Перейти к публикации

КУПЛЮ LED ЛАМПУ 100-150ВТ

Рекомендованные сообщения

9 минут назад, Neverminder сказал:

то як машина на газу буде. Нове? Драйвер є до нього? Шо за самсунг?

але я так розумію що дімера нема, але то таке

image (1).png

Поделиться сообщением

27 минут назад, Neverminder сказал:

це якийсь фулспектр з претензією на досвіт 660нМ і УФ380Нм. Судячи по перемикачу та підключенню - шось топове:giggling:

Зараз ще є інший варік, але там дорожче

Поделиться сообщением

32 минуты назад, Neverminder сказал:

це якийсь фулспектр з претензією на досвіт 660нМ і УФ380Нм. Судячи по перемикачу та підключенню - шось топове:giggling:

100вт самсунг та mean well драйвер з дімером 

image.png

image 1.png

Поделиться сообщением

49 минут назад, Neverminder сказал:

це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди)

Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт  і 3 куллера:  80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і  активне охолодження.

Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе.

дякую за пораду, вже оплатив, ціна дуже смачна вийшла, за все 3200грн, термопасту перевірю :perfect::drujba:

Поделиться сообщением

56 минут назад, Neverminder сказал:

це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди)

Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт  і 3 куллера:  80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і  активне охолодження.

Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе.

PS я гровив на прожекторі денного світла 200вт, так що думаю з цим проблем не буде)

Поделиться сообщением

1 час назад, Neverminder сказал:

Якщо знадобиться термопаста, яку краще брати? Така підійде?

78403F0B-20B8-42F1-8646-B76299F9DC68.jpeg

Поделиться сообщением

38 минут назад, Neverminder сказал:

так. Підійде.

3200=300 грн диммер + 700 грн радіатор+ 1250 грн блок живлення...1000 грн новий борд,що коштує 1250 грн без доставки:giggling: А де тут заробіток самодєлкіна?

Шось не те,бро...

Тобі або повезло або...

https://kiev.prom.ua/ua/p1528304840-plata-quantum-board.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_b2b

https://meanwell.kiev.ua/ua/p1029612899-xlg-100-blok.html

...ну ти зрозумів

чувак сказав що мінімальну накрутку робить на бордах, а там хз, буду молитись щоб не херня була

Поделиться сообщением

43 минуты назад, Neverminder сказал:

так. Підійде.

3200=300 грн диммер + 700 грн радіатор+ 1250 грн блок живлення...1000 грн новий борд,що коштує 1250 грн без доставки:giggling: А де тут заробіток самодєлкіна?

Шось не те,бро...

Тобі або повезло або...

https://kiev.prom.ua/ua/p1528304840-plata-quantum-board.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_b2b

https://meanwell.kiev.ua/ua/p1029612899-xlg-100-blok.html

...ну ти зрозумів

замовляв доставкою, все разом вийшло 3370грн, гроші він отримає після того як я заберу посилку

Поделиться сообщением

10 часов назад, Neverminder сказал:

я тобі кажу,шо то все має приїхати або його треба поїхати десь забрати, а це - витрати,які мають бути десь заложені)))

ну подивимось що буде, я надіюсь на краще))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 3 months later...

Ну как лампа? Работает? 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...