Братка 1 869 Опубликовано: 29 апреля, 2023 Привіт брази Продам ніштяки для гроввінга: Дві лампи по 70ват UHE 1000Gen.2 - 2500грн UHE 1000Far з червоними спектром для цвітіння-3000грн,на фото є дімер,але я його зняв,відвалився проводок,можу припаяти,або зробити знижку!-продано Днат 250ват комплект-450грн колтуб продувний саморобний-500грн Канальник тт100 двохскорісний-продано Є до канала ригулятор оборотів-продано Два фільтра по +-250кубів,один оригінал другий саморобний 550 і 350грн Все б/у але в дуже хорошому стані,все доглянуте і робоче,лежить без діла другий рік,не має можливості займатися улубленою справою,на жаль Кому цікаво пишіть,будем домовлятися Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
haps 4 348 Опубликовано: 29 апреля, 2023 А палатки у тебя там не завалялось ?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 29 апреля, 2023 3 часа назад, haps сказал: А палатки у тебя там не завалялось ?) Ні бро,дві продав! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tab 800 Опубликовано: 30 апреля, 2023 20 часов назад, Братка сказал: Ні бро,дві продав! Бро пишу тобі) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 3 мая, 2023 В 30.04.2023 в 11:26, Neverminder сказал: Овер 50 баксів за модуль 2018 року... Таке Бро а як що по другому зробити буде результат: 2000к і 2500к,що скажеш,тож багато? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 4 мая, 2023 11 часов назад, Neverminder сказал: Бро, мова не за те. Світло класне,але,купуючи подібні речі з таким віком треба розуміти,що лед-модулі треба вже міняти. Так от. Шо туди стане - загадка (тобто шо мав на увазі автор:струми,напруги,температурні та світлові характеристики за цих параметрів). Особисто я нічого не знайшов. Наскільки я розумію,то в тебе шось кастамановське. А вони модулі замовляють під себе і окремо їх не продають (питав,бо хотів зробити собі на них світло) Вкажи розміри радіаторів, можливо комусь треба... Вкажи розміри радіаторів, можливо комусь треба... Світло шикарне,робоче,працювало мало,і ще буде працювати дуже довго!!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 4 мая, 2023 1 час назад, Neverminder сказал: Тоді в тебе завдання в цьому переконати потенційного покупця ХЗ,я такого не люблю! На кожен товар є свій покупець. Мені навіть жалко світло продавати,я кров'ю і потом на нього гроші заробляв 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 13 мая, 2023 Ціна знижина!!!!!!!!!!!!!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 13 мая, 2023 Діві разом відам за 4000грн 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Братка 1 869 Опубликовано: 15 мая, 2023 Залишився Колтуб Днат І два фільтра Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас