Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Парни большое спасибо вам......уже понял свои ошибки.....порекомендовали в кокос пересаживать, он и легче и патогенов меньше

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...
В 31.03.2025 в 12:06, Michman сказал:

Парни большое спасибо вам......уже понял свои ошибки.....порекомендовали в кокос пересаживать, он и легче и патогенов меньше

Тільки мине загроза заморозків висаджуй в грунт, є два варіанта висадки неглибоко(отримаєш кращий розвиток,осінню на постійне місце,або широка яма,по глибині щоб початок молодого приросту був на 10см нижче землі.

Поделиться сообщением

В 10.04.2025 в 14:10, qwertytools сказал:

Тільки мине загроза заморозків висаджуй в грунт, є два варіанта висадки неглибоко(отримаєш кращий розвиток,осінню на постійне місце,або широка яма,по глибині щоб початок молодого приросту був на 10см нижче землі.

майже весь мій виноград почав рухати сік перед останніми холодами. 2 ночі було -5, 2 ночі -3.... наразі виноград виглядає вимерзшим. нерви.... в тебе як?

Поделиться сообщением

Привіт, так візьми ножа зріж пару пар бруньок,які будеш виламувати.Моя думка що при мінус 5 жодна брунька не постраждала, лабрускові вже є набряклі бруньки,решта сплять ще.Абрикос постраждав сильно,решта поки норм,черешні ще не видно.

Поделиться сообщением

11 часов назад, jumbojet сказал:

майже весь мій виноград почав рухати сік перед останніми холодами. 2 ночі було -5, 2 ночі -3.... наразі виноград виглядає вимерзшим. нерви.... в тебе як?

Я вже 3й рік не вкриваю,нерви залізні😁.Цього року поки що з усих сортів постраждала тільки болгарська Веліка,буду її перещеплювати,а далі подивимось,бо приморозки обіцяють ще й на початку травня.

Поделиться сообщением

Промоніторив кущів з 10, є з зими трохи вимерзань.Атакто наче норм.

Изменено пользователем qwertytools

Поделиться сообщением

В 15.04.2025 в 20:34, qwertytools сказал:

Привіт, так візьми ножа зріж пару пар бруньок,які будеш виламувати.Моя думка що при мінус 5 жодна брунька не постраждала, лабрускові вже є набряклі бруньки,решта сплять ще.Абрикос постраждав сильно,решта поки норм,черешні ще не видно.

та сплячим брунькам мороз -5 не страшний..... але невідомо, як це пережила молода лоза повна соку..... лабрускам взагалі на все пох..... черешня моя норм - готується цвісти.

В 16.04.2025 в 07:01, qwertytools сказал:

Я вже 3й рік не вкриваю,нерви залізні😁.Цього року поки що з усих сортів постраждала тільки болгарська Веліка,буду її перещеплювати,а далі подивимось,бо приморозки обіцяють ще й на початку травня.

не про вкривання мова - я також минулої осені прикопав лише той виноград, який комфортно прикопувати - 5 кущів вийшло..... зима не підвела.... минулого року  3 ночі(8-11 травня) в травні дощував свій виноград в мороз. все норм - нічого не підмерзло

Поделиться сообщением

Только что, jumbojet сказал:

та сплячим брунькам мороз -5 не страшний..... але невідомо, як це пережила молода лоза повна соку..... лабрускам взагалі на все пох..... черешня моя норм - готується цвісти.

Черешню квітку розірвати,якщо пестик не чорний норм,бо в мене було пару років назад чорне. Ну з лозою побачим пізніш,як не почне пухнути брунька,то все

• Confused 1

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...
В 17.04.2025 в 22:14, jumbojet сказал:

черешня моя норм - готується цвісти.

Черешні,вишні,персики,сливи,груші,актинідія завершили плодоношення,вимерзло цю ніч все... де-не-де є трохи невідцвівших яблук,решта вимерзла,на абрикоси не дивився,але мабуть теж всьо...виноград є не постраждалий,але мало....

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...