WeedStreet 802 Posted April 18 Доброго времени суток, братва! Поделитесь, будь ласка, опытом (или ссылочками на достоверную инфу) касательно формирования куста. 1) Когда начинать резать лопухи? и как? чтобы не навредить 2) Как правильно подрезать ветки? 3) Техники типа FIM и есть ли с них профит? | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 Neverminder 454 Posted April 18 Бро, тут инфы в соответствующем разделе - завались. Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 18 18 minutes ago, Neverminder said: Бро, тут инфы в соответствующем разделе - завались. спасибо за помощь бро | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 SilentBob 469 Posted April 18 Все техники где надо что-то отрезать заточены на красоту, а не на профит)) А вообще самое главное, что бы растиха была здоровая, тогда можно резать, что угодно)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 18 2 minutes ago, SilentBob said: Все техники где надо что-то отрезать заточены на красоту, а не на профит)) ну вот это весьма спорный вопрос... нижние ветки в индоре как правило не получают достаточно света, потому выростают длинными с одной маленькой шишечкой на четверть грамма... теоретически было бы круто их срезать, чтобы растение не тратило на них ресурсы ... однако, тут я не шарю, потому и хотел поинтересоваться у кого какое мнение на сей счет | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 SilentBob 469 Posted April 18 2 минуты назад, WeedStreet сказал: ну вот это весьма спорный вопрос... нижние ветки в индоре как правило не получают достаточно света, потому выростают длинными с одной маленькой шишечкой на четверть грамма... теоретически было бы круто их срезать, чтобы растение не тратило на них ресурсы ... однако, тут я не шарю, потому и хотел поинтересоваться у кого какое мнение на сей счет Действительно, в индоре хорошие только верхние 30см, а всё что ниже уже так себе. Но как показывает практика, то верхние шишки вызревают в любом случае (если нормально кормить) не зависимо срезано снизу или нет 😁 По этому для индора ЛСТ и СКРОГ идеально подходят. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 18 20 minutes ago, SilentBob said: Но как показывает практика, то верхние шишки вызревают в любом случае (если нормально кормить) не зависимо срезано снизу или нет 😁 вызревает конечно ) но, вопрос в качестве этих самых шишек ) имею в виду не содержание тгк, а размер и плотность ) есть мнение, что таким образом можно повысить урожайность | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,363 Posted April 18 (edited) бро, якщо рослина густа і здорова - ріж, не бійся. на будь-якому етапі, крім кінця цвітіння, бажано)) я стриг як фотіки, так і автіки. кущі виходили досить непогані, можеш по репортах глянути. я починаю різати самі нижні, котрі при поливі заважають, і йду знизу вгору. у самій кроні прибираю лопухи, які затіняють інші голови. головне, шоб раста була здорова оце з нинішнього автіка накоцав і все ніштяк стрижка автіка Edited April 18 by DikiyLaserPiuPiu 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 18 28 minutes ago, DikiyLaserPiuPiu said: можеш по репортах глянути. ну я ото побачив того велетня, того власне і задався тим питанням ) а шо зі стресом? сильно впливає обрізка на темпи росту? 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 18 31 minutes ago, DikiyLaserPiuPiu said: оце з нинішнього автіка накоцав і все ніштяк о, це круто )) молока наварити можна )) 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,363 Posted April 18 (edited) 39 хвилин тому, WeedStreet сказав: ну я ото побачив того велетня, того власне і задався тим питанням ) а шо зі стресом? сильно впливає обрізка на темпи росту? починай з невеликої кількості, до 10 лопухів десь знизу. Подивись, як раста відреагує. Зазвичай, чим більше зрізаєш, тим більше тупить. Якщо все норм, то стрес триває 2-3 дні максимум.(арестович) Моя кобила взагалі майже і не помітила обрізку, день потупила і далі пхала)) і не забудь ножиці перед процедурою обробити спиртом!! я використовую ізопропіловий Edited April 18 by DikiyLaserPiuPiu 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,363 Posted April 18 2 хвилини тому, WeedStreet сказав: о, це круто )) молока наварити можна )) варив пару тижнів тому, 100 грамів забагато було 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 18 1 hour ago, DikiyLaserPiuPiu said: починай з невеликої кількості, до 10 лопухів десь знизу. Подивись, як раста відреагує. Зазвичай, чим більше зрізаєш, тим більше тупить. Якщо все норм, то стрес триває 2-3 дні максимум.(арестович) Моя кобила взагалі майже і не помітила обрізку, день потупила і далі пхала)) і не забудь ножиці перед процедурою обробити спиртом!! я використовую ізопропіловий Подякував 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,363 Posted April 19 20 годин тому, WeedStreet сказав: Как правильно подрезать ветки? бро, якщо цікаво, ще кілька порад можу дати: зрізай якомога ближче до стовбуру під косим кутом, щоб волога стікала. 18 годин тому, WeedStreet сказав: нижние ветки в индоре как правило не получают достаточно света, потому выростают длинными с одной маленькой шишечкой на четверть грамма... теоретически было бы круто их срезать, чтобы растение не тратило на них ресурсы ... однако, тут я не шарю, потому и хотел поинтересоваться у кого какое мнение на сей счет якщо досвітити низи, можна отримати непоганий результат у вигляді жирного попкорну. подивись у Бро @webmaster, ідеально зрізай найтонші гілочки, на яких точно не виросте жирне шишло, хай більше соків йде у більш розвинені гілки. фотікам, з мого власного досвіду, найкраще підходить скрог. просто і ефективно. перед переводом на цвіт, коли заповнено хоча б 80% комірок, вирізаєш під скрогом ПОВНІСТЮ всю ботву і дрібні гілочки - отримаєш потужні ракети на виході. 18 годин тому, WeedStreet сказав: вызревает конечно ) но, вопрос в качестве этих самых шишек ) имею в виду не содержание тгк, а размер и плотность ) есть мнение, что таким образом можно повысить урожайность починай з ЛСТ. коли більш-менш розтягнеш кущ, десь на пів-бокса, ставиш скрог і кайфуєш 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 19 8 hours ago, DikiyLaserPiuPiu said: фотікам, з мого власного досвіду, найкраще підходить скрог. просто і ефективно. перед переводом на цвіт, коли заповнено хоча б 80% комірок, вирізаєш під скрогом ПОВНІСТЮ всю ботву і дрібні гілочки - отримаєш потужні ракети на виході. окєй, бро, а кіко тоді вегу тримати при такому розкладі? і підкажи, будь ласка, що мені робити з цим: рослинці два тиждні від каски.. можна рахувати десь тиждень веги.. чи вже можна її різати чи ще чекати поки розростеться? великі лопухи не дають маленьким побігам отримувати достатньо світла.. я поки намагаюсь їх якось загортати один за одного, але так собі виходить 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,363 Posted April 19 (edited) 51 хвилину тому, WeedStreet сказав: окєй, бро, а кіко тоді вегу тримати при такому розкладі? я би дав расті трохи витягнутись вгору, а потім починай пригинати центральну колу кудись вбік. тижні 2-3 я би ще на везі потримав. підв'язувати краще всього або канцелярськими гумками, або джутом. я фанат джуту, дуже зручно і не травмує рослину. єдиний мінус - ворса по всьому боксу)) приблизно так: я ще з жорсткого провода роблю страховочний гачок з самого низу стовбуру, аби расту з грунту не витягнуло. потім, як підросте, прибираю. 51 хвилину тому, WeedStreet сказав: рослинці два тиждні від каски.. можна рахувати десь тиждень веги.. так вега ж починається, коли каску скидує) так шо 2 тижні веги у тебе. виглядає здоровою, тільки низенька. спробуй підняти лампу, або потужність зроби менше десь на 30%, якщо є діммер. Зараз саме час для ЛСТ(розтяжок). 51 хвилину тому, WeedStreet сказав: великі лопухи не дають маленьким побігам отримувати достатньо світла.. я поки намагаюсь їх якось загортати один за одного, але так собі виходить ну зараз ботви не так багато. коли підігнеш центральну колу - бокові будуть отримувати більше світла. лопухи можеш стягнути або канцелярською гумкою, або пластиковою стяжкою(методика "кінський хвіст" називається, досить оригінальний вихід. для твоєї красуні має підійти.) і лопухи на місці, і нові голови світло отримують. сам не пробував, але має спрацювати прямо зараз я би зрізав 2 самі нижні, що майже лежать на землі. як трохи підросте, хай ще 5-10 см, різани кілька самих проблемних лопухів, штук 4-5 для початку. подивись, як раста відреагує Edited April 19 by DikiyLaserPiuPiu 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
0 WeedStreet 802 Posted April 20 11 hours ago, DikiyLaserPiuPiu said: я фанат джуту нє, резинки ван лав )) 11 hours ago, DikiyLaserPiuPiu said: оце дуже цікава метода, треба взяти до уваги ) 11 hours ago, DikiyLaserPiuPiu said: прямо зараз я би зрізав 2 самі нижні, що майже лежать на землі. як трохи підросте, хай ще 5-10 см, різани кілька самих проблемних лопухів, штук 4-5 для початку. подивись, як раста відреагує дібре, дякую велике за консультацію ) поки що не буду різати нічого, скрутив сьогодні трохи світло, щоб росла до гори, почекаю десь тиждень, розтягну, і потім вже буде видно що можна відрізати ) 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | Share this post Link to post Share on other sites
0 DikiyLaserPiuPiu 5,363 Posted April 20 4 хвилини тому, WeedStreet сказав: нє, резинки ван лав )) оце дуже цікава метода, треба взяти до уваги ) дібре, дякую велике за консультацію ) поки що не буду різати нічого, скрутив сьогодні трохи світло, щоб росла до гори, почекаю десь тиждень, розтягну, і потім вже буде видно що можна відрізати ) досвід потрібно передавати)) головне - не бійся, все у тебе вийде 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) , Critical Kush (Barney's Farm) - поточні репорти Всім мирного неба!! Share this post Link to post Share on other sites
Question
WeedStreet 802
Доброго времени суток, братва!
Поделитесь, будь ласка, опытом (или ссылочками на достоверную инфу) касательно формирования куста.
1) Когда начинать резать лопухи? и как? чтобы не навредить
2) Как правильно подрезать ветки?
3) Техники типа FIM и есть ли с них профит?
| Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic |
18 answers to this question
Recommended Posts