идущий 50 Posted May 1 Замочив 2 семкі, satori регуляр від errors-seeds. Одна норм, друга ДВА корінці). Генетичний збій? Викидати, чи в субстракт? Не знаю чи садити ці дві, чи мутанта в утиль. Досвід НЕ великий. 4 Share this post Link to post Share on other sites
0 Тилорн 5,127 Posted May 1 Сажай. Будет две нормальных растихи. Это не такая уж и редкость. 7 Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,925 Posted May 1 @идущий бро, це близнюки, все норм. Індор чи аут? В аут саторі не дуже. Тим більше регуляри з невідомо якою статтю. В індорі стать можна визначити швидше і залишити дівчат. Або розмножити якщо є така ціль. Share this post Link to post Share on other sites
0 Бугор 13,419 Posted May 1 1 час назад, Тилорн сказал: не такая уж и редкость У меня 2 раза было. 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 Бугор 13,419 Posted May 1 3 минуты назад, Warming сказал: невідомо якою статтю Зате точно обидві будуть однакові по статі, або дві дівки...або оба хлопакі 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,925 Posted May 1 25 минут назад, Бугор сказал: Зате точно обидві будуть однакові по статі, або дві дівки...або оба хлопакі Це нова бонусна програма від ЕС )) 2 4 Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 1 57 минут назад, Warming сказал: @идущий бро, це близнюки, все норм. Індор чи аут? В аут саторі не дуже. Тим більше регуляри з невідомо якою статтю. В індорі стать можна визначити швидше і залишити дівчат. Або розмножити якщо є така ціль. Бро, індор, я скромно. два горщики по 6 літрів, або один 20літрів Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 1 51 минуту назад, Warming сказал: Це нова бонусна програма від ЕС )) Закінчив цикл ак 47 авто фем від ЕС, виявився фотік домінант сатива, ростив 5 (!) місяців, тупняк на всьому циклі,і були проблеми з світлом, в кінці ще накосячив- попалив ботву(низько лампи лед) В результаті шишки не дозріли, і увага! 30грам сухого! І не можу накуритись. а інших ших немає, і "ось така куйня", як казав дід Панас. Дякую за допомогу. Всім мир Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,925 Posted May 1 21 минуту назад, идущий сказал: Дякую за допомогу. Всім мир Успіхів, бро! Завжди є варіанти знайти більш перспективний і передбачуваний посівний матеріал, все буде гуд Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 2,103 Posted May 1 9 часов назад, идущий сказал: Не знаю чи садити ці дві, чи мутанта в утиль. Нормального нічого немає в тому, щоб дві кореневі заважали одна одній. Прижитися то вони приживуться, питання в тому, наскільки повноцінно. Вірогідно, що одна з коріневих матиме більше потенціалу і "задавить" опонента. 1 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 13,115 Posted May 1 11 хвилину тому, ХаПаZz сказав: Нормального нічого немає в тому, щоб дві кореневі заважали одна одній. Прижитися то вони приживуться, питання в тому, наскільки повноцінно. Вірогідно, що одна з коріневих матиме більше потенціалу і "задавить" опонента. Да там дві рослини розділити доречно. Тож не мутант 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 2,103 Posted May 1 1 минуту назад, БенЛаден сказал: розділити доречно Кеп) В мене мандарини повилуплялися з двома коренями недавно, а тут і тема з'явилася) Розділити звісно можна, якщо руки прямі)) 1 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 БенЛаден 13,115 Posted May 1 2 хвилини тому, ХаПаZz сказав: Кеп) В мене мандарини повилуплялися з двома коренями недавно, а тут і тема з'явилася) Розділити звісно можна, якщо руки прямі)) Хірургічне втручання до сіамських близнят) 2 Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,925 Posted May 1 1 час назад, ХаПаZz сказал: Нормального нічого немає в тому, щоб дві кореневі заважали одна одній Там видно дві окремі парні долі. Дати би їм ще сутку в спонжах і можна пробувати розділити на два окремих вазона ) 46 минут назад, ХаПаZz сказал: Розділити звісно можна, якщо руки прямі)) Хтось про аут на днях писав типу "каски поскидали і я посадив, чекаю коли проклюнуться" Буває і таке ______ @ХаПаZz , бро, пользуясь случаєм, як думаєш, з МФК який натянув вологи потрібно щось робити чи в закритій тарі нічо йому за півроку не буде? Його ж на повітрі все одно не посушиш бо натягне 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 2,103 Posted May 1 1 час назад, Warming сказал: з МФК який натянув вологи потрібно щось робити чи в закритій тарі нічо йому за півроку не буде? Якщо камінцем не зробився, і сипучість лишилася, то нічого не буде. Варто знайти сухе місце, а то стане не пересипчатий, а грудками. 1 Мой гров Цикл автиков на QB 360w Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,925 Posted May 1 1 час назад, ХаПаZz сказал: нічого не буде. Варто знайти сухе місце Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 2 4 часа назад, ХаПаZz сказал: Нормального нічого немає в тому, щоб дві кореневі заважали одна одній. Прижитися то вони приживуться, питання в тому, наскільки повноцінно. Вірогідно, що одна з коріневих матиме більше потенціалу і "задавить" опонента. Мені не принципово, один чи два головне , що його можна в грунт, а слабшу мабуть в утиль Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 2 І ще таке просте питання, і відповіді не знаю регуляри можуть бути як фото, так і автіки? 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 синоптик 3,128 Posted May 2 7 часов назад, ХаПаZz сказал: мене мандарини многозародышевость у цитрусовых обычное явление.как и у буряка. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 синоптик 3,128 Posted May 2 3 часа назад, идущий сказал: І ще таке просте питання, і відповіді не знаю регуляри можуть бути як фото, так і автіки? так ,можуть. На автоцветущих пишут " auto", в твоем случае satori фотопериод,если не было указано автоцветение. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 2 5 часов назад, синоптик сказал: так ,можуть. На автоцветущих пишут " auto", в твоем случае satori фотопериод,если не было указано автоцветение. Бро. дякую за інфу, буду знати. На упаковці тільки пише регуляр. Share this post Link to post Share on other sites
0 синоптик 3,128 Posted May 2 5 минут назад, идущий сказал: регуляр так маркируют по половому признаку.reg- обычные семена,не фемки. как авто так и фото . Share this post Link to post Share on other sites
0 Neverminder 391 Posted May 2 18 годин тому, идущий сказав: І ще таке просте питання, і відповіді не знаю регуляри можуть бути як фото, так і автіки? reg - регуляри ( стать або-або) фотоквітучі (граємось із світловими режимами) fem - фемінізовані ( всі дівки,крім браку) фотоквітучі (граємось із світловими режимами) auto fem -автоквітучі (один режим на весь цикл) фемінізовані ( всі дівки,крім браку) auto reg -автоквітучі (один режим на весь цикл) регуляри ( стать або-або) якшо нічого не написано,то слід вважати,шо то або якесь фуфло, або фото регуляр 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 3 16 часов назад, Neverminder сказал: reg - регуляри ( стать або-або) фотоквітучі (граємось із світловими режимами) fem - фемінізовані ( всі дівки,крім браку) фотоквітучі (граємось із світловими режимами) auto fem -автоквітучі (один режим на весь цикл) фемінізовані ( всі дівки,крім браку) auto reg -автоквітучі (один режим на весь цикл) регуляри ( стать або-або) якшо нічого не написано,то слід вважати,шо то або якесь фуфло, або фото регуляр Бро, коротко і лаконічно, все подав на тарілочці))) 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Warming 1,925 Posted May 3 @идущий якщо сємки фемінізовані, завжди буде написано fem. Якщо сємки автоквітучі, завжди буде написано auto. Це закон. Якщо fem не написано, то слід вважати, що сємки регулярні з хлопцями та дівчатами, або буде позначка reg. Якщо ніде не написано auto, значить сємки фотоперіодичні. На фотоперіодах зазвичай пишуть просто "Сорт fem" Виробник завжди пише на упаковках тільки в такому вигляді: "Сорт фем" - фемінізований фотоперіод, "Сорт" або "Сорт рег" - регулярний фотоперіод "Сорт авто фем" - автоквітучий фемінізований, "Сорт авто" або "Сорт авто рег" - автоквітучий регуляр іншого не дано, переплутати неможливо 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 идущий 50 Posted May 3 1 час назад, Warming сказал: @идущий якщо сємки фемінізовані, завжди буде написано fem. Якщо сємки автоквітучі, завжди буде написано auto. Це закон. Якщо fem не написано, то слід вважати, що сємки регулярні з хлопцями та дівчатами, або буде позначка reg. Якщо ніде не написано auto, значить сємки фотоперіодичні. На фотоперіодах зазвичай пишуть просто "Сорт fem" Виробник завжди пише на упаковках тільки в такому вигляді: "Сорт фем" - фемінізований фотоперіод, "Сорт" або "Сорт рег" - регулярний фотоперіод "Сорт авто фем" - автоквітучий фемінізований, "Сорт авто" або "Сорт авто рег" - автоквітучий регуляр іншого не дано, переплутати неможливо Моя повага! Share this post Link to post Share on other sites
Question
идущий 50
Замочив 2 семкі, satori регуляр від errors-seeds. Одна норм, друга ДВА корінці).
Генетичний збій? Викидати, чи в субстракт? Не знаю чи садити ці дві, чи мутанта в утиль.
Досвід НЕ великий.
26 answers to this question
Recommended Posts