перенести бег 20-25л з кущем віком 4-5міс. Так і не наважився ні разу )) Але то в ауті дикому. Вдома значно легше буде вирішити це питання Share this post Link to post Share on other sites
FATTY 698 Posted April 19 В 17.04.2023 в 22:37, Тилорн сказал: Ничем не обоснованный бред. Ноль аргументации, да и откуда ей взяться если в реальности всё с точностью до наоборот. Личный опыт, за сезон можно снять 2 урожая автоматов, не надо ждать пол года, автоматы дадут больше шишек. Можете сажать что хотите мне все равно. Share this post Link to post Share on other sites
FATTY 698 Posted April 19 Фотопериод растут в южной америке, потому что тепло всегда, зачем их сажать в холодной европе, уже давно все придумали, автоматы для холодного климата европы специально создали. Share this post Link to post Share on other sites
синоптик 3,197 Posted April 19 В 17.04.2023 в 22:37, Тилорн сказал: в реальности у него другая реальность,разве не видишь? " холодная европа" 1 Share this post Link to post Share on other sites
Хотабыч 7,632 Posted April 19 В 17.04.2023 в 22:06, Warming сказал: бро, пошли його нахуй Горщики по 20л? Як плануєш транспортувати дорослу рослину? Вона може бути досить об'ємна В 17.04.2023 в 22:23, jumbojet сказал: аут на дачі. гроурум також Бро дело говорит,могут вырасти по 2-3 метра.Щас об этом говорить еще рано,но стоит подумать о тренировке,типа фим подрезки. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Тилорн 5,272 Posted April 19 56 минут назад, синоптик сказал: у него другая реальность,разве не видишь? " холодная европа" Почему то вспомнил "Скалу фрэглов". И их великого пророка - кучу мусора. 1 Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 19 1 година тому, Хотабыч сказав: Бро дело говорит,могут вырасти по 2-3 метра.Щас об этом говорить еще рано,но стоит подумать о тренировке,типа фим подрезки. я думав про це з огляду можливої висоти 2m+ та організації світла в подальшому. гроурум має висоту 2.2 м...FIM підрізку не розглядав - дивився на mainlining/toping... наразі вивчаю теорію. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,988 Posted April 19 6 часов назад, jumbojet сказал: я думав про це з огляду можливої висоти 2m+ та організації світла в подальшому Мова не про це. В майбутньому при потребі перенести кущ в інше місце, не факт, що вдасться так просто взяти його і перенести. Вага+габарити, ризик зламати гілки або стовбур і т.п. Читав як хлопці наперед готували собі піддон на колесах і перевозили тіпа як тєлєжкою )) бо кущ навіть 1,5м висотою це не вазонок з фіалкою і руками підняти і нести навряд чи вийде просто так. Я купу разів в ауті хотів на цвітінні пересунути кущ на більш сонячне місце і після мінімальних спроб плював на цю справу і залишав як є бо ризик зламати рослину дуже великий. Май на увазі цей нюанс Share this post Link to post Share on other sites
синоптик 3,197 Posted April 19 23 минуты назад, Warming сказал: піддон на колесах фото не моё 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
jumbojet 131 Posted April 19 1 година тому, Warming сказав: Мова не про це. В майбутньому при потребі перенести кущ в інше місце, не факт, що вдасться так просто взяти його і перенести. Вага+габарити, ризик зламати гілки або стовбур і т.п. Читав як хлопці наперед готували собі піддон на колесах і перевозили тіпа як тєлєжкою )) бо кущ навіть 1,5м висотою це не вазонок з фіалкою і руками підняти і нести навряд чи вийде просто так. Я купу разів в ауті хотів на цвітінні пересунути кущ на більш сонячне місце і після мінімальних спроб плював на цю справу і залишав як є бо ризик зламати рослину дуже великий. Май на увазі цей нюанс тим більше будемо вчитися тренувати ялинку. хоча минулого року og kush cbd auto висотою 1, 8 м легко заніс в гроурум. стафу доречі вийшло багато, але нецікавого... по паспорт тгк\сбд 10\10.... Share this post Link to post Share on other sites
Warming 1,988 Posted April 19 2 минуты назад, jumbojet сказал: минулого року og kush cbd auto висотою 1, 8 м легко заніс в гроурум мало азоту 1 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts