polopolo 11 Posted May 4 Всім доброго дня👋 Жлдного разу не користувався ледамі, завжди тільки днатами. Зараз з'явилась можливість попрацювати з ледамі, і питання наступне: чи вистачить лед 320W на бокс розміром 120см*120см*2м, кількість растіх 5 штук. Дякую за відповідь) 4 Share this post Link to post Share on other sites
CannabisDoomOcculta 6,226 Posted May 4 @polopolo я би брав із розрахунку один борд на 240 Вт на 60х60. Щодо кількості рослин, і один кущ можна розігнати на таку палатку. Якщо борд на самсунгах то 100Вт/автік приблизно. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
Тилорн 5,208 Posted May 4 10 часов назад, polopolo сказал: Всім доброго дня👋 Жлдного разу не користувався ледамі, завжди тільки днатами. Зараз з'явилась можливість попрацювати з ледамі, і питання наступне: чи вистачить лед 320W на бокс розміром 120см*120см*2м, кількість растіх 5 штук. Дякую за відповідь) А сколько дната было в такой палатке? Share this post Link to post Share on other sites
Neverminder 438 Posted May 4 розраховуй,шо один квантумборд на 120 ватт - то на одну рослину. Бажаніше їх рознести на 2-3 панелі,як кастаман робить - буде більша площа максимального засвіту та нижча робоча температура модулів. Якшо в тебе якісні діоди, то вистачить з головою. Подивись репорти бро Вебмастера - там людина на ледах знається: він в гаражі на побутових ледах точковим засвітом примудрявся гровити Share this post Link to post Share on other sites
polopolo 11 Posted May 5 15 godzin temu, CannabisDoomOcculta napisał: @polopolo я би брав із розрахунку один борд на 240 Вт на 60х60. Щодо кількості рослин, і один кущ можна розігнати на таку палатку. Якщо борд на самсунгах то 100Вт/автік приблизно. Зрозуміло, тобто 480 вт було б краще взяти, але вже витратив на цей (pureled q320). Можливо сюди досвіт якийсь доставити, є сенс чи нема? 1 Share this post Link to post Share on other sites
polopolo 11 Posted May 5 15 godzin temu, Тилорн napisał: А сколько дната было в такой палатке? В цьому тенті не ростив, я його тільки придбав, було приміщення підвальне, стіни в пенофолі, розмір був приблизно 2×2 там стояв днат 600 1 Share this post Link to post Share on other sites
polopolo 11 Posted May 5 12 godzin temu, Neverminder napisał: розраховуй,шо один квантумборд на 120 ватт - то на одну рослину. Бажаніше їх рознести на 2-3 панелі,як кастаман робить - буде більша площа максимального засвіту та нижча робоча температура модулів. Якшо в тебе якісні діоди, то вистачить з головою. Подивись репорти бро Вебмастера - там людина на ледах знається: він в гаражі на побутових ледах точковим засвітом примудрявся гровити Добре, дякую за пораду) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Тилорн 5,208 Posted May 5 28 минут назад, polopolo сказал: В цьому тенті не ростив, я його тільки придбав, було приміщення підвальне, стіни в пенофолі, розмір був приблизно 2×2 там стояв днат 600 На такую площадь их нужно было хотя бы три. Будут авто или фото? Какие сорта планируешь? Share this post Link to post Share on other sites
polopolo 11 Posted May 5 3 godziny temu, Тилорн napisał: На такую площадь их нужно было хотя бы три. Будут авто или фото? Какие сорта планируешь? Планую 5-6 штук автіков, super skunk. Але як я розумію цього леда замало, тому і питаю про досвєт якийсь. І чи є сенс вєгу зробити на цьому леді , а на цвєт поставити днат на 600вт ? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Тилорн 5,208 Posted May 5 28 минут назад, polopolo сказал: Планую 5-6 штук автіков, super skunk. Але як я розумію цього леда замало, тому і питаю про досвєт якийсь. І чи є сенс вєгу зробити на цьому леді , а на цвєт поставити днат на 600вт ? Для начала хватит и этого. Даже прикручивать будешь. По результатам роста определишься хватает или добавить. Сильно розрастутся - возможен вариант и борд и днат. 2 Share this post Link to post Share on other sites
polopolo 11 Posted May 5 17 minut temu, Тилорн napisał: Для начала хватит и этого. Даже прикручивать будешь. По результатам роста определишься хватает или добавить. Сильно розрастутся - возможен вариант и борд и днат. Добре, дякую тобі за пораду:-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
БенЛаден 13,133 Posted May 9 В 05.05.2023 в 15:40, polopolo сказав: Добре, дякую тобі за пораду:-) 600 ват леда мінімум! Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts